- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-вълнуващата любовна история?
Всеки от нас е гледал десетки романтични филми..Последния филм ,които гледах ме накара да се замисля.."Случват ли се такивя неща на обикновените нормални хора"...Предполагам,че всяка една от връзките през която се преминали е била вълнуваща..Но коя е оставила отпечатък за сега във вас..като е наи-разтърстващата..Като нещо,което никога няма да забравите..наистина,което не сте преполагали,че ще ви се случи..защото е наподобявало случващото се във всички романтични филми?![]()
![]()
първата мисъл която ми идва е Здраач искам наистина да съществуват вампири, но като Едуард и семейството му де![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Irenchety хаха ти си от моята партия...и аз съм фенка на този филм..и на всичките му останали части.....Но въпроса не беше това..исках да попитам в смисъл..за ваши истори..които приличат на филм..е не като Здрач..хаха но все пак
Нещо подобно..но без вампири и върколаци..
![]()
аха определено има части от някои филми, но не чак целите
повече трагичните филми![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
оби4ах 1 мом4е в продължение на години...никога не съм и предполагала 4е ще се влюбя в друг и 4е ще го забравя.но ето 4е се слу4и-прекарах 1 нощ с едно друго мом4е и за 1 нощ аз бях забравила мом4ето което оби4ах от години....1 нощ с него(не сме правили секс ако това сте си помислили) и знаех 4е не трябва да го изпускам,4е трябва да се боря за него.аз бях обикновено моми4е,а той беше пове4е от обикновено мом4е-беше перфектен във всяко отношение.не съм и предполагала 4е мом4е като него би харесало нещо в мен( а освен това имаше много други неща които ни пре4иха),не съм и предполагала 4е нещо може да се слу4и между нас,но се слу4и.и аз бях щастлива-всеки път когато ме прегърнеше аз забравях за цялата умора и вси4ките ми страдания и проблеми които съм имала .истината е 4е беше толкова прекрасно 4е не можех да повярвам 4е се слу4ва...имах 4увството 4е е някакъв сън.бях завладяна от толкова мисли 4е пропуснах шанса си д оценя какво имам и да направя вси4ко възможно да го задържа при мен...и така стана ,4е го изгубих.знаех 4е това няма да продължи ве4но,4е рано или късно ще свърши,но ме болеше...болеше ме защото знаех 4е не бях дала вси4ко от себе си,защото знаех 4е ако се бях постарала пове4е сега щях все още да бъда с него.коогато съм сама мисля за него,но знам 4е няма смисъл,защото може би така трябваше да стане,може би е било за добро.но за мен си остава незабравим спомен и се радвам 4е ми се слу4и подобно нещо (едва ли това е най-интересната любовна история но за мен озна4ава много и исках да я споделя)
I can't stop myself from loving you <3
аз като пуснах темате нямах в предвед да разказвате някакви фантастични истории от които да ми овисне чеинето..Това е била твоята си незабравима история..в която си се чувствала като във филмПървоначално написано от cinderella_gugutka
..Наитина мн сладно..и така се получава..ти си обичала повече..и връзката ви е не довършена..затова остава токова голям белег..и за това се обвиняваш..няма смисъл
![]()
Здравейте...исках да споделя моята история...
значи имала сам много вълнуващи връзки.....но последната му викам съдба![]()
значи имаше едно момче което бях забелязала в града който живея...не го познавах .... но много ми хареса голям симпатяга с едни тръпчинки голям сладур ..... чудих се къде излиза дали нямаме общи познати мн исках да се запозная с него..... но все го виждах сам по улиците ..... тогава бях 9 клас .... и така и неможах да се запозная с него ....вече завърших миналата година ... вече съм на 20![]()
една вечер се прибирам и си проверявам регистрациите и гледам че в една от тях сащия тоя тип ми писал гледам му снимката и немога да повярвам .... аз му отговорих и така взехме да си пишем и след няколко дена излезнахме ..... на срещата тои ми подари една голяма роЗа .....бе6е толкова мило........и така немога да повярвам че 5 години исках да се запозная с него и накрая стана .... и така след няколко срещи тои ми сподели че и тои ме е забелязвал по улиците и искал да се запознаем и за това като ми видял снимката и се регистрирал за да ми пише..... и след още няколко срещи ходим![]()
![]()
много е мил и много скромен което не очаквах според външността му.... много се радвам че сега сме заедно ....
