.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 108

Към момчетата - толерантност? уважение?

Афектирана от последните теми, които прочетох, в които успяхте да нахулите по-пълните момичета давайки им етикети като "занемарени" или "слонове" реших аз да напоиша тази тема.
    1.Момиче съм, но съм достатъчно голяма и съм контактувала с достатъчно момчета и никое сериозно момче няма да се хване с някоя 20килограмова, топирана, безмозъчна щека.
    2. Вие как мислите, че се свалят килограми?! Не ядеш 1-2 дни и после хоп! Свалила си 15 кг?! О не... това е съпроводено с глад, стрес, депресия, прилошаване, ниско кръвно и какво ли още не! Да не говориме, че ако искаш все пак свясна диета, а не гладуване, ще се наложи да си изхарчиш цялата заплата за качествена храна?! Наистина килограми могат да се свалят, но особено на тази тинейджърска възраст не е здравословно да се гладува, за да се харесаш на не знам си там кой пикльо дето ми разправя, че искал детско барабанче.. Пхах.. Вие не сте мъже! Фигурата на една жена трябва да е най-вече женствена! Не дебела или пълна, но не слаба и определено "детското барабанче" липсва в тая фигура.
    3. Ей вие перфектните? Какви сте вие да критикувате така и да хулите? Не един от вас е пускал тема колко трябва да му е оная работа?! На 90% от вас ви е под 14 см и се депресирате вечер! Да не говориме, че са по-чести случаите на паласки при момчетата отколкото при момичетата. Дебелогъзието също е по-често срещано, както и пълните момичета не смърдят на кочове както могат да се похвалят не малко дебели и слаби момчета. Тях кой ги е занемарил?
    4. Не ви харесват
    -много слаби
    -много дебели
    -ниски
    -прекалено високи
    -с мъжки прически (демек много къси коси)
    -с прекалено дълги коси защото ви гъделичкали
    -бледа кожа
    -мургави
    -нахакани
    -срамежливи
    и мога да изброя още много... Пхах, а да започна ли със всеки един недостатък, който може да се види при вас
    -ниски
    -високи (ама наистина високи не какво високо момиче е 1.80)
    -дебели (ама вие сте си баш дебели по 150 кила)
    -слаби (да не уточнявам)
    -космати
    -безкосмести
    -мургави
    -бели
    -отпуснати
    -с прекалено много мускули и вече неестествена стойка
    -повечето сте си открито тъпички
    -многознайковци
    -вечния комик дето за нищо друго не става
    -дървения в леглото
    -тоя дето се му пада
    -дето дето даже не може да го дигне
    -тоя дето не държи повече от 5 минути
    -плешивия
    -тоя рунтавия дето не може да си среши косата
    -90% от момчетата са с жълти зъби и не си сменят бельото редовно
    -да не споменаваме как си се уригвате и пърдите за "здрасти" и на всичкото отгоре си се радвате и дори се състезавате
    -тоя дето все още си гризе ноктите и кожичките (не само на ръцете)
    -също така каталога с възможните "гъзарски" походки е безкраен
    -оня нахакания и отворения дето не може да си напише името (не си мислете, че се повтарям. тук става дума за идиот със самочувствие, а преди говорек за просто идиот)
    -оня дето си мисли, че е готино да пиеш, пушиш и ебеш без почивка и така си "вървежен"
    -човекът с една вежда
    Ей то какво стана - и момичетата сме повърхностни?! Айде сега ходете да се депресирате!

Не мислите ли, че всеки пол си има своите недостатъци и че ако ти имаш вкус към наистина слаби момичета с "барабанче", това не ти дава право да обиждаш по-пълните момичета, защото не мисля, че дори един от вас, ще посмее да прати снимка и да се изправи пред критиките, които ще му се хвърлят.

Доказано е, че идеалното тегло за едно момиче е като извади 110 от височината си. Пример:
    Момиче високо 170
    Изваждаме 110
    Иполучаваме идеалните 60 килограма за нея - нито дебела, нито слаба - перфектното тегло, за да функционира организма и добре.

Научете се да цените хората такива каквито са, заради това което са, а то не е само слаби крака и широка усмивка. Всеки е индивидуален и уважавайте различията на другите! Най-малкото това може да направите, ако не сте съгласни, че и пълните момичета имат чар!

П.П. За да няма критики по мой адрес - висока съм 165 и тежа 47 кг. Просто ми е писнало от "гъзари" с "изисквания"

Re: Към момчетата

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    безкосмести
    яка дума

Пий една студена вода.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Re: Към момчетата

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    безкосмести
    яка дума
    дай идея за друга и я сменям плешиви не отговаря на това, което исках да кажа

Град
    In the middle of nowhere
    Дълбок поклон от мен \/ =D>
    Come out, come out wherever you are...

