Имам приятелка на която вярвах.Попринцип имам малко приятели,но всички са ми верни. Та въпросната приятелка има куче,което иска да опложда. Познавах едно момче,което също има.Харесвах го.И за да мога да го виждам реших да уредя срещата на 2те кучета, а аз да се радвам на момчето.Но какво стана.Приятелката ми знае много добре,че бях луда по него.Запознах ги,излизахме 4 дена през ваканцията-много яко беше.Много свястно момче,с дълга коса...абе айде без подробности.И нещо той май взе да я харесва.Питах я нея-"Харесваш ли го?"-"Неее.".Ок,вярвах й.Аз му дадах скайпа и,защото искаше.И от 3ти лица разбирам,че той ходи в тях,уж да и помага с компа.При положение,че знае колко го харесвам,за мен той е момчето мечта,как ме предаде така гадно.Хора,наистина вярвах й.И днес цял ден са заедно вече и не си дига телефона- "Не съм го чула."Просто всичките ми надежди си отидоха...Мисля,че това стана така,защото съм много наивна към приятелите си и всяка дума я приемам за 100 процента истина.Та,сега ми е ужасно.Вече никога няма да запознавам мои приятели.Благодаря на тези,които прочетоха всичко.