.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Ама , Че каша.... :(

Тъй здравейте първо Забърках се в една голяма каша и сега не мога да се измъкна от нея ..... Проблема е следния ходех с едно момче извесно време ,но се разделихме ... Аз още го обичам ,но не исках да съм сам и си мислех ,че ще го забравя като тръгна с друго момче и така и направих обаче нищо не се получи между мен и това 2рото момче нека да го наречем Асен и тогава се срешнах с 3то момчеда го наречем Георги станахме много близки приятели и ... скъсах с Асен заради него обаче не можехме да сме гаджета понеже много хора бяха против нас като двойка и затова се криехме от всички ,обаче поедно време започнах да се виждам постоянно с 1вото момче към което имам все още силни чувства и аз реших да се разделя с Георги за да не го наранявам понеже той виждаше много добре ,че още обичам това момче .Един ден аз и това момче излязохме и му казах , че още го обичам и той каза че има чувсва към мен но си имал приятелка и аз реших вече напълно да го забравя . Тогава се появи отново Асен и ми каза че ме обича и че иска да се съберем ...аз приех исках да съм с Георги , но не можем да бъдем заедно и не исках той да продължава да страда и затова реших да се примиря с това че не можем да сме заедно и да го оставя да бъде щастлив . Да звучи много тъпо тазаи тем , но наитина се намирам в центъра на тази каша и незнам какво да правя ...Моля ви кажете ми правилно ли постъпих спрямо Георги ,с които продължава ме да бъдем добри приятели, и спрямо Асен .Моля ви даите мнението си защо вече не издържам

Супер фен
    Май и ти незнаеш какво искаш?И защо ходиш с Асен като мислиш за Георги и това 1вото момче?

пълна объркваия иди си хвани 4-ти и тва е!
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Това ми прозвуча като: Здрасти! Оня ден срещнах Георги и той ме хвана за дупето. Тогава Краси ни видя...И когато Краси казал на Иван, Иван веднага разказал на Петър, а Петър...ох този Петър той казал на гаджето ми и така станала тя еднааа...

Хаха знам как взучи , но не не мисля вече за онова 1вото моче нито за Георги просто ми е малко гадно че се замесих в тази каша и държа да подчертая ЧЕ НЕ СЪМ ОТ ОНЕЗИ МОМИЧЕТА " КУРВИТЕ" не съм такава Просто се замесих в една каша без да се осетя и сега се опитвам да излеза от нея ,но не мога с това 1вото момче и Георги всичко преключи просто ми е гузно че той ми е приятел(Георги ) а стана така сега се опитвам да оправя всичко но незнам как и затова ви моля за съвет и наситина не съм такова момиче не съм курва разбирам как звучи ,но се опитаите да ме разберете просто искам да оправя всичко но вече незнам как ......

Само не разбрах сега ти кой харесваш ?

Ми може да се каже ,че харесвам Асен към 1вото момче не изпитвам нищо вече , АаГеорги обичам го по-скоро като приятел и ми е много гадно че стана така и затова пуснах тазаи тем за да ми дадете савет какво да правя защото не искам да нараня никои и не искам да карам никои да страда заради мен .

Обърках се още на второто изречение и не разбрах нищичко.
    Stay up all night with the stars *

Цитирай Първоначално написано от Coka
    Ми може да се каже ,че харесвам Асен към 1вото момче не изпитвам нищо вече , АаГеорги обичам го по-скоро като приятел и ми е много гадно че стана така и затова пуснах тазаи тем за да ми дадете савет какво да правя защото не искам да нараня никои и не искам да карам никои да страда заради мен .
    Ти не си сигурна кой харесваш , затова най-добре известно време не се занимавай с никои от тримата .

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Обърках се още на второто изречение и не разбрах нищичко.
    Пий напитката на Ъпсурт.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ili az sym maloumna ili ti ne moje6 da obqsnqva6.napravih si truda da pro4eta celi 3 pyti posta ti i ni6to ne razbrah.razbrah samo,4e i ti ne znae6 koi haresva6 i kakvo to4no trqbva da pravi6.na prav pyt li sym???za6to prosto ne si dade6 malko po4ivka i ne usmisli6 ne6tata???pyk i tamyn taka nqma da gi mota6 i trimata.sori,ako sym rqzka s izkazvaneto si.prosto sym nervna.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Остани сама за малко, за да разбереш какво и към кого чувстваш.

Не видях никой да те нарича курва. Комплекси ли имаш ?
    Както вече казаха, остани сама със себе си и помисли. Ако си сигурна за Асен, че го харесваш, искаш и т.н. бъди с него и поговори с Георги, извини му се щом се чувстваш гузно.
    A.D.I.D.A.S.

тва да не е накакъв любовен триъгълник или квадрат
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Що ли само аз си мисля че харесваш и тримата?Така като чета,Асен е най-изиграния
    Mежду другото,само аз ли си мисля че в заглавието на темата НЕ трябва да има запетая
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от pam1
    +1

Град
    Русе
    SuperBadSuperFresh, не си само ти, НЕ трябва да има запетая : ) То да беше само това грешката ..
    Добре де, харесваш Асен, с него си. Ясно, гузно ти е за Георги, ако мислиш, че ще се почувстваш по-добре, поговори с него, ама ти сама каза, че не сте могли да бъдете заедно. Малко не разбирам какъв точно е проблема и как точно бихме могли да помогнем, ама явно аз съм тъпа. Успех!

Трябва да се направи сапунка по историята ти!
    Hilf mir Fliegen

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    а бе ти на колко си? 13?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    +1 omgg
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от nestle
    +1
    и наистина не трябва да има запетая

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ти самата като не знаеш какво искаш,ние как да ти помогнем?

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Ти самата като не знаеш какво искаш,ние как да ти помогнем?
    да
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Супер фен
    Хвани ги остави и тримата, щом не знаеш кво искаш.
    nicolepcd

Град
    Улицата
    незнам дали ти сама си се разбираш пък камо ли друг да те разбере
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си