Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Поглеждам в огледалото и виждам едно нормално момиче ... Пускам си winamp-а и тръгва Fly Project - Raisa.mp3 ... Поглеждам през прозореца - слънце,цветя ... времето е прекрасно ... В главата ми се появява следната мисъл "Живота е прекрасен" ... Лелеее супер!Не съм се превърнала в някое заблудено ЕМО

Извод:Миии явно заслужавам да съществувам Щом още не съм си прерязала вените ( ) ... А какво правя за да оправдая съществуването си ... Миии не слушам метал,не се обличам в черно,не слагам черен грим,не рева по цял ден и нямам бретон,който да минава през половината ми лице
осъзнаваш ли колко банално и елементарно звучи това?...
всмисъл...какво общо имат грима,дрехите и прическите с начина на мислене и себеоценката на чивек...аз не съм ИМО косата ми е дълга облечен съм изцяло в черно защото това е цвят който отива на всички...и ме кефи адски много...не нося грим ноне смятам че има нещо лошо в това човек да изглежда както иска...отделно...това че навън пече слънце и има цветя не прави живота прекрасен...просто в момента в който повечето хора видят подобна картинка им става приятно(не ги разбирам такива хора...аз намирам красота в хората...външно и вътрешно...няма значение...новсеички хора имат различен начин на мислене и интерпретиране на заобикалящата ги реалност...точно това прави света интересен...сонякъде...)...как то и да е...мисълта ми е че не е правилно да се отхвърлят по този начин хорат кито са по-различни...като ИМО-тата...всмисъл...радвате се че не стекао тях и не отхвърляте собственото си съществуване и по този начин излиза че отхвърляте тяхното...едва ли нете не заслужават да живеят и се радвате че вие богоизбраните заслужавате...
знам че като се замислите далеч не стс имали това впредвид но не вярвам някой пишейки мнение като това което цитирах да се замисля особено много върху това дали не наранява някой по този начин или дали е прав...аз лично не се чувствам наранен защото не попадам в групата на тези хора...не ме разбирайте погрешно...просто не съм ИМО това е вид позьорщина и преувеличаване на проблемите с цел привличане на внимание...но всеки живее както иска...така че разбирам и тези хора...така че не изтъквайте колко щастливи се чувствате че не сте като тях..предполагам няма да ви е особено приятно ако някой дойде и ви каже че се радва че не е като вас...че искрено се наслаждава на живота който е с пъти по-хубав от вашия и че никога няма да си помисли да бъде като вас..аз лично бих се почувствал адски кофти...но както винаги бих го преживял...сам и без много да го показвам...дори съобще...но има хора които се чувстват още по-наранени и са готови да си причинят много по-лоши неща от това да понасят болката сами...