- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой да знае?
Най-добрата ми приятелка скоро има рожден ден и много искаше верижка с надпис Shopaholic, или някаква плочка със същия надпис. Някой има ли представа от къде да и взема такова нещо. Става въпрос за София, може и от някой сайт. Нещо подобно на товасамо че с надпис Shopaholic. Наистина искам да я зарадвам, а тя ще се изкефи много на това.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ох, наскоро гледах на някаква сергийка, ама не се сещам къде точно.
Може би на "Мария Луиза", от Халите към метрото. Оф, ще попитам, че съм неадекватна.
Ооо, подарих на майка ми такова, но пишеше Mammy.. Ама й го купих от Дисниленд. То беше преди доооста години де
Мисля, че трябва да попиташ по златарските магазини (ако е възможно да ти го направят от фалшиво де, или поне дали знаят къде има.). Сщо питай и в магазините за бижута дали знаят нещо такова..
Аз искам на 1 плочна да гравирам 1 надпис ама и аз незнам къдетия дни ще излезна на проверка ако намеря ще ти кажа
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Аз искам такова с името ми...![]()
и аз искам .. ;х
и аз и аз и аз, блаб, това къде се намира?
Кажи ?Първоначално написано от Riot
А аз търся тоалетна хартия на ТУАЙЛАЙТ, ама...
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
и аз даже съм поръчала два топа от Америка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Аз преди бях изготвил дизаин ама така и не е произведох :СПървоначално написано от Canis_Dirus
Чух че в на тъмно правели такива плочици![]()
супер добрите са тези плочки
аз такава взех за подарък за един приятел
гравираха каквото исках от самия бижутериен магазин
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone