- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момичетата
Чисто физически, отговорът на въпросът ти е Да. То е ясно, че когато си решиш ще го направиш, а не когато трябва, но моят съвет е поне се образовай преди това. Чувала съм страшни митове сред учениците, които се разпространяват относно секса и всякакви алтернативни методи за предпазване от забременяване, така че наистина, бъди поне малко отговорна и се образовай по темата преди всякакви сексуални действия.
ОСТАВЕТЕ ДЕВОИКАТА ДА СИ СЕ КЕЦКА НАЛЯВО НАДЯСНО..ПОСЛЕ 6ТЕ РАЗБЕРЕ КОЛКО МН Е ЗГРЕ6ИЛА....(А ТИ СКАПА МОЯ НЕ СИ ДОБРЕ С ГЛАВАТА)![]()
![]()
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
Ми можеш да правиш секс,ако си образована по тази тема и си над 16,т.е. горе долу да си пораснала за половия акт,не да не знаеш кво правиш после да викаш "може ли да съм бременна"
Давай бе спокойно...Хората,които са пуснали предишните коментари,ти завищдат,защото нямат такава развита сексуална култура...Давай на воля...![]()
![]()
![]()
![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
хахахаххахахахахахахаххахПървоначално написано от bbbsheva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм на това мнение
![]()
![]()
![]()
Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...
Аз пък не...Напълно подкрепям коментарите,че организмът ти не е готов и ако имаш поне малко мозък не трябва да бързашПървоначално написано от DArpege
![]()
Можеш да правиш, друг е въпроса готова ли си физически и психически.
Давай!! Защо питаш? Нали се смяташ за много голяма вече.Това че си на 11-12 или там на колкото си не означава,че тялото ти е готово за това.Прочети една елемантарна книжка или ако е прекалено срамно да прочетеш книга има интернет![]()
![]()
Чети и се ограмоти и тогава питай дали да правиш секс или не....
Абе направо не мога да повярвам тия хлапета са 4-5 години по-малки от мене,а за какви неща мислят.Аз на техните години си играех още с кукли и незнаех,че момчетата имат нещо в гащите дет се вика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако са "отпуши" толкова малка найстина ще е зверски тъпо,НО вие кво я нападате може просто да иска да се образова?! После им пишете върете се образовайте...еми за кво е тоя форум е хорца?
Всичко е добре,когато свършва добре!
gospodiii ti fred li si![]()
![]()
NE MOJE
хахаха утрепа сафрида с тва изказванеПървоначално написано от bbbsheva
![]()
ама си прав/а до известна степен
иначе по темата - ти и да правиш секс, по-скоро ще е само чиста механика - клатене тип шейкър, рецепторите ти едва ли са развити дотолкова, че да стигнеш и усетиш истински оргазъм
I'll take your brain to another dimension
доста хора ти отговориха,че може,но не е препоръчително така да се каже![]()
П.П.Защо щом още нямаш цикъл трябва да си на 11-12?Аз съм на 15 и нямам, има и момичета на 16,на които не им е дошло![]()
![]()
Въпросът не е може или не, а кой ще е тоя отчаяния, който ще го направи с такова момиче.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
абе детенцевместо да мислиш дали можеш да правиш секс вземи някоя книжка и по4ети за някой и друг урок.Не можете да се изразявате като хората ама ина4е да се множите сте тръгнали
и само като си помисли 4овек,4е именно вие младите сте бъдещето на България свят да му се завие
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ммм обзалагам се, че не си на повече от 13.А иначе защо да не може като си в цикъл какво? Няма да ти влезне ли.
![]()
![]()
Я ходи си учи уроците има си време за всичко.
Първоначално написано от Joro951
![]()
![]()
![]()
цикъл разбрахме че нямаш още
а цици поне успя ли да си пуснеш?
I'll take your brain to another dimension
Пф..на къде отива светътАбе детенце не ти ли е още раничко да мислиш за такива неща... хах на нея още цикъла не и е дошъл пък тя за секс мисли
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!