Здравейте на всички.
Не се е случвало само на мен,сигурна съм че и доста хора от форума са правили такива грешки.
Около преди 1 година запичнахме да си пишем с едно момче,той ме намери е един сайт и на мен много ми хареса,дадох му скайпа ми.Пишехме си около 2 месеца и той започна да иска да се видим,каваше ми много милички думи,но аз го отрязвах постоянно.Момчето беше хубаво,на мен ми харесваше,а пък имам и приятелка,която е от неговия квартал и ми каза,че момчето е някво свесно и държи на гаджето си.Аз постоянно го лъжех,а той нямаше търпение да се видим.Но не аз реших,че не го искам.Е тъпо беше найстина.Сега гледам как си е сложил снимка на гаджето му на скайпа.Сега харесвам един женкар,който не му пука с мен или с поредната ще е.Защо избираме понякога трудното а не това което можем да имаме и не се замисляме,че това ще бъде и много добре.Не мислим че правим грешка,но като видим някой такъв и веднага омекваме.Има толкова много случай,но този ми е някак набит в главата и сега се сещам и някво съжалявам.Чудя се какво би станало после ако се бяхме видяли....Та,защо трябва да избираме по трудното и това което ще ни донесе мъки.Замисляли ли сте се за това,защото аз сега за това си мисля
П.П съжалявам се за темата ако е тъпа ама тва ми е на сърцето и на устата и искам да си го кажа на някой