пожелавам на всички много любов!
Хах ами... Като за начало мислех, че любовта от пръв поглед е възможна само по филмите![]()
Моята история изглежда много невероятна...![]()
Когато Го видях за първи път почувствах не само пеперуди в стомаха, а сякаш танк премина през мен. Толкова много чар, красота, перфектно тяло и усмивката му... сякаш беше излязъл от холивудски филм.. Тогава си спомням, че си бях лепнала една огромна усмивка (докато го гледах)![]()
Тогава той ме погледна.. Просто един поглед ме накара уф.. (чувствам се глупаво докато разказвам) ... таа един поглед ме накара да отида веднага при него. Първо се запознахме, а след това ТОЙ ме покани да излезем![]()
Не знам, може би отначало бях тотално привлечена от външността му, не можех да не мисля за него.. непрекъснато, не ми излизаше от мислите..
След като го опознах видях и що за човек е.. Страхотен![]()
След първата ни среща вече усещах, че не мога и да дишам без пресекулки докато не е покрай мен.. Чувствах се глупаво и му го признах, а той... ух.. той каза, че и при него е така![]()
И още сме заедно.. Всяка минута, всяка СЕКУНДА докато съм с него усещам пеперудите, замайването и всички останали неща. Не знам защо ми влияе така..
Но знам, че всичко с него е като на филм.. а аз не вярвах, че такива работи стават и в реалния живот![]()
Амм сегашната ми връзка, която всъщност ми е и първата сериозна...Наистина нещата, които съм преживяла с моето мило няма никога да ги забравя...
Иначе за филмче се сещам за "A Cinderella Story" ... един невероятен за мен филм!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мисля,че и аз трябва да споделя историята си..не е свързана с човека с когото съм сега и много обичам..но все пак..Та преди около 2 години се запознах с едно момче..в интернет..и понеже беше през лятото и аз работех в друг корортен град..тои каза,че ще доиде да ме види...Не ми се струваше много добра идея..защото мразя такива срещи от чата..
Но няма да забравя една нощт.докато сервирах..зад мен свирна някаква кола..и в момента в които се обърнах видях някакъв огромен джип..и от вътре ме гледаше просто едно ангелско лице....но не това на момчето от чата..а на неговия приятел..които караше а до него стоеше момчето с което трябваше уж да се запозная на живо..та нищо не стана само се запознах с двамата..и подържах връзка по телефона само с момчето от чата..като се прибрах след лятото се видяхме..и тои беше някак странен..каза на др ден че ще звънне..но не го направи..на мен не ми пукаше много..и същия ден бях с една приятелка в адидаса да си избирам маратонки..и както се бях онесла и до мен застана някои..които държеше някаква обувка и ми каза,че тези ще ми харесат..погледнах към маратонката..и наистина ми хареса..и когато видях лицето на това момче..пак направо..изтръпнах..беше приятеля на момчето с което се бях запознала в чата..и което бях видяла лятото заедно с него(ще го нарека Мариян,но не това е името му по принцип)..видял ме е случаино да влизам в търговския център и ме проследил..
