- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Смятате ли, че заслужавате да съществувате и ...
Смятате ли че заслужавате да съществувате и какво правите за да оправдаете съществуването си?
Две глави мислят по-добре от една!
кво общо има тва с любовта
Света се върти около любовта и секса!Първоначално написано от plmn
Две глави мислят по-добре от една!
Да - дори мисля, че вече оправдах съществуването си
С темата, която авторът е създал той показва, че не е сигурен в смисала на своето собствено съществуване![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
не е вярно. а и тва кво общо има с въпроса ти в началото..?Първоначално написано от pavelvasilev
Кви са тия глупости ?! Смятам ли, че трябва да съществувам... а ако не смятам какво следва - да се самоубия ли ?Щом съм жива все още значи трябва да съществувам, а колкото до оправдаването - ами да, мисля, че успявам да оправдая съществуването си
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Естествено че заслужавам да съществувам ! защо ли ...? Защото правя хората щастливи![]()
![]()
ДА!![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Егати въпроса. Едва ли някой би казал, че не заслужава да съществува. Да смятам, че заслужавам да съществувам.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Поглеждам в огледалото и виждам едно нормално момиче ... Пускам си winamp-а и тръгва Fly Project - Raisa.mp3 ... Поглеждам през прозореца - слънце,цветя ... времето е прекрасно ... В главата ми се появява следната мисъл "Живота е прекрасен" ...Лелеее супер!Не съм се превърнала в някое заблудено ЕМО
![]()
![]()
![]()
Извод:Миии явно заслужавам да съществувамЩом още не съм си прерязала вените (
) ... А какво правя за да оправдая съществуването си ... Миии не слушам метал,не се обличам в черно,не слагам черен грим,не рева по цял ден и нямам бретон,който да минава през половината ми лице
![]()
Родили са ме..не по моя воля, аз просто следвам живота, а за заслужаване е рано да се каже
осъзнаваш ли колко банално и елементарно звучи това?...Първоначално написано от 3oPuTy
всмисъл...какво общо имат грима,дрехите и прическите с начина на мислене и себеоценката на чивек...аз не съм ИМО косата ми е дълга облечен съм изцяло в черно защото това е цвят който отива на всички...и ме кефи адски много...не нося грим ноне смятам че има нещо лошо в това човек да изглежда както иска...отделно...това че навън пече слънце и има цветя не прави живота прекрасен...просто в момента в който повечето хора видят подобна картинка им става приятно(не ги разбирам такива хора...аз намирам красота в хората...външно и вътрешно...няма значение...новсеички хора имат различен начин на мислене и интерпретиране на заобикалящата ги реалност...точно това прави света интересен...сонякъде...)...как то и да е...мисълта ми е че не е правилно да се отхвърлят по този начин хорат кито са по-различни...като ИМО-тата...всмисъл...радвате се че не стекао тях и не отхвърляте собственото си съществуване и по този начин излиза че отхвърляте тяхното...едва ли нете не заслужават да живеят и се радвате че вие богоизбраните заслужавате...
знам че като се замислите далеч не стс имали това впредвид но не вярвам някой пишейки мнение като това което цитирах да се замисля особено много върху това дали не наранява някой по този начин или дали е прав...аз лично не се чувствам наранен защото не попадам в групата на тези хора...не ме разбирайте погрешно...просто не съм ИМО това е вид позьорщина и преувеличаване на проблемите с цел привличане на внимание...но всеки живее както иска...така че разбирам и тези хора...така че не изтъквайте колко щастливи се чувствате че не сте като тях..предполагам няма да ви е особено приятно ако някой дойде и ви каже че се радва че не е като вас...че искрено се наслаждава на живота който е с пъти по-хубав от вашия и че никога няма да си помисли да бъде като вас..аз лично бих се почувствал адски кофти...но както винаги бих го преживял...сам и без много да го показвам...дори съобще...но има хора които се чувстват още по-наранени и са готови да си причинят много по-лоши неща от това да понасят болката сами...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Щом същесвтувам,значи има смисъл.Някъде някой или нещо ( лично аз вярвам в Бог) е решил че така трябва
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Да ти го начукат бе!И какво,слушам метъл (метъл не е равно на емо,дебилна краво),имам такъв бретон,такъв ми е грима...И ако мислиш,че като слушаш чалга,или техно или рап или каквото и да е залужаваш да съществуваш повече от метълите.Аууу,че си куха....Извод:Миии явно заслужавам да съществувам Smile Щом още не съм си прерязала вените ( Very Happy ) ... А какво правя за да оправдая съществуването си ... Миии не слушам метал,не се обличам в черно,не слагам черен грим,не рева по цял ден и нямам бретон,който да минава през половината ми лице Neutral![]()
![]()
![]()
Но да се върнем на темата:
Все още не знам дали оправдавам съществуването си.Всеки е тук с някаква цел,поне за този си живот.Знам каква е моята цел,моят стремеж.Остава само да видя дали ще го постигна.Ако не успея-значи не оправдавам съществуването си.Но на тази възраст не мога да то кажа.Ще разбера в по-късен етап от живота си.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
И пред кой трябва да докажа, че заслужавам да съществувам?! И колко тъп трябва да си,че да питаш ДЕЦА какво са направили, за да имат правото да живеят? Какво очакваш да ти отговорим? Вчера спасих жена от изнасилване, ония ден пък разбих терористична групировка, утре смятам да нахраня децата в Африка, мда. Много си зле, сериозно.
