.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на beb4yy

Само аз ли?!?!

Само аз ли съм така,само на мен ли се случва да немога да забравя човек, който не съм виждала с месеци. Да го обичам въпреки това колко ме нарани ! С който и да излизам каквото и да правя всичко ми е безразлично нямам желание за нищо ... Иска ми се за 10 минути да го вида, но знам че нищо няма да е като преди смазана съм от това че немога да забравя този човек,а дори приятелките ми немогат да ме разберат слушам съветите на всички. Излизам с други момчета но отскоро време на бройкаджий попадам... расейвам се с какво ли не и немога и немога ... Въпроса ми е следния Възможно ли е да немога да го забравя или просто неискам вие какво мислите от малкото което споделих... П.П:За да няма въпроси на колко съм на 16 съм ... Извинете ако имам грешки но просто в момента не мисля за това..

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ми..явно част от теб не иска да го забрави..не иска това,което сте имали да изчезне...след време ще разбереш,че няма смисъл..А и е важно да попаднеш на подходящото момче,което да ти помогне да забравиш предишния..И не-не си единствената.Много са като теб.просто не се отказвай и в най-неочаквания момент ще се появи някой идеален за теб.Млада си още.Не го мисли чак толкова.Имаш още много живот пред теб-използвай го и се забалявай още повече =).

Колко месеца не си го виждала?Пробвай година.В същото положение съм.Срещи, срещи на които заспивам от скука....Сега ще ти е гадно, после ще свикнеш и всичко ще ти стане безразлично и кротко ще си страдаш..Не искаш да го забравиш и аз не искам-няма лошо да си го кажеш. Успех!

ако искаш да забравиш даден човек ще трябва да се постараеш и ще е доста трудно. Почти съм убедена не че не можеш ами не искаш да го забравиш и така се случва понякога. гледай напред

Град
    София
    Не е само при тебе
    THE TRUTH IS OUT THERE

Град
    Terra incognita!
    Не мисля,че става дума за някакво забравяне,все пак си имала толкова общо с този човек,а и не е нужно такова отричане,спомените не се заличават,може би избледняват,но хубавите моменти,си остават хубави.След години се сещаш за тях,става ти приятно и не съжаляваш за нищо....
    Иска се време,за да преодолееш раздялата,но това не е невъзможно,разсейването с други неща,занимания и хобита,както и задължения,помага много определено.Но не смятам,че излизането с други момчета и принципът "клин клин избива" е удачен,така още повече се сещаш за предишното момче и мислено новите ги сравняваш с него,трябва да го превъзмогнеш сама и след това правилно би оценила някое друго момче.Както спомена за т.нар. "бройкаджии",подобни само гледат да се възползват от момичетата,а и само ако знаят,че са наранени и уязвими.Продължавай да прекарваш времето си с приятели и хора,които истински държат на теб,стараяй се да не мислиш за него,защото това само ти пречи,трудно е,но не невъзможно.Успех!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Ох да искам си моментите за пръв път срещнах такъв човек в живота ми едва ли се случва първата ти среща да е някой да ти дойде на вратата и ти да си супер изнанадан дал адреса си на шега и да сте на час и половина път и да дойде е така и да се виждате за пръв път ...

Супер фен
    Не искаш!И аз си мислех,че не мога да забравя едно момче,но си бях казала,че искам и се получи.Но след време реших,че просто не искам.Не съм се и мъчила от тогава да го забравя.Разбирам те .... познато ми е чувството.Свиква се с него.Всичко с времето си.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Shumen
    Ne si samo ti taka.Mislq che ima dosta hora v tvoeto polojenie.Usmihni se i produljavai napred

Moderated by slun4ice
    Кирлицата е задължителна! При повторно нарушение мненията ще бъдат директно изтривани.
    т.14
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Ооо повярвай ми, скъпа - има хора, които са много по-зле...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Много като теб са плакали,толкова много теми,оплаквания,страдания точно на тая тема.Ами за да можеш сама да си помогнеш,не трябва да си внушаваш,че ти самата няма да можеш да го забравиш.Когато видиш,че това подтискащо усещане за него,започне да ти излува ,веднага смени и започни да се занимаваш с нещо.А за етапа,спокойно ще дойде някой друг който ще ти помогне да забравиш бившия...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Re: Само аз ли?!?!