..Поговориме си малко и тои си тръгна..вечерта бях излезнала по центъра на разходка..с приятелки..и по едно време някои ми извика..обурнах се и на едно кафе седеше Мариян..с негови приятели..седнахме при тях..и стояхме около 3 часа..накрая останахме само двамата..и тои ми предложи.да го придружа до някакво заведение което ще отварят..защото имал 2 покани..и нямало кои да вземе със себе си..аз се съгласих..тои настоя да ме закара до вкъщи и преди да сляза..ми поиска телефона за да ми звънне в петък да се оговорим..вечерта получих смс,че нямал време..че времето му в този град било ограничено..защото е трета година студент в София и трябва в неделя да замине..и че бил безумно влюбен в мен..и иска още тази нощт да се срещнем.в 3 4аса през ноща излезнахме..обикаляхме говорихме си..тои беше толкова разбран и скромен..макар че баща му се явяваше някакъв си там..но ако не му видиш дрехите и колата.по държанието никога не можеш да разбереш,че е паралия..прекараме до Неделя всеки час заедно...и тои си замина..
не ми се обади 3 месеца..аз вече имах др приятел но не можех да го забравя..и една вечер тои ми се обади
...видяхме се..и пак същото чувство щом го видях..говориме си,че нашата връска е някакси недовършена..дори не започната..през всичкото това време което сме прекарали заедно..дори не бяхме се целували..само се прегръщахме и т.н...Сега когато тои се прибира редовно ми се обажда да се видим..наистина една незабравима история за мен..
Дори не искам да съм с него..защото ще разваля магията на спомена..и та така това е моя романтичен филм
![]()
Твоята история много ми хареса,за съжаление аз не съм имала толкова хубави моменти.Един от най-хубавите ми моменти е когато тръгнах с Ивайло(и аз така ще го нарека въпреки че не се кава така)Първоначално написано от praskovka91
Беше на рождения му ден,когато за да му честитя празника го цунках по бузата,до тогава бяхме много добри приятели и той беше най-добрия приятел на гаджето ми.Но когато го целунах по бузата усетих някаква тръпка.С гаджето ми скъсахме след около 2-3 седмици.Весяка вечер си пишехме по скайпа а и бяхме на около 7-8 къщи(в квартал с къши съм) и една вечер той ми каза че ще дойде пред нас да ми каже нещо.Излезнах ии си говорихме и изведнъж той ми призна за чуствата си.КАза ми че иска да си помисля и да му кажа.Излизахме постояно заедно аз той и останалите.Една вече бяхме аз той най-добрата ми приятелка и най-добрия му приятел на кафе,а аз му бях казала че деня който ще му кажа какво съм решила е този.Постоянно ходех до тоалетната и беше голямо шоу.Той постоянно мстеше часовника и ми казваше че времето ми изтича.Вече бях готова с отговора му и му казах че искам да съм с него.Той ме гледаше сякаш съм идол и богиния за него.Приятелите ни отидоха към едно друго кафе,където бяха останалите ни приятели,а аз и той отидохме към една много хубава градинка,беше и вечетра така че нямаше почти никой.Тогава аз и той,чуствах се на седмото небе.Беше ме гушнал ии гледахме небето.БЕше невероятно.Обаче не след дълго скъсахме.Той трябваше да ходи да учи в друг град,зашото в София не го приеха.
И двамата се съгласихме да е така,защото аз нямаше да издържа да не го виждам и да си мисля какво ли не както и той.Не можах да го преживея доста дълго време.Наскоро пак излизахме но нищо не се усещаше в него,а аз още си имам чуства към него дори и минимлни.Това е една от историйте който ще запомня.
Като по американските филми дълго въздишах по един човек от телевизията. Седях на дивана вкъщи и му се възхищавах от всякъде. Не съм си имислила, че може да се получи НЕЩО между нас. За мен бе толкова недостижим.![]()
И кво стана, оп', оказа се изключителен романтик, и въобще всичко с него беше едва ли не най-хубавото нещо, което някога съм преживявала с някого.
Та, така.Разказах го кратко, че не ме бива в художествените изказвания, пък и не ми се ще да ти висне ченето отново.
![]()
еее аиде разкажи де..Първоначално написано от cherinka
хахаха..стана ми много интересно..
![]()
![]()