.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Град
    skitnik sam :P haha
    mi po tva deto sam zabelqzal tq ve4e ne mi govori daje... smqtai ...
    i cqlata taq rabota ne sym siguren ve4e dali ima vyob6te dobyr izhod ot tova polojenie vse edno kopae6 dupka i na vseki 2 metra ska4a6 s glavata nadolu
    NqKaF si TaM :P

Град
    znaete li koe sme6noto 4e ako primerno kajem 4e q bqh napsuval 6tqh da imam po-dobyr efekt ot toq sega...

забравия някак има начини

Град
    isperih
    "BuŁŁe† f0r mỷ \/aŁen†ine" са казали изстрадалите хора.Болката от любовта може да си замине само чрез куршум, т.е смърт.И да си намериш друга, която да обичаш, пак ще ти остане белег от тази и винаги ще изтръпваш, когато чуеш нейното име!

Град
    moje bi si prav ;] beiho

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beiho
    "BuŁŁe† f0r mỷ \/aŁen†ine" са казали изстрадалите хора.Болката от любовта може да си замине само чрез куршум, т.е смърт.И да си намериш друга, която да обичаш, пак ще ти остане белег от тази и винаги ще изтръпваш, когато чуеш нейното име!
    Е, белег остава, ма да ти кажа няма да трепваш от името й. Времето наистина лекува и дори тези силни чувства изпадат в забвение...

може да се пробваш пак, но ако те отреже отново няма смисъл да нахалстваш... продължаваш напред и тва е.

след време ще мислиш "леле къв простак съм бил да харесвам тая толко време"

Град
    4estno kazano nikoga ne sam znael to4no kvo iskam, no vinagi sym znael kakvo ne iskam ...i mai mai ne iskam da sym s neq prosto iskah da i spodelq za moite 4uvstva kolkoto i typo da zvu4i i da stanem malko blizki ... no ne6to ne mi se polu4i kakto i da e vse edno se taq minalo zaminalo.... e i edna 4ast ot men iska6e da sym s neq , no kakto i da e...

Град
    4estno kazano nikoga ne sam znael to4no kvo iskam, no vinagi sym znael kakvo ne iskam ...i mai mai ne iskam da sym s neq prosto iskah da i spodelq za moite 4uvstva kolkoto i typo da zvu4i i da stanem malko blizki ... no ne6to ne mi se polu4i kakto i da e vse edno se taq minalo zaminalo.... e i edna 4ast ot men iska6e da sym s neq , no kakto i da e...

Град

Град
    ТОВА, КОЕТО НЕ МЕ УБИВА МЕ ПРАВИ ПО-СИЛЕН
    NEVER BACK DOWN ;]

Град
    Сицилия
    Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam
    Има едно момиче, към което имам много силни чувства в продължение на близо 2 години и малко повече, преди 8 месеца и го казах, но тя нямаше чувства към мен и нищо не стана, въпросът, е че немога да я преоделея просто немога, ден след ден разбирам, че тя е още по-добра отколкото съм си мислил... и някой път като я сънувам и на другия ден просто откачам, чудя се какво да направя, как да се променя за да я впечетля, какво да направя и т.н. пробвах и с други момичета да излизам, но само ми напомня колко по-добра от тях е тя... и по-красива и общо взето само ей такива работи, общо взето незнам обсебен ли съм какъв съм, но т'ва си е един сериозен проблем за едно 16 годишно момче ..... Помогнете...
    и аз имах такъв проблем трябва да се влубиш във друго момиче и малко по малко ще спреш да мислиш за нея
    бях влубен 3 години но един ден на училище се пресрещнахме с едно момиче и незнам някак се влубих и забравин за първото
    успех дано се оправиш

Град
    Сицилия
    Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam
    ТОВА, КОЕТО НЕ МЕ УБИВА МЕ ПРАВИ ПО-СИЛЕН
    NEVER BACK DOWN ;]
    точно така

Цитирай Първоначално написано от plmn
    може да се пробваш пак, но ако те отреже отново няма смисъл да нахалстваш... продължаваш напред и тва е.
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Щом до сега не е станало не мисли ,че ще стане.Ти сапунки не си ли гледал? Как ,когато един мъж иска да е с жена,която не го обича как накрая всичко рухва.Откажи се от нея,защото се превръщаш неусетно в маняк.Намери си по-добро момиче и не мисли,че няма други като нея.Няма незаменими хора!

+123
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен
    Хмм щом 8 месеца не се е решила да бъде с теб...Не я тормози...Знам от личен опит че смисъл няма...

Град
    ami tq me izbqgva nqkak si ili po-skoro otbqgva gleda da ne govori s men i taka az praq dolu gore sy6toto i se praq 4e ne mi puka i tva si e...

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Kолкото и да боли,незаменими хора няма!!! Продължавамй напред и забрави за нея ...
    Като не знаете да губите, няма да играете!

По това което прочетох няма как да не забележа че доста си падаш по момичето , когато си й признал чувствата си може да не е била в настроение.Имаш ли и скайпа, номера... След коя среща си й признал чувствата си?Може да й се е сторило още рано, затова да се е отдръпнала. Моя съвет е да я потърсиш, да излезете и да си поговорите, този разговор може да бъде решаващ. В никакъв случай не се притеснявай, това също може да е
    причина заради която да се оттегли Smile Успех !!!
    П.С. От къде си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си