много съм съгласна за съжаление шанса да намериш нормално поддържано момче е много малък ...
    ако ще критикувате момичетата ок .. ще пишем тегло .. години .. ако искате ше се напише колко често си мият задниците и 100% и най-кирливото момиче ше е по-чистоплътно от вас ..
    аз съм 170/60 и .. не ми пука вече ...

Супер фен
    Град
    в килера
    Те ако цял живот са толкова претенциозни, цял живот ще си и останат само с Левислава и Десислава

Така е права си но и много дами имат кусури към нас,и се правят на ебати яките каки,аз нямам никакво време за това не ходя на срещи,не лъжа че съм ебал,или със каква съм се запознал,карам да върви когато дойде подходящия момент тогава подиграват ми се на белезите на ръцете,и т.н айде стига съм писал вече всеки човек си има недостатъци,няма как... П.П момче съм
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Няма идеални хора кво си говорим ... от двете страни .... то всъщност няма идеални неща.... В много случаи външия вид лъже ,, + тва човек с едни хора се държи по един начин с други по друг не зависимо от пол възраст и т.н. .... И подкрепям тезата че тези които се гаврят с пълните момиченца си е чист кретенизам ..."Всичко се връща!"- колкото и клиширано да звучи е така ... Като пикаеш в писоара от близо понеже се криеш щото те е срам от малката пишка всичко се връща яко се опръскваш!!! Имах една съседка в детските ми години и в съседство живееше едно семейство момчето беше пълничко доста пълничко ... тая съседката постоянно обсъщаже и говореше колко е дебело детето и кво стана в един момент сина и стана два пъти по дебел от обсъждания герой! Винаги съм се нервирал когато някой обижда не до там красивите и тези които не са с прилична визия ... Хора всякакви ....
    Тва че аз се правя на простак във форума е друга тема ... ама то заслужава ли си човек да дава умни съвети и да бъде сериозен в един свят в който всички са малоумни и дори няма да се вслушат в съвета му....!

п.п тва може би е най свестния ми пост от мнооооооогоооо време ... боли ме kyра дали ще ме нападате или подкрепяте!От кретени не се убиждам!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

БРАВО...НОМЕР 1 СИ..КАЗА ИМ ГО !!90% ПОД 14 СМ ХАХА НОМЕР 1 СИ :P

shokoto91, ти 100% си дебела свиня!

В класацията по комплекси, си на първо място!

170 см, 60 кг за момиче? Аз момиче ли ще е*а или угоено теле?

Гръмни се ве, шушумиго!
    Walk with me now, fly with me later...

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Няма идеални хора кво си говорим ... от двете страни .... то всъщност няма идеални неща.... В много случаи външия вид лъже ,, + тва човек с едни хора се държи по един начин с други по друг не зависимо от пол възраст и т.н. .... И подкрепям тезата че тези които се гаврят с пълните момиченца си е чист кретенизам ..."Всичко се връща!"- колкото и клиширано да звучи е така ... Като пикаеш в писоара от близо понеже се криеш щото те е срам от малката пишка всичко се връща яко се опръскваш!!! Имах една съседка в детските ми години и в съседство живееше едно семейство момчето беше пълничко доста пълничко ... тая съседката постоянно обсъщаже и говореше колко е дебело детето и кво стана в един момент сина и стана два пъти по дебел от обсъждания герой! Винаги съм се нервирал когато някой обижда не до там красивите и тези които не са с прилична визия ... Хора всякакви ....
    Тва че аз се правя на простак във форума е друга тема ... ама то заслужава ли си човек да дава умни съвети и да бъде сериозен в един свят в който всички са малоумни и дори няма да се вслушат в съвета му....!

п.п тва може би е най свестния ми пост от мнооооооогоооо време ... боли ме kyра дали ще ме нападате или подкрепяте!От кретени не се убиждам!
    омфг ......
    Да ти кажа мисля, че по смислен от този пост няма да има в тази тема. Тва е всичко рано или късно се връща в този живот под една или друга форма. И след кратко пребиваване в този форум се убедих в едно
    "... ама то заслужава ли си човек да дава умни съвети и да бъде сериозен в един свят в който всички са малоумни и дори няма да се вслушат в съвета му....!"

Град
    In the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Rookie

Гръмни се ве, шушумиго!
    Абе ти добре ли си ??? Виждал ли си момиче 170 см, 60 кг ???

Ама то какво те питам сигурно и ти си от ония дето искат момичето да им се строши в ръцете от слабост

За 170см, идеалното е 50 кг!

Да права си ,но не всичко написано , мога да те уверя ,че съм много по-чистоплътен от повечето момичета тук! Това ,че ти познаваш само някакви аборигени това не означава ,че всички момчета са такива нали ?

