- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя...
буба буба буба
буба буба буба си цанка :Д
и аз,ако имате импулс направо го сложи тук!Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
подяволите има закон за защита на личната информация :![]()
Не бе,човек, не че ни е супер важно да ти видим муцуната. Просто тя е супер готина (по твоите думи) и вероятно го осъзнава т.е. няма да се хване с всеки втори т.е. ако си грозен, си аут. ^^ Затова ще преценим от снимката. Не се притеснявай, ако си кофти, има си клуб за такива като теб (на първата стр е ;д ).
буба буба буба !!!!
В момента се държиш като кученце на каишка. Махаш с опашка като ти се усмихне и се свиваш в ъгъла като не ти обръща внимание. Обаче все си мсилиш за нея и чакаш да дойде при теб просто за да я видиш...
И не, не си реалист. Подценяваш се суууупер многоа от там и самочувствието ти го няма никакво. И точно тук е проблема и кака ти АФТ ще го потвърди
А тва че е напудрена кифличка слабо ме вълнува. Би трябвало и теб.
АФТ обясни на момчето как да си оправи самочувствието. Аз не искам да си копирам за Н-ти път постовете![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Гледай да се сближиш с нея още. Закачай я, говорете си по-често... И покани я някой път на разходка. Сега времето е супер. Пък и ще се опознаете повече...стига тя да се съгласи де![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Така като чета ми се струва , че няма да стане нищо .. Но все пак , ако искаш можеш да опиташ .. Рискуваш обаче после да ти е по-гадно .. Знам ли![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Хех, готин и аз съм така със самочувствието. Твоята възраст е много подходяща за сериозно занимаване с фитнес. Нацепи се, ПОВЯРВАЙ си и пробвай. Най-малкото - не губиш нищо. Не ти е навита - за*би я. Момичета има много. Може и да ти прозвучи нахално и гадно, ама така бих постъпил аз...
Трябва да се опиташ! Нищо не губиш все пак... момичета както казаха по горе колкото искаш...Повярвай в себе си и опитай да се отпуснеш .. покани я някъде да излезете. Ти сам ще разбереш дали би се получило между вас. Горе главата. Няма да се подценяваш, защото това те прави по слаб. Успех ;]
Като за начало наистина трябва да си оправиш малко самочувствието...Какви са тея работи, че си й бил под нивото и т.н.!!!!
Я се стегни малко и действай.
Говори си повече с нея, за да се сближите. После я покани да излезете...ако се съгласи - ок, ако пък ти откаже - кофти, но няма какво да направиш.
Ако не опиташ, няма как да разбереш какво ще стане. Ние тук не можем да гадаем.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Благодаря за многото изчерпателни отговори. Дано ми послужат![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Аз си получих снимката и доволна ще коментирам. ;д
Всичко е в главата ти (направо ме боли сърцето като си помисля колко пъти го казах за последните 48 часа, ще взема да си го сложа в подписа при останалите мъдри мисли ). Не си толкова грозен, колкото очаквах. Повярвай ми, през последните няколко дни само грозни хора виждам, направо съм травматизира. ;д Имаш сини очи, което е огромен плюс сред момичетата, особено момичетата като нея (за русата коса говоря ^^). Не си нисък, не си дебел, нямаш проблеми с кожата. Значи проблема е,че си много добър,м? Момичетата предпочитат да си тяхното братче? Неприятно. Ако искаш да промениш нещо, трябва да започнеш да се държиш по-нахакано (НЕ като шибан тъпанар или мазен сваляч!!!!!!!). Защитавай мнението си, не се съгласявай за всичко с тях. Комплиментите са хубаво нещо, но не и когато са по-чести от тиктакането на часовника.
Всъщност, преди да продължа - в правилна посока ли съм? Щото ще стане много дълго и да не се хабя, ако е безсмислено. ;д
Много съм доволен от коментара ти и ако имаш какво още да кажеш с радост ша го приема
PS: Не съм бил нисък ли? Та аз съм 1.85![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Не я мисли за нещо повече от теб!
Stay up all night with the stars *
^ Мхм, и това е добра идея. (: Много е за обяснения, силно ме мързи да развивам някви дълги .. коментари о.О затова ще го карам накратко. Вече казах някои неща, ето допълнението:
- ако имаш чувство за хумор, това е плюс. но ако нямаш, НЕ го превръщай в адски минус с кофти шеги и т.н. същото се отнася и за нея - дали разбира от шеги или не;
- момичетата обичат умните момчета, но не философствай много, не я обърквай и не я карай да се чувства глупава като изръсиш някви нечовешки думи и подобни му работи;
- набий си в главата, че тя е човешко същество точно като теб и има същите нужди.
Тва е достатъчно мисля.
Ако ти каже нещо което не ти изнася кажи и простичко "нали и ти говна акаш" и ще си млъкне, нема да им се даваме па на тия
буба буба буба
Mi moq problem e 4e ne znam kakvo iskam i kakvo da pravq kato sam s mom4e![]()
imam edna fr koqto e mn krasiva oba4e dosega ne se e celuvala i emn gadno i se sramyva ot mom4eta a e mn sladka dori kato otidohme v kazanlak vsi4ki mom4eta i podsvirkvaha dori po golemi ama tq ne znaeshe kakvo da pravi taka sam i as
![]()
![]()
![]()
Vsashtnost as sam momi4e ama tai kato brat mi se e registriral predi men a na men ne mi se pravi nova registraciq i shte pisha ot negovata ako mojei tazi fr kadeto vi pisah po gore i tq shte se vklu4i v mnenieto ponqkoga
![]()
Това е лошоПървоначално написано от ViciouSs
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg