- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спрей за тяло
Може да ви се струва глупаво но все пак реших да питам ! Какво представлява спрея за тяло на АVON?и ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА?Благодаря предварително
Ми освежава кожата. Пръскаш се по цялото тяло и миришеш хубаво.Лятно време аз не ползвам нищо друго освен лосиони за тяло и спрейове (е и рол-они естествено), рядко дезодоранти. Миналата седмица си взех от новите спрейове на Ейвън с кайсия, мирише страхотно.
![]()
И аз си го поръчах този с кайсията и сигурно другата седмица или някога си да ми донесат..нямам търпение..иначе за топлите сезони тези спрейове са много приятни.Аз имам и това със ягодата и мислих,че ще е нещо по друго от колкото е не ме кефи особено
![]()
![]()
Мисля че ще останеш очарована от този с кайсията, наистина мирише невероятно, направо ми иде да го изям.А този с ягодата - мирисала съм лосиона за тяло и ми е твърде сладникав.
![]()
Ми те спрейовете за тяло на avon са с различни аромати :P и наистина са мн свежи и оставят приятен аромат в/у кожата. Ето ги, поне част от тях де :P http://i2.iofferphoto.com/img/item/4.../06/49_1_b.JPG
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
А какво ще кажете за този със слива или с нар?
Майка ми има лосиона и мирише приятно, на мен ми харесва.![]()
pinki от тези в момента не се предлага нито един, но шишенцето поне е такова.![]()
Мерси
Други мнения?
аз имам с череша и е отвратителен мирише на спирт
Аз имам този с нар дето е.. хубаво мирише ама понякога като се напръскам и започва да ми щипе.![]()
Още мнения?![]()
Аз имам лосиона с нар .. Хубаво мирише ама го загубих някъде.
Ся съм си поръчала въпросният спрей сс кайсия и лосиона.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
yо бе, мирише на плодова водкаПървоначално написано от Isabelle
![]()
Аз си поръчах лосиона с нар, но го чакам още.Казаха ми, че миришел хубаво.Колебаех се м/у него и ягодата,но всички казват, че ягодата бил гаден.
А спрейовете и аз ги ползвам по-към лятото и на Avon ми харесват![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от LovelyGirl
Наистина този с ягодата е очарователно гаден...смърди ужасно, а и черешката не е лоша , но лосионите и кремовете с череша са мега невеорятни![]()
а през лятото тези спрейове не лепнат нали ? просто си озвежават кожата ? щот мисля и аз да си взема некав спрей за тяло за лятото![]()
Не лепнат, те си попиват в кожата.
Имам с ягода.. направих грешката да си го взема - супер сладко и остро мирише и не ми харесва изобщо.На скоро си взех с слива и горе долу съм доволна.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
И аз преди да ползвам си мислех, че ще лепнеПървоначално написано от lilqna323
![]()
Но е много приятно, оСвежава си и миризмата му се запазва дълго време.Поне аз си бях доволна от тях![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз имам на банан,череша и нар.Банана очаквах по хубаво да мерише,но все пак..Този на черешата ми е много сладникав и остър,а този на нар е СТРАХОТЕН-обожавам го!
ми знамПървоначално написано от Undying
аз съм дистрибутор все пак
ама си викам то момичето няма да забележи
и колкото да добие представа
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ясно, аз го казах на шега, надявам се усети и не си се засегнала.Първоначално написано от pinki
![]()
споко бе :P а на мен най ми допада ванилията, защото като мине малко време след като се напръскаш и се усеща нежен аромат
ягодата ако не беше толкова натрапчиво сладникав също щеше да е мн хубав :P хммм имаше преди портокал, който беше супер свежарски :]
Ползвала съм ванилия,череша и нар.Ванилията и нара страшно много ми допадат,а пък от черешата въобще...Вече по-рядко използвам парфюми.Спрейчетата повече ми допадат.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end