А килограмите - Просто повечето дебели тъпчат джобове и чипс ,ядки и всичко , а после се засягат на тема килограми .... еми помисли малко когато е дебела ще ходи на фитнес , ще си подбира храната примерно аз съм момче и съм слаб , но започнах да ходя на фитнес и за около месец съм качил 2 килограма (но това защото ям много тестени изделия)

4. Не ви харесват
    -много слаби
    -много дебели
    -ниски
    -прекалено високи
    -с мъжки прически (демек много къси коси)
    -с прекалено дълги коси защото ви гъделичкали
    -бледа кожа
    -мургави
    -нахакани
    -срамежливи
    и мога да изброя още много... Пхах, а да започна ли със всеки един недостатък, който може да се види при вас
    -ниски
    -високи (ама наистина високи не какво високо момиче е 1.80)
    -дебели (ама вие сте си баш дебели по 150 кила)
    -слаби (да не уточнявам)
    -космати
    -безкосмести
    -мургави
    -бели
    -отпуснати
    На мен ниски момичета ми харесват ,но не и високи които ще са 2 глави над мен нали !? И кой идиот не харесвал момичета с дълги коси ... еми да бяга в Африка... Все пак всеки си има различен вкус нали ?!
    Така ,че вместо да пишеш тая безсмислена тема можеше да утидеш при специалист да поговорите за проблемите ти. Че така като те гледам
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Гръмни се ве, шушумиго!
    ти влизаш в редчето с "открито тъпички". Не се обиждай - не бих ти го казала, ако беше написал коментар като цивилизован човек, всемсто това ти извади магическата сфера и реши, че съм комплексирана Е.. ако бях... мм как да го кажа... цялата тема щеше да е формулирана по един доста по-различен начин. Не съм комплексирана.. ядосана съм.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Страхотна тема ,напълно подкрепям -няма перфектни хора ,и е изключително грозно да се отнасяш с някой ,който не е с перфектните форми и норми като с боклук.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Абсолютно си права.Няма перфектни,няма идеални.Всички имаме недостатъци и ако човекът срещу нас ни обича,за него ще е без значение дали сме прекалено слаби или много дебели или останалите неща.Просто той ще ни харесва такива ,каквито сме.

Цитирай Първоначално написано от GameMaster
    Hahaha Rookie s takova otnoshenie nadalech nqma da stignesh.Avtorkata v mnogo otnosheniq si e prava realno poglednato...I ne mislq che vsichko se svejda do kompleksi ami netarpimost kum nekorektnoto otnoshenie podobno na tvoeto v momenta!!!
    За килограмите и другите идиотщини, че едно момиче едва ли не е по-добре да е пълно, ЕМИ НЕ! 99% от момчетата (също и аз) предпочитат момичета с добра фигура, 170/60 добра ли фигура е?

Нали ги гледам в даскало, ядат като свине, за да си купя 1 сандвич трябва да дойда след 5тия час, че до тогава всяко междучасие 5 минути преди биенето на звънеца вече е пълно! Еми като ядат, та 2 не виждат, как няма да са дебели?

Във салона по физкултура същата работа, всички или седят по пейките, или се чупят и отиват в кафето срещу даскало!

Ми като не знаете как да живеете, ще се подлагате на диети, а ако ви мързи, ще се оплаквате по форуми и ще си показвате комплексите!

eXpl0d3
    темата ми цели да покаже, че винаги може да се намери кусур на човек. Не казвам, че всеки мъж може да се опише с тия качества.. дори се надявам да не може. Просто ми е непонятно, защо е толкова трудно да се уважават (не харесват) момичетата, които не влизат в стереотипа ви за перфектна жена? Защо те задължително са занемарени и за изхвърляне? Най-малкото можете да говорите за тях като за хора, а не за животни от ферма или зоопарк..
    това е всичко

Цитирай Първоначално написано от GameMaster
    Normalno teglo 50kg za 170 sm visochina? OMG ....Po princip tova podnormeno teglo i e dosta opasno nqkoi da jivee taka.Lichno az 170 sm az priemam normalni kilogrami 53-54 nqkade kolkoto i stranno da zvuchi.
    И 53-54 да, но стига повече. Но вече 60 и нататък става по-сериозно!

Липсва контрол от страна на личността. Това е всичко, ако знаеш как да ядеш правилно, а не нон-стоп да угаждаш на червата си, всичко ще е 6+.

Град
    In the middle of nowhere
    Липсва контрол от страна на личността. Това е всичко, ако знаеш как да ядеш правилно, а не нон-стоп да угаждаш на червата си, всичко ще е 6+.
    Това засяга и метаболизма на човек !

И к'во? По-добре да ядеш като прасе, да станеш сума ти и килограми и след не знам си колко години да почнат проблемите със сърцето ли?! Еми не е препоръчително да ти кажа!

Град
    In the middle of nowhere
    Казвам ти, понеже аз съм хората които не спазват стриктна диета, но пък имам добър метаболизъм и съм си добре с колограмите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си