- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ебаси тон колоните
Не съм си в нас а на 1 друг комп и ще съм тука до края на седмицата . Миналата седмица бях тука и тон колоните си бачкаха обаче нещо се преебаха ли нз и спряха да бачкат ... въобще нищо не се чуваше , но лампичката им си светеше и показваше , че са включечине . Вчеря си бях до нас и си взех моите работещи колони от моя комп и ги донесох на тоя Преди малко ги включих и всичко си работеше ... до сегаВ момента и тези колони спряха да работят да му еба майката
Свети си им лампичката , а няма звук . Сложих обикновенните си малки слушалки от мп4-ката и се чува само звука от мишката понеже като се движи и се чува един звук на тоя комп ... и нищо друго , нито музика , нито нищо... а спешно ми трябва звук , ебаси , защо става така ?? Не разбирам къв е проблема , че никви колони не работят тука НЯКВИ ИДЕИ ??
Сега се чува мишката и въобще има си звук , все едно всичко е точно и ще се чува , обаче като пусна музика ими филм или квото и да е няма звук, няма нищо ... като кликам някъде се чува и звука от кликане , обаче сега напремер не ми се чува звука на филма.
В контрол панела в Свойства на Звуци и аудиоустройства пише , че нямало устрайство за възпроизвеждане и в Сила на звука ми е сложено на Ниско , но не ми дава да коригирам нищо .
phah
Като влезнеш в скайп пиши![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
ama az sum v skype beay lele az pravix proletno pochistvane da ne sum te maxnala i tebe pokrai drugite bez da iskam be
q pishi LS ako iskash kak ti beshe skypa
phah
Значи, специално на теб вече за не знам кой път ти правя забележка, че не си правиш труда да уцелваш раздела!!
Вместо да си играеш да удебеляваш вземи уцели раздела най-накрая, ще ти е за 1 път!
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