.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Азз ако не го заслужавам,то кой тогааава
    Суетата.Моят любим грях.

щом сме живи все още значи сме заслужили съжествуването си
    и междудругото забелязали ли сте blader кви абзаци вади направо ми светват очичките от радост като видя такъв коментар, защото се иска повечко сиво вещество в главата за да го напишеш, аз нямам толкова време за отделяне, но просто ми става приятно така и честно няма нищо против никой с това мое мнение, мросто исках да го и напиша
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Град
    Paradise
    Всеки, който е роден заслужава да го има. И в крайна сметка всеки поне веднъж в живота си прави нещо, което оправдава съществуването му.
    По мое мнение, за да си стойностен човек, трябва или да постигнеш нещо велико или да правиш добрини. И всеки (хах, даже и въпросните серийни убийци) поне един път са направили нещо добро (било то осъзнато или не).
    ПП. А тая простотия, че който се облича в черно и слуша метъл, не заслужава да живее, може да излезе само от устата на кифла, за която Гергана и другите там са смисъл на съществуването и. Което е жалко.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от blader
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    ^ Не ми се чете, стигнах до серийните убийци. Само да те поправя, че те не убиват хора, защото според тях е правилно, а защото имат нужда от това. Поне една част. ;]
    моите искрени благодарности за поправката...
    всяка грешка и нейното поправяне водят до неминуемо усъвършенстване освен ако не си олигофрен...
    мерси за просветлението относно дълбините на психиката на серийните убийци с която надявам се да ми простите но не съм запознат(колкото и странно да звучи...)
    Ама моля ти се, ще те поправям всеки път, щом толкова силно се радваш на моето внимание. ^^
    Пък и не е хубаво да използваш за пример нещо, с което сам казваш, че не си запознат. Поне се радваш на критиката, че иначе малко глуповат щеше да изглеждаш в очите на приятелите ни съфорумници.

Град
    Улицата
    и да смятам и да не смятам няма да си тегла ножа къв е тоя тъп въпрос
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Хич, ама хич не се страрая да оправдая съществуването си. Щом съм тук явно има защо. И все пак живея напук на тъпите въпроси като този.

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Поглеждам в огледалото и виждам едно нормално момиче ... Пускам си winamp-а и тръгва Fly Project - Raisa.mp3 ... Поглеждам през прозореца - слънце,цветя ... времето е прекрасно ... В главата ми се появява следната мисъл "Живота е прекрасен" ... Лелеее супер!Не съм се превърнала в някое заблудено ЕМО

Извод:Миии явно заслужавам да съществувам Щом още не съм си прерязала вените ( ) ... А какво правя за да оправдая съществуването си ... Миии не слушам метал,не се обличам в черно,не слагам черен грим,не рева по цял ден и нямам бретон,който да минава през половината ми лице
    Виж сега аз не съм метъл, но познавам доста хора които слушат метал и са много по-весели, дружелюбни и обичащи живота от някой които слушат друг тип музика. Относно цветовете всеки има право да се облича както иска - това че някой носи черно не значи, че не иска да живее нали така?! Не мисля че стила на обличане, музиката,която слушаш и т.н. са признаци дали искаш да живееш...

Относно въпроса - Да, смятам че заслужавам да съществувам, просто защото обичам живота и не съм се предала въпреки трудностите. А също така и заради всички онези хора, които ме обичат и съм важна част от техния живот.A да и специално заради онези, които не ме понасят - нали все някой трябва да им трови живота
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Улицата
    Имам ли приятели?
    - Имам!
    Имам ли покрай мене хора които ме обичат и ще направат всичко за мене?
    - Имам!
    Имам ли родители?
    - Имам!
    Имам ли врагове които предпочитат да ме няма!
    - Ооо имам!
    Кат стана сутрин с усмивка ли съм въпреки всичко?
    - Разбирасе!
    Имам ли несподелено лубов?
    - Еми не, споделена е и сме супер щастливи!
    Щастлив ли съм?
    - Доста даже

Ми мисла че заслужавам да съществувам.

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Всеки заслужава..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Щом още съм жив значи заслужавам... примерно, живота ти не ти е даден да търсиш значението му, а да го живееш, както намериш за добре...

Няма да отговоря точно по въпроса, защото мисля, че няма такова нещо като "Ти не заслужаваш да живееш, 'щото си много лош, а ти заслужа'аш, 'щото правиш добро на хората!" Всеки е тук независимо дали с цел или без, дали заслужаващ или не... Просто сме родени и според мен няма смисъл да се хабят мисли по тази тема.

примерно, живота ти не ти е даден да търсиш значението му, а да го живееш, както намериш за добре...

Супер фен
    Аз заслужавам да живея и се радвам,че живея.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Аз заслужавам да живея и се радвам,че живея.
    много ми е инт как реши че заслужаваш

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Ти пък как реши, че имаш правото да решаваш кой заслужава и кой не?

