- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога и не мога
mi po tva deto sam zabelqzal tq ve4e ne mi govori daje... smqtai ...
i cqlata taq rabota ne sym siguren ve4e dali ima vyob6te dobyr izhod ot tova polojenie vse edno kopae6 dupka i na vseki 2 metra ska4a6 s glavata nadolu
NqKaF si TaM :P
znaete li koe sme6noto 4e ako primerno kajem 4e q bqh napsuval 6tqh da imam po-dobyr efekt ot toq sega...
забравия някак има начини![]()
"BuŁŁe† f0r mỷ \/aŁen†ine" са казали изстрадалите хора.Болката от любовта може да си замине само чрез куршум, т.е смърт.И да си намериш друга, която да обичаш, пак ще ти остане белег от тази и винаги ще изтръпваш, когато чуеш нейното име!
moje bi si prav ;] beiho
Е, белег остава, ма да ти кажа няма да трепваш от името й. Времето наистина лекува и дори тези силни чувства изпадат в забвение...Първоначално написано от beiho
може да се пробваш пак, но ако те отреже отново няма смисъл да нахалстваш... продължаваш напред и тва е.
след време ще мислиш "леле къв простак съм бил да харесвам тая толко време"
4estno kazano nikoga ne sam znael to4no kvo iskam, no vinagi sym znael kakvo ne iskam ...i mai mai ne iskam da sym s neq prosto iskah da i spodelq za moite 4uvstva kolkoto i typo da zvu4i i da stanem malko blizki ... no ne6to ne mi se polu4i kakto i da e vse edno se taq minalo zaminalo.... e i edna 4ast ot men iska6e da sym s neq , no kakto i da e...
4estno kazano nikoga ne sam znael to4no kvo iskam, no vinagi sym znael kakvo ne iskam ...i mai mai ne iskam da sym s neq prosto iskah da i spodelq za moite 4uvstva kolkoto i typo da zvu4i i da stanem malko blizki ... no ne6to ne mi se polu4i kakto i da e vse edno se taq minalo zaminalo.... e i edna 4ast ot men iska6e da sym s neq , no kakto i da e...
ТОВА, КОЕТО НЕ МЕ УБИВА МЕ ПРАВИ ПО-СИЛЕН
NEVER BACK DOWN ;]
и аз имах такъв проблем трябва да се влубиш във друго момиче и малко по малко ще спреш да мислиш за неяПървоначално написано от nqkafsi_tam
бях влубен 3 години но един ден на училище се пресрещнахме с едно момиче и незнам някак се влубих и забравин за първото![]()
успех дано се оправиш
точно такаПървоначално написано от nqkafsi_tam
![]()
Първоначално написано от plmn
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от ThisIsMe
+123
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Хмм щом 8 месеца не се е решила да бъде с теб...Не я тормози...Знам от личен опит че смисъл няма...![]()
ami tq me izbqgva nqkak si ili po-skoro otbqgva gleda da ne govori s men i taka az praq dolu gore sy6toto i se praq 4e ne mi puka i tva si e...
Kолкото и да боли,незаменими хора няма!!! Продължавамй напред и забрави за нея ...![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
По това което прочетох няма как да не забележа че доста си падаш по момичето , когато си й признал чувствата си може да не е била в настроение.Имаш ли и скайпа, номера... След коя среща си й признал чувствата си?Може да й се е сторило още рано, затова да се е отдръпнала. Моя съвет е да я потърсиш, да излезете и да си поговорите, този разговор може да бъде решаващ. В никакъв случай не се притеснявай, това също може да е
причина заради която да се оттегли Smile Успех !!!
П.С. От къде си?