Тъй здравейте първо Забърках се в една голяма каша и сега не мога да се измъкна от нея ..... Проблема е следния ходех с едно момче извесно време ,но се разделихме ... Аз още го обичам ,но не исках да съм сам и си мислех ,че ще го забравя като тръгна с друго момче и така и направих обаче нищо не се получи между мен и това 2рото момче нека да го наречем Асен и тогава се срешнах с 3то момчеда го наречем Георги станахме много близки приятели и ... скъсах с Асен заради него обаче не можехме да сме гаджета понеже много хора бяха против нас като двойка и затова се криехме от всички ,обаче поедно време започнах да се виждам постоянно с 1вото момче към което имам все още силни чувства и аз реших да се разделя с Георги за да не го наранявам понеже той виждаше много добре ,че още обичам това момче .Един ден аз и това момче излязохме и му казах , че още го обичам и той каза че има чувсва към мен но си имал приятелка и аз реших вече напълно да го забравя . Тогава се появи отново Асен и ми каза че ме обича и че иска да се съберем ...аз приех исках да съм с Георги , но не можем да бъдем заедно и не исках той да продължава да страда и затова реших да се примиря с това че не можем да сме заедно и да го оставя да бъде щастлив . Да звучи много тъпо тазаи тем , но наитина се намирам в центъра на тази каша и незнам какво да правя ...Моля ви кажете ми правилно ли постъпих спрямо Георги ,с които продължава ме да бъдем добри приятели, и спрямо Асен .Моля ви даите мнението си защо вече не издържам