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    олее...
    мии щом Бог ми е дал живот..мисля, че заслужвам о.О
    вече друг въпрос къв изрод съм и че няя се опрая
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Какво значи дали заслужавам?Това да не е някакъв трофей,че трябва да го заслужа?Щом съм на тая земя,щом дишам,значи така трябва.Не търся обяснение..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Всеки човек заслужава да съществува...щом е на този свят, да заслужава.. а аз мисля, че съм оправдала съществуването си всъщност с всеки ден аз го оправдавам и ще продължавам, за да не разочаровам хората който ме обичам... може да не е мн по темата но все едно..
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    ^ Не ми се чете, стигнах до серийните убийци. Само да те поправя, че те не убиват хора, защото според тях е правилно, а защото имат нужда от това. Поне една част. ;]
    моите искрени благодарности за поправката...
    всяка грешка и нейното поправяне водят до неминуемо усъвършенстване освен ако не си олигофрен...
    мерси за просветлението относно дълбините на психиката на серийните убийци с която надявам се да ми простите но не съм запознат(колкото и странно да звучи...)
    Ама моля ти се, ще те поправям всеки път, щом толкова силно се радваш на моето внимание. ^^
    Пък и не е хубаво да използваш за пример нещо, с което сам казваш, че не си запознат. Поне се радваш на критиката, че иначе малко глуповат щеше да изглеждаш в очите на приятелите ни съфорумници.
    ок...разчитам на теб но за всяко непоправено грешно изказване от моя страна ще държа теб под отговорност...ок?...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    40 Miles from the Sun
    Зависи какво ще ми е наказанието. ;д

Град
    Нова Загора
    не мога да бъда лош...от сега ти прощавам всички евентуални провинения...иначе ако можех да се сърдя и да бъда лош сигурно наказанията които бих ти измизлил щяха да те накарат да си мечтаеш да ти се случват някой от сцените в saw...и все пак съм си добричък

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Град
    Улицата
    ^ Ти пък как реши, че имаш правото да решаваш кой заслужава и кой не?
    аз не съм решил, че имам право да решвам кой трябва да съществува и кой не, просто питам как реши, а според мене сички заслужават

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    40 Miles from the Sun
    не мога да бъда лош...от сега ти прощавам всички евентуални провинения...иначе ако можех да се сърдя и да бъда лош сигурно наказанията които бих ти измизлил щяха да те накарат да си мечтаеш да ти се случват някой от сцените в saw...и все пак съм си добричък
    SAW е за хора с 'лабава психика, вземи измисли нещо по-така тип Ед Гийн или Албърт Фиш ^^

Slawi92, а защо тя трябва да дава обяснения що е решила така?

Град
    Улицата
    SAW е за хора с 'лабава психика, вземи измисли нещо по-така тип Ед Гийн или Албърт Фиш ^^

чесно да ти кажа незнам просто ми интересно какъв отг ще даде

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Нова Загора

Ед Гийн... ...
    както и да е...просто реших че тъй за много хора 'saw' е идеал за 'страшно' и психарско' и при теб ще е така(за което моля да бъда извинен...надявам се на благоволението ти...)
    аз лично не се кефя на хоръри щото са ми банални и очевидно сценаристите и продуцентите страддат от липса на оригиналност(и те като мене...)...
    днес си мислих по темата...ъмм...ако човек смята че не заслужава да съществува но не предприема решаващата стъпка...а именно да сложи край на живота си тогава как би изглеждал в собствените си очи?...не би ли смятал себе си за по-низше същество защото го е страх да сложи край на всичко и не би ли било това повод за едно измъчено и изпълнено със съмнение безплодно и не съвсем пълноценно съществуване...ако не разбирате накъде бия(което е силно вероятно...) ще ви обясня...
    мисълта ми е че е изключително малко вероятно всички които мислят че не заслужават да живеят и не оправдават съществуването си да се самоубият...а това би им се отразило зле на психиката тъй като съмнението би ги преследвало...отделно когато човек говори толкова категорично относно неща засягащи не нещо друго а собствения му живот то би трябвало отмятането от думите му поне да го кара да се чувства зле...
    просто никой не е в състояние да докаже че е достоен да определи кой заслужава да живее и кой не...включително и за самия себе си...защото критерийте на различните хора са различни и мисля че никой не може да отрече това...затова според някои един човек може да не заслужава да живее а според други-да...
    какво имате впредвид под '...оправдавате ли съществуването си?...'...какви са критерийте са стойностно съществуване и нима всички хора които не ги покриват трябва да умрат?...
    не мисля...
    както казах всичо е строго индивидуално и не подлежи на обсъждане...просто отговора на такъв въпрос не може никога да бъде категоричен...
    това че човек се ражда с цел са глупости...това че човек води безцелно съществуване което не си струва усилията също са глупости...човек има живот...неговата продължителност и съдържание зависят от много фактори най-вече от изборите които правим...ако направим грашен избор значи ли това че не оправдаваме съществуването си и трябва да умрем...и ако направим правилен избор значи ли това че с нещо сме повече от другите и заслужаваме да умрем по-малко от тях?...
    не мисля...просто жвота е поредица от събития изхода от които определя по-нататъшната му насока а какъв ще е изхода от събитията зависи почти винаги от нас...

echii <3

Град
    40 Miles from the Sun
    Ако аз мисля, че съществувам напълно без абсолютно никакъв смисъл, животът ми е толкова монотонен, че паметниците ми съчувстват, etc.,то аз бих искала да направя нещо по въпроса и бих опитала да се "съживя", а не да се самоубия. Самоубийството е толкова низша постъпка, нищо смело и смислено няма в нея. Сякаш се предаваш без дори да си опитал.

Иначе има хубави horror филми ;] обаче аз от много малка гледам изродски филми и в момента имам страх от тъмното, та съм ги спряла за известно време ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си