- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Излизате ли, когато...........
Може темата да ви се стори доста тъпаОбаче наистина искам мненията ви.
Ако имате проблемна кожа избягвате ли да излизате по светло или не ви пука? На мене ми е доста гадно и се чудя при вас как е?
до преди 2 години имах идеално гладка кожа, но изведнъж и мен ме налегна пубертета. красиво или не не съм спряла да излизам, че даже и шматкосвам повече. от липса на мъже не се оплаквам, така че прави си изводите![]()
Аз нямам проблемна кожа, само се случва от време на време да ми излязат няколко пъпчици, но не е толкова фатално.
А аз си ползвам лосион за премахване на пъпчици, който наистина страшно много помага(но сега свърши и трябва да си купя) и ползвам и фон дьо тен,но не всеки ден
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако се появят повечко ги прикривам с фон дьо тен или коректор,но не се ограничавам от към излизания.А на някои хора даже не им прави впечатление дали ми е излязла някоя пъпка![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Мм, преди ми беше невероятен комплекс, а въобще не ми е толкова проблемна кожата.
Сега вече е доста добре, даже ще ходя и на дерматолог ии надявам се, че другата година по т'ва време даже няма и да си спомням какво е да имаш пъпки.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Не ми пречи..Аз нямам много пъпки,но като ми излязат стоят със месеци![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ако бях притеснителна като теб, да не си подавах носа от нас.![]()
Оф, като си помисля, че ако не се бях мацала с кремовете на мама и с вазелин в 4-5 клас, сега щях да имам перфектната кожа...Е, преди една-две години беше още по-зле, де. Ама положението е такова – ще се примирявам.
![]()
еми аз в момента съм така...преди седмица имах идеално чиста кожа и ми беше излязла 1на пъпчица на бузата, и я очоплих и сега станаха повече
и супер ме е срам да излизам, защото са на видни места
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
крия се вкъщи под леглото :/
Преди 5 години имах ужасно акне,цикъла ми беше нередовен мислех 4е никога няма да свърши този ад,но това никога не ми е пре4ело да излизам все пак исках неисках тряваше да се ходи на у4илище.Като си стоиш във вас няма нищо да промениш....по добре вземи някои мерки за сега а след време вси4ко ще отмине от самосебе си.Казвам ти го от ли4ен опит.Успех
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
От време на време и на мен не ми се излиза...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Преди да ми дойде ми излизат повечко, иначе няма кой знае колко, ама като съм пъпчасала пак си излизам и хич не ми пука!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Аз пъпки нямам , да не казвам голяма дума , но съм имала някои кожни проблеми възпрепятстващи излизанията ми навън.
Envoi moi ! ;]
Хм лятото в най-големите горещини избягвам да излизам, защото след това по челото ми се появяват едни страшно досадни и малки пъпчици, които за два дена изчезват, но страшно много ме сърбят![]()
Но като цяло не се ограничавам от излизания, когато ми се излиза :P
Първоначално написано от Jumbie483
носи шапка с козирка
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ми не ми пука изобщовсе пак няма заради няколко пъпки да си съсипвам доброто настроение и да не се забавлявам!
![]()
Единствено съм имала пъпки, когато сезонната ми алергия се беше проявила в обрив. Е, тогава определено не исках да си подавам носа навън![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
излизала съм навън с голяма пъпка точно на челото...![]()
не ми пука въобще...
който ме харесва, ще ме харесва сякак
който не, много му здраве
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
И аз попринцип нямам много проблемна кожа.Тук таме да се появи някоя пъпчица и това е,но дори и по-зле да беше щях да правя всичко възможно да ги махна и естествено щях да си щъкам навън.![]()
Пфф... адски сте зле хаха кво ви пука кво мислат хората за вас ?!? живейте си живота па да неви пука![]()