- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мамка му, пак ли?!
Тъкмо си преподредих приоритетите. Разбрах какво искам, започнах да ходя на уроци, напредвах и... пак трябваше да съм прецакана. На кой му трябва да се влюбва?! Не и на мен! Той няма да има сериозни намерения, защо, по дяволите, се влюбвам? Ааааааааа! Дразня се, че не мога да седна да уча. Мерси за вниманието!
.. но ако харесването след това се превърне в любов, а любовта ти е споделена ще говориш друго яче и тук ще пускаш теми колко си щастлива..![]()
Хипотетично може и да е така, но де факто никога няма да сме повече от френдс уит бенефитс, а през времето, през което се офлянквам за/около него си провалям шансовете за добро бъдеще. Ставам лигла, мамка му!Първоначално написано от myNameIsImmortal
Много е гадно. Еее..значи! И на мене така ми се случи. Много влияе тази любов, но пък после си помисли как ще се чувстваш, ако тръгнете. Само ще си мислиш колко много си жертвала, но все пак си успяла.
П.П. Уроците са си жертва. Честно. Банално е, но ако заради едно момче не вземеш изпити .... акъхъм
аз не мисля че това трява да влияе на ученето ти... съгласана сам с по горното мнение че това може да премине в любов и да си щаслива...
И аз съм горе доле така .. Тъкмно бях седнала да уча и се появи той .. И сега усещам как не вярвя на никъде .. Ама всичко е до време ..![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Налагаш воля и това е..Първоначално написано от babity
Мислиш поравно и за него и за учението - 50%-50%..
Е може и понякога и по 75% - 25%, но не трябва да се стига на 100% - 0%![]()
Да бе, именно. И като си помисля с какъв мерак се захванах с цялата работа и как си учех по два листа наизуст като пич... Не мога да си позволя да не влезна, защото говоря за това от години. А като седна с учебника и си ни представям хоризонтално. После как се държим за ръце и няк'ви абсурдни глупости...Първоначално написано от cherubic
Бях същата работа аз!Седам да уча сериозно този път и някаф задник с претенции идва да ми се бърка в живота....Обаче сега ела да ме видиш.Достатъчно амбициозна станах, за да се поддам на някакав ходещ вибратор да ме провали...отново!Нивгич!!!Пр сто целта е да се изолираш!Не развляй "friends with benefits" с любов! Успех!
човек уби ма!Първоначално написано от ImmortalForever
![]()
относно темата... съсредоточи се върху ученето апък като станеш готова си мисли каквото щеш.
На колко си години ?!Първоначално написано от babity
There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
between love and hate.
Кофти,наистина.Ама то тва на хора се случва,нормално е.
Все някак ще балансираш нещата.
Явно не си си наредила приоритетите правилно![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
На 17 съм. Може би всичкото това вълнение е било плод на компота от хормони през "онези дни".
Ти си силна и независима-не ти трябва момче.Пъди го!
Аз пък мисля, че винаги можеш да измислиш някаква причина, за да не учиш!
Ей това е приказкатаПървоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Ами на мен сега ми предстоят изпити, и колкото и егоистично да звучи, см оставил любовта и харесването на страна. Просто ако си имаш приоритети, каквито очевидно имаш, нищо не може да попречи на тях. Не ме нападайте с - ама то любовта е най-важна и т.н. Когато свършиш с ученето, ще остане време и за нея. Първо трябва да си подредиш живота, нали?
Едит: И спрете да плюете момчетата и да се мислите за най-важни. Не всички са еднакви (не към авторката)
перфектно знаеш какво искаш, и знаеш какво не искаш да става.... и не трябва! ми всичко което ти остава е да го направиш... воля му е майката.... ай нахъсай са... ще успееш![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
И аз съм като теб,споко...Приоритети ми са се объркали достааа....все си казвам,че ще уча и т.н.Няма да се занимавам с момчета,обаче не се получава...Страшно влюбена съм и се страхувам...А,ти не се отказвай и виж дали нещо ще стане-пробвай.
![]()
Винаги става така бе.
Тъкмо ти харесва да си сама, набереш скорост в учението и изобщо в ЖИВОТА и се случва да срещнеш някой тъпоумник с чаровна усмивка и айдее. ; )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от therocky
хах![]()