.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Червени петна по ръцете

На баща ми са му избили някакви червени , кръгли петна по ръзете до лакътя накъде ама от вътрешната страна на ръцете. От 1 месец му било така а идиота не иска да пхди на лекар . Скоро го беше охапала и 1 пчела много лошо и беше в болница и му преливаха глюкоза май ... дали може да е заради тая пчела ? Да го карам ли да ходи на лекарррр
    phah

Град
    Между краката на майка ти
    Алергична реакция
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

На Лекар ВЕДНАГА!!!! - Може да е какво ли не, в най- добрия случай - алергия .....

Да ходи на лекар колкото се може по скоро - ако му мине преди това - ок, Но Ако се влоши или нещо такова - ЛЕКАР!!!

Давам мое мнение не съм сигурен напълно, но най-добре да отиде на лекар!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Re: Червени петна по ръцете

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    На баща ми са му избили някакви червени , кръгли петна по ръзете до лакътя накъде ама от вътрешната страна на ръцете. От 1 месец му било така а идиота не иска да пхди на лекар . Скоро го беше охапала и 1 пчела много лошо и беше в болница и му преливаха глюкоза май ... дали може да е заради тая пчела ? Да го карам ли да ходи на лекарррр

хмм ако беше от външната страна можеше да е псориазис..май така се казваше нз точно...веднага на лекар

п.п. дано не е сериозно.успех..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ооо до болка познато..мой много добър приятел получава същите петна..малки червени отвътрешната страна...казаха му че е от слънцето и му предписаха мехлем
    The BoYs Are mY tOYs!!

Град
    в света на приключенията ..
    Накарай го да ходи на лекар по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си