миии... като за начало да благодаря на тези които ще прочетат това моля ви пишете коментари просто ми е нужно и друго мнение
ок историята е следната: Харесах си едно момиче преди време, но в началото нямаше начин да тръгна с нея, защото ходеше с наи-добрия ми приятел, но с него не се задържаха много - около 2 седмици.Скъсаха и аз реших, че това е моя шанс и че мога да пробвам да тръгна с нея, но тя се сабра с бившия си.Аз не се отказах продължавам да се зближавам с нея дори, за да съм с нея ми се налага да се сабирам с гаджето и и цял куп негови приятели които аз непонасям, както и да е с това момиче сме вече много близки много я исакам и според мен тя също ме иска тя знае че я харесвам и все пак не ме одбягва когато и говоря нежно или нещо от тоя тип дори напротив одвръща.Но гаджето й ме подозира както и някои негови приятели мисля, че ме мразят защото постоянно разбирам, че говорят зад гърба ми.Вече няма как да я виждам често, защото обикновено е навън с гаджето си и неговите приятели, а аз повече неискам да се сабирам с тях, защото според мен ме мразят.Незнам какво да направя мисля да и предложа да тръгнем докато не е станало късно.
Моляви цъкнето по някое друго коментарче много искам да чуя мненията ви по въпроса.