- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос относно талия
Здравейте. Имам един въпрос. Малко ще ми е трудно да ви обясня какво точно имам предвид, но ще се опитам. Възможно ли е да намаля не само обиколката на корема си, ами и въобще на талията? Талията ми е ето така: | | (примерно), а да стане ето така: ) (. Дано ме разбрахте. Чудно ми е дали ще може да стане, защото това моето не е така заради мазнини или сланини, а самата форма е такава. Една приятелка ми каза, че това е невъзможно, защото това си е самата форма. Аз обаче искам!Със спорт, упражнения в домашни условия и диета дали ще стане?
![]()
Оф и аз съм така![]()
Дано да може да се оправи някак си, че е много гадно.Айде пишете, ако знаете, щото и аз искам да разбрера.
![]()
Моето мнение е че не може , понеже това си е самата структура ... поне според мен ...
И аз не мисля че е възможно по естествен начин, остава пластична хирургия....
ами нз до колко е вярно, но някой ми беше казал, че едно упражнения спомага за оформянето на талиятазаставате изправени, леко разкрачкате краката,слагате ръцете на талията (хващате се) и започвате напред - назад - ляво - дясно, и после се върите :P не вярвам някой да е разбрал де ама се надявам, че добихте някаква представа
а в нета намерих това: Упражнение за талията
Седнете на петите си. Протегнете ръцете си нагоре и ги кръстосайте над главата. Гърбът е изправен.
Повдигнете тялото на няколко сантиметра от петите и започнете да описвате кръгове с таза.
20 пъти в едната и в другата посока.
Главата, раменете и гръбначният стълб трябва да са на една линия.
Въртете обръч около талията.
Изпълнете упражнението в три серии по двадесет завъртания. ( от този сайт: http://dieti.rozali.com/fitnes-polezno/p171.html )
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Не , не може. Колкото искате упражнения правете , няма да промените това , което природата е направила. Женската структура попринцип е ) ( , а мъжката | |, но се случва да има и изключения за жалост.
Envoi moi ! ;]
Такава ти е структурата, тоест специално талията не мисля, че има начин чрез който да си я моделираш /образно казано/,
но нищо не ти пречи да си вземеш един обръч и така по меджу другото да си го въртиш.
Аз лично много обичам.(:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
^ Да, така е. Упражненията ще помогнат за стягане и оформяне на мускули. Евентуално може да пробваш повечко кардио (бягане, степер и тн.) Знам, че те са за сваляне на коремче и за отслабване като цяло![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
взимаш по 1 бутилка вода (или някакви други леки тежести)във всяка ръка,заставаш леко с разтворени крака и започваш да се клатушкаш наляво и надясно,този метод при мене имаше ефект
![]()
^хах, много сладка картинка:Д
по темата - тц, мъжка структура.)
Сруктурата.....преди мн вр бях чела какви са видовете при жената и така като чета ти май с кюнец....не се убиjдай...това си е природа..спомням си още 1 вид казва се пясъчен часовник...разбираш ме нали....това за талията си e така и според мен systho не може6 ти да го промениш....пак се изв ако съм те убидила но точно кюнец се казва6е твоя случай...не се тормози радвай се на фигурата си и това че си жена!
![]()
Koрсет!?
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Аз съм чувала, че с въртене на обръч може да се пооправят що-годе нещата - гледах "Училище за модели" на "Огледала" (не знам дали още го има това нещо, от година не съм го гледала сигурно) и едно от момичетата беше така - почти без талия. Журито я посъветваха да върти обръч.
мда за съжаление няма как да промениш структурата си с каквито и упражнения да се захващаш .. според мен са глупости .. нз лично мнение .. можеби се сещам за 2 варианта .. единия е както казаха по горе със намесата на пластичен хирург .. но едва ли ще прибегнеш до тези мерки .. другото което е в твоя полза .. значи аз не знам на колко си години .. но ако си по малка е възможно още да не си развила женствените си черти ... може с времето да се оправиш .. освен това гърдите оказват влияние .. те визуално разширяват горната част от тялото ии към талията изглежда по тясна .. това е което се сещам ..
Първоначално написано от Hysteric_Bitch
Първоначално написано от Drogiranata_
Ако природно талията ти е с такава форма няма как да я направиш така-) (Но все пак това не е най-важното
не му отдавай толкова внимание
на колко си години?
може и в пубертета да ти се разшири талията, но по вероятно е от гените![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Стига бе, хорааа!Вие ме изкарахте някаква... Казах "ПРИМЕРНО". Иначе не съм така, просто искам да ми е още по-извито, баси. Ето, вижте за какво става въпрос:
http://prikachi.com/users/bian4ica/160L.jpg
Кажете ми честно, мъжка ли ми е структурата?![]()
Това е моя снимка.
Да , но в това няма нищо лошо и тревожно. Да не пускам моя , да видиш каква ми е талията .. да припаднеш ..
Envoi moi ! ;]
Боже, Боже как ще ти е мъжка талията бе, ти нещо се заблуждаваш, просто може би защото си по малка, или ниска абе всичко е структураПървоначално написано от Bianca
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Не ти е мъжка талиятано не смятам че има как да си промениш структурата
![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
\Първоначално написано от Primavera
/ изобщо не се притеснявай много си е добре,а и след пубертета ,като се оформиш окончантелно ,ще ти стане още по хубава.
Ми, има някои мацки, които са със суууупер фината талия.Много им завиждам.
Абе, не ми пука много-много, само да не излезе, че съм с мъжка структура. хD