- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сигурна съм,че той ме харесва,а аз си имам приятел :(
Избирай - не може да имаш всичко. И направи разлика между симпатии и чувства.
Е ти нали казваш, че много обичаш гаджето си!??!?!? Не мога да рабера тогава какво се чудиш.
Аз това не го рабирам.
Но все пак(да приемем, че си на кръстопът).....просто седни и си помисли добре кой от двамата е наистина човека за теб и избери.
Но си помисли наистина много добре, за да не съжаляаш после!!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Да не ти се е сърдил,сега ше души мандала,а ти си остани при приятеля си и не го ебавай.
Е ти хем едното хем другото ... то да не е тва като да пиеш саламура!
Избираш с кой искаш да си и тва е... щом обичаш приятеля си остани с него.. казваш че към другия са само симпатии така че..
Ти решаваш, но не може да имаш и двете!
ти не знаеш,какво искаш!избирай или него или гаджето,щот накрая от двата стола на земята!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от curka87
I can't stop myself from loving you <3
Щом обичаш приятеля си , остани си с него .Има една поговорка " да изпуснеш питомното та да гониш дивото " при теб е точно така.Най-добре не се занимавай с другото момче , защото после ще съжаляваш.
Ми ти тъпа ли си ?Нали уж обичаш приятеля си , кфо питаш ?
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Ае стига вече.
Поне да энаеше какво искаш и да искаш съвет как да го постигнеш..
А ти искаш някакви непоэнати хора да ти кажат какво ИСКАШ ТИ...Ай сиктир.
И сравняваш обичта с едни симптатии !? Тогава не знаеш какво значи да обичаш![]()
+++Първоначално написано от ThisIsMe
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Виж и правописа и после питай дали е тъпаПървоначално написано от vesSynkaa
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
аз съм много сигурен че ти си тъпа
Прекалено малко са й 13-те години, за да прави разлика още между тези неща!Първоначално написано от Gary
Don't tell me what I can or can't do !
А аз съм на мнение, че не обичаш приятеля си...
когато обичаш някого не те интересува никой друг... увлечението и любовта не се смесват... ти просто незнаеш какво искаш
Как искаш ние да знаем ? Не си наясно със себе си и със чуствата си .... избирай, избора е твой !
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Какво се заяждате за правописа, като и вие не знаете кога е кой/кого и кога се пишат запетаи.
Може и да обича приятеля си, но да намира тръпка в това да се занимава с бившия, а когато със сегашният се скара да се чуди наистина не е ли по-добре със стария. Не знае какво иска или е от онзи тип момичета, които дори и да са с момче, което обичат, да търсят и други, които да съблазняват и да си "играят" с тях и чувствата им.
Ехх тоя Мартинчо винаги е оригинален...Първоначално написано от aciko
![]()
Иначе с по нормални думи казано... е прав... остани при сегашния за да не се прецакаш мноого брутално...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нали "обичаш ужасно много" приятеля си кфо се чудиш леле![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
иии бтв на колко си ?
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!