.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Мъх

Мъх

Здравейте искам да ви попитам за следното.Значи по лицето имам някакъв мъх( малки руси косми) дето като се избръсна си личи и изглежда някакси гадно.Там дето имам брада остава глатко а на горе си личът някакви косъмчета.Дайте идея как да ги махна, нейскам да ги бръсна щото ще почнат да ми растът косми до под очите.

Момче ли си ? Всъщност тези малки руси косъмчета,които са съвесем невидими ги имаме всички При някой си личат само на слънце при други съвесем не се забелязват.когато и където и да било Намерих една рецепта - Замаскирай косъмчетата
    За да прикриеш лекия мъх по лицето топни широка четка за грим в обикновена бебешка пудра и мацни с един замах надолу там където е необходимо. Това ще приглади косъмчетата и те ще се слеят с тена ти. Ако кожата ти е по-тъмна нанеси подходящ цвят крем пудра. Ако си момиче Но все пак не е препоръчително да ги бръснеш ,защото сам/сама каза ,че ще стане лошо

Опс да извинявай не прочетох както трябва това за брадата... но за всеки случай може да отидеш на козметик или дерматолог да видиш

Ми махни си ги с машинката за постригване
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Повече от фен Аватара на VQTUR
    абе вие добре ли сте?
    как ше си ги маха - тея косъмчета НЕ трябва да се махат по никакъв начин, не ги пипай,
    щото ше станеш като маймуна
    МОМИЧЕ СЪМ!

Цитирай Първоначално написано от VQTUR
    абе вие добре ли сте?
    как ше си ги маха - тея косъмчета НЕ трябва да се махат по никакъв начин, не ги пипай,
    щото ше станеш като маймуна
    Определено Всеки го има,кво се впрягаш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си