- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто споделям болка...
Оставам сама и запо4вам да се измъ4вам... за6тото мн силно искам не6то но немога да го имам. Умирам си да видя едно мом4е.. не заради някакви любовни 4увства а за6тото ми е мн близък но немога да го виждам заради приятелката му. 6те се видим във вторник (тайно ест) но аз не издържам ве4е. Не съм го виждала от 2 сед. А да не говорим от кога не сме водили сериозен разговор. Тя ревнува, той не иска да я загуби но си иска и приятелката.. а аз си искам приятеля. С него мн се забавляваме, споделя ме мн и сме си близки. Но никога не сме давали поводи за някакви задни мисли. Но тя се дразни и положението е пове4е от гадно... за всички ни !!! На никой не му е добре... но в този миг на мене най много !!!![]()
![]()
![]()
Благодаря на тези които го про4етоха... моля ви ако нямате какво да кажете не пишете злобни коментари.. просто няма с кого да споделя а имам нужда![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Много кофти ..Единственото той може да реши проблема..
Като за начало може да и обясни ..как стоят нещатата между вас..и че сте големи приятели...Може и да излезете заедно ..тя да се увери и да се успокои малко..С тази ревност..няма оправия
![]()
;]
и аз искам много неща ама...![]()
I can't stop myself from loving you <3
Кофти ситуация,ама ние нищо не можем да направим.
Знаеш ли какво вие не може да сте само приятели мойта препоръка към тебе е щом толкова добре се разбирате станете нещо повече от приятели Сигорен съм , че тогава ще ви е прекрасно .
Да, отвратителна ситуация. Напълно те разбирам и аз бях/съм в такава. Отвратително е, просто. Опитай се да не мислиш за това.![]()
I know I should stop believing ... !
Имала съм същия проблем..ужасно еНо за най-добрият ми приятел, приятелството ни беше по-ценно..
![]()
Може да се запознаеш с приятелката му, да излезете тримата и да я уверите, че отношенията между вас са само приятелски..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Не виждам защо не сте го направили..Първоначално написано от GabisiTa
А иначе може би трябва да се откажеш от него и приятелството му...Постави се на мястото на приятелката му..Не и е добре,нали? А и вие продължавате да я лъжете...
Сложна ситуация.Но ти май си се влюбила в това момче,иначе как си обесняваш копнежа да го видиш?! Любовта така започва - с нуждата да видиш любимия човек,да споделиш с него.Мисля,че трябва да изясниш своите чувства и тогава да говориш с момчето.Ако все пак твърдиш,че не си влюбена в него,тогава наистина трябва да те запознае с приятелката си,за да бъде и тя спокойна.Всичко скрито е странно.Успех!![]()
ха позната история...
Здравей,миличка!
![]()
![]()
![]()
Знам какво е да ти е тежко.
Искам да ти кажа,че те разбирам и че приятелят ти трябва да я разкара тази,лично според мен.![]()
Тя не е сигурна във връзката им и си го ''пази'' от всички. Спокойно!![]()
Желая Ви успехче и вярвам,че всичко ще се нареди!![]()
![]()
Аман от тая ревност![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
+1Първоначално написано от GabisiTa
Това с тайните срещи е много глупаво . Ако приятелката на момчето разбере ще стане много лошо , затова вместо да се виждате тайно поговорете с нея и й обяснете че сте само приятели .
Тцц .. Тъп ход прави неговата приятелка като му забраннява да се вижда с теб .. Та вие не сте друго освен приятели , какво лошо има ? ... Да излезнете тримата , но о това , което написа съдя , че тя го иска само за себе си .. А тоя я слушка като кученце.. Обаче той няма да я кара дълго така спокойно , все някога ще му писне да го държат на каишка
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Blagodarq na vsi4ki vi...![]()
![]()
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Защо да я разкара ? Напълно нормално е едно момиче или момче да пази половинката си независимо дали е сигурна/ен във връзката им.Първоначално написано от anyfany2
По темата: Как очакваш приятелката му да не ревнува след като сте си много близки с него ? Може би имате нещо един към друг.![]()
A.D.I.D.A.S.
Първоначално написано от Lav40
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Добре правиш, че споделяш тежките си моменти, а не ги запазваш за себеси, защото така ще се нараниш повече..
Спокойно, нещата ще се оправят с времето!![]()