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Само аз ли съм така,само на мен ли се случва да немога да забравя човек, който не съм виждала с месеци. Да го обичам въпреки това колко ме нарани ! С който и да излизам каквото и да правя всичко ми е безразлично нямам желание за нищо ... Иска ми се за 10 минути да го вида, но знам че нищо няма да е като преди смазана съм от това че немога да забравя този човек,а дори приятелките ми немогат да ме разберат слушам съветите на всички. Излизам с други момчета но отскоро време на бройкаджий попадам... расейвам се с какво ли не и немога и немога ... Въпроса ми е следния Възможно ли е да немога да го забравя или просто неискам вие какво мислите от малкото което споделих... П.П:За да няма въпроси на колко съм на 16 съм ... Извинете ако имам грешки но просто в момента не мисля за това..

Боже не си само ти !! Точно и аз сега писах тема , че искам да го видя .. Хем искам , хем ме е толкова страх .. Хем искам да сме заедно , хем той прекалено много ме нарани .. Обаче тази любов която беше с него беше толкова невероятна и истинска .. .. И аз като тебе опитах с други , но нищо не става ,сякаш по - лошо ако съм с друг .. 4 месеца минаха , а сякаш само часове са били .. Ужас ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

просто деба за пръв път ми се случва такоа нещо трудно е незнам как и какво да направя

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Не , не е само на теб , спокойно .Аз съм в същото положение , но става въпрос за един от малкото истински приятели в живота ми !!!При мен измина почти година , но все още не мога да го забравя, не мога да забравя приятелството ни .

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Самонавиване чувала ли си?

В момента сама си скапваш живота. Приеми че всичко е свършило, местиш го в графата спомени и и толкоз.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

В момента сама си скапваш живота. Приеми че всичко е свършило, местиш го в графата спомени и и толкоз.
    +1

Няма нужда от толкоз ревове.Всичко е преходно и така или иначе си заминава. All we can do is keep breathing...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    не си само ти така

честно не си само ти така-аз съм в същото положение но ние с него се виждаме и излизаме като приятели вече ние скъсахме може би преди около 3 месеца...дори не помня преди колко време-всичко след това освен него ми стана безразлично. засега се радвам и на малкото което имам и че поне се виждаме.А за теб-ако те е наранявал няма смисъл да се виждате,сигурно ще продължи.Излизай често,пробвай нови неща и ще е трудно-винаги е трудно

Мега фен
    Град
    София
    Епа аэ чукнах годинка наскоро.И вэех пак да се филмирам и да ми иэбиват емоциите на всякакви посоки и по всякакви начини.Тоест още не са иэбили съвсем,но тея дни ще иэбият.А,и не става дума эа любов эа каквато вие говорите.А эа много странна.Обич си е,но не е както от жена към мъж,нито пък както между приятели...абе аэ съм шашава.Поне някой ме раэбира - само един човек.Моята мила женичка.
    Ти на кой ще викаш мумия,бееее?????
    Блинкккк
    [size=7][b][u]fosse cos

Така си свикнала. Рано или късно всичко ще си се нареди, спокойно. И не си само ти. Аз примерно не мога да забравя когото и да е, независимо от всичко .. с хубаво или лошо - помня.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    Ми..явно част от теб не иска да го забрави..не иска това,което сте имали да изчезне...след време ще разбереш,че няма смисъл..А и е важно да попаднеш на подходящото момче,което да ти помогне да забравиш предишния..И не-не си единствената.Много са като теб.просто не се отказвай и в най-неочаквания момент ще се появи някой идеален за теб.Млада си още.Не го мисли чак толкова.Имаш още много живот пред теб-използвай го и се забалявай още повече =).
    Много точно казано .

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз имам същия проблем и направо умирам при мисълта,че вече няма да мога никога да го видя
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

+1

Няма нужда от толкоз ревове.Всичко е преходно и така или иначе си заминава. All we can do is keep breathing...
    Може би сте прави ...

Защо сте се разделили .. ?

определено не е само при тебе, на много хора се случва, включително и на мене... и наистина е трудно да се забрави дадения човек, исках да ти кажа, веднъж най- добрата ми приятелка имаше същия проблем, и аз й казах една рецепта за забравяне на любовта, но тогава тя не я изпълни , предполагам ще ти прозвучи супер откачено, то си Е откачено, ама айде ще ти я кажа...
    Начи, обличаш някаква блуза с дълъг ръкав, по възможност от някаква изкуствена материя, за да не пропуска много вода,и..... Отиваш в банята и си пълниш левия ръкав с вода, после изсипваш водата в една чашка, и изпиваш водата на малки глътки, като след всяка глътка казваш "ще го забравя!!!"
    Тва е, ако искаш го прави, ама ако го направиш, се надявам да помогне!!! знам че е откачено, ама.....
    ай успехчета!! иначе, с времето ще го забравиш според мене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си