П.С. Зориту, бива ли да си толкова глупава, бе, моме?! Животът ти е пълноценен, защото не слушаш метъл?! WTF? O_O Направо нямам думи..
Номера е да го докажеш пред себе си.
въпроса ми е...на какъв принцип се разбира дали оправдаваш съществуването си и ако смятате че вършенето на неща в полза на определен човек,група хора или обществото е хубаво...защо мислите така?...
всмисъл...кой определя кое е правилно и кое не?...
нима за психясалия сериен убиец режещ гърла наред това което прави не е правилно?...напротив за него(или нея...нека не бъдем сексисти...)това е нещо напълно в реда на нещата...
така че кои сме ние че да определяме кое е правилно и кое не...в тази връзка да казваме кое нещо или действие(като правилно...)оправдава съществуванто на някой?...
отделно...още веднъж повдигам въпроса какво общо имат външния вид и стиловите предпочитания на някой са критерий за това дали някой заслужава да живее или не?...
ако всички хора облечени в черно...с по-дълга коса и тъмен грим слушащи метъл в неговите многобройни разновидности трябва да умрат то тогава населението на света би намаляло драстично...
смятам че човек оправдава съществуването си като го потдържа...всмисъл...да живееш е най-голямото изпитание...самото преживяване е трудно...човек във всекидневието си се изправя пред безброй проблеми но постоянно има избора между това да живее или да умре...ако иска може да сложи край на трудния си изпълнен с нещастие живот и да се оттърве от мъките...а ако иска може да прояви сила на духа и да докаже на себе си че проблемите на всекидневието не могат да му отнемат най-основното право...а именно правото на живот...защото имайки живот пред себе си можеш донякъде да го манипулираш и обработваш спрямо целите си и до някаква степен да постигнеш това което искаш докато със смъртта слагаш край на всичко...тя не оставя избор...най-малкото да умреш не е интересно...както казах всеки има този избор и то през всяка секунда на живота си...от там нататък решението е чисто индивидуално...
btw...на 16 съм и съм краен песимист относно себе си...имам изключително ниско самочувствие(може би с отрицателен коефициент...) но не смятам да се самоубивам...просто не искам да бъда победен от живота и неговите препядствия...искам да правя каквото аз искам независимо от трудностите и ще мога да го постигна само ако живея и не бъда слаб...и няма да бъда...
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
^ Не ми се чете, стигнах до серийните убийци. Само да те поправя, че те не убиват хора, защото според тях е правилно, а защото имат нужда от това. Поне една част. ;]
Чела съм предостатъчно за серийните убийци,за да ти кажа,че повечето убиват понеже са подтикнати.Не мислят,че е правилно (освен ако нямат психични отклонения).Просто е необходимост,или гняв или много други неща.Относно правото на живот-аз съм твърдо ЗА смъртното наказание.Тоест това основно право не ми е толкова важно.Всеки го има,но веднъж отнемеш ли човешки живот,според мен трябва да ти се отнеме твоето право на живот.
Та,относно това дали решаваме дали нещо е правилно или не.Еми има си остановени норми.Ние се придържаме към тях.А моята цел си я решавам аз.Както някой може да има цел цял живот да яде,сере и спи,така и аз мога да имам други.Въпроса опира до това какво ние самите смятаме,че оправдава съществуването ни.Не другите,а ние.
А за дрехите,стила и тн-тъпи пачи колкото щеш.Айде да не се заяжат за стилове само,а да си надуват глупостите и да ни оставят да си слушаме каквото ние искаме.
моите искрени благодарности за поправката...Първоначално написано от AFT
всяка грешка и нейното поправяне водят до неминуемо усъвършенстване освен ако не си олигофрен...
мерси за просветлението относно дълбините на психиката на серийните убийци с която надявам се да ми простите но не съм запознат(колкото и странно да звучи...)
echii <3
Ми никой не е казал,че трябва да си запознат.Ама все пак те поправяме,защото грешиш.Няма нужда от сарказъм....![]()