.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Мега фен Аватара на babity

Мамка му, пак ли?!

Тъкмо си преподредих приоритетите. Разбрах какво искам, започнах да ходя на уроци, напредвах и... пак трябваше да съм прецакана. На кой му трябва да се влюбва?! Не и на мен! Той няма да има сериозни намерения, защо, по дяволите, се влюбвам? Ааааааааа! Дразня се, че не мога да седна да уча. Мерси за вниманието!

Моля, пак заповядай

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    .. но ако харесването след това се превърне в любов, а любовта ти е споделена ще говориш друго яче и тук ще пускаш теми колко си щастлива..

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    .. но ако харесването след това се превърне в любов, а любовта ти е споделена ще говориш друго яче и тук ще пускаш теми колко си щастлива..
    Хипотетично може и да е така, но де факто никога няма да сме повече от френдс уит бенефитс, а през времето, през което се офлянквам за/около него си провалям шансовете за добро бъдеще. Ставам лигла, мамка му!

Много е гадно. Еее..значи! И на мене така ми се случи . Много влияе тази любов, но пък после си помисли как ще се чувстваш, ако тръгнете. Само ще си мислиш колко много си жертвала, но все пак си успяла.
    П.П. Уроците са си жертва. Честно. Банално е, но ако заради едно момче не вземеш изпити .... акъхъм

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    аз не мисля че това трява да влияе на ученето ти... съгласана сам с по горното мнение че това може да премине в любов и да си щаслива...

И аз съм горе доле така .. Тъкмно бях седнала да уча и се появи той .. И сега усещам как не вярвя на никъде .. Ама всичко е до време ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Хипотетично може и да е така, но де факто никога няма да сме повече от френдс уит бенефитс, а през времето, през което се офлянквам за/около него си провалям шансовете за добро бъдеще. Ставам лигла, мамка му!
    Налагаш воля и това е..
    Мислиш поравно и за него и за учението - 50%-50%..
    Е може и понякога и по 75% - 25%, но не трябва да се стига на 100% - 0%

Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Много е гадно. Еее..значи! И на мене така ми се случи . Много влияе тази любов, но пък после си помисли как ще се чувстваш, ако тръгнете. Само ще си мислиш колко много си жертвала, но все пак си успяла.
    П.П. Уроците са си жертва. Честно. Банално е, но ако заради едно момче не вземеш изпити .... акъхъм
    Да бе, именно. И като си помисля с какъв мерак се захванах с цялата работа и как си учех по два листа наизуст като пич... Не мога да си позволя да не влезна, защото говоря за това от години. А като седна с учебника и си ни представям хоризонтално. После как се държим за ръце и няк'ви абсурдни глупости...

Бях същата работа аз!Седам да уча сериозно този път и някаф задник с претенции идва да ми се бърка в живота....Обаче сега ела да ме видиш.Достатъчно амбициозна станах, за да се поддам на някакав ходещ вибратор да ме провали...отново!Нивгич!!!Пр сто целта е да се изолираш!Не развляй "friends with benefits" с любов! Успех!

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Бях същата работа аз!Седам да уча сериозно този път и някаф задник с претенции идва да ми се бърка в живота....Обаче сега ела да ме видиш.Достатъчно амбициозна станах, за да се поддам на някакав ходещ вибратор да ме провали...отново!Нивгич!!!Пр сто целта е да се изолираш!Не развляй "friends with benefits" с любов! Успех!
    човек уби ма!
    относно темата... съсредоточи се върху ученето апък като станеш готова си мисли каквото щеш .

Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от cherubic
    Да бе, именно. И като си помисля с какъв мерак се захванах с цялата работа и как си учех по два листа наизуст като пич... Не мога да си позволя да не влезна, защото говоря за това от години. А като седна с учебника и си ни представям хоризонтално. После как се държим за ръце и няк'ви абсурдни глупости...
    На колко си години ?!
    There is not a thin line between love and hate. There is, in fact,
    a Great Wall of China with armed sentries posted every twenty feet
    between love and hate.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Кофти,наистина.Ама то тва на хора се случва,нормално е.
    Все някак ще балансираш нещата.

Така е ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Явно не си си наредила приоритетите правилно
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

На 17 съм. Може би всичкото това вълнение е било плод на компота от хормони през "онези дни".

Град
    somewhere over the rainbow
    Ти си силна и независима-не ти трябва момче.Пъди го!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от therocky
    Моля, пак заповядай

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Аз пък мисля, че винаги можеш да измислиш някаква причина, за да не учиш!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ти си силна и независима-не ти трябва момче.Пъди го!
    Ей това е приказката
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Варна
    Ами на мен сега ми предстоят изпити, и колкото и егоистично да звучи, см оставил любовта и харесването на страна. Просто ако си имаш приоритети, каквито очевидно имаш, нищо не може да попречи на тях. Не ме нападайте с - ама то любовта е най-важна и т.н. Когато свършиш с ученето, ще остане време и за нея. Първо трябва да си подредиш живота, нали?
    Едит: И спрете да плюете момчетата и да се мислите за най-важни. Не всички са еднакви (не към авторката)

перфектно знаеш какво искаш, и знаеш какво не искаш да става.... и не трябва! ми всичко което ти остава е да го направиш... воля му е майката.... ай нахъсай са... ще успееш
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз съм като теб,споко...Приоритети ми са се объркали достааа.... все си казвам,че ще уча и т.н.Няма да се занимавам с момчета,обаче не се получава...Страшно влюбена съм и се страхувам...А,ти не се отказвай и виж дали нещо ще стане-пробвай.

Винаги става така бе.
    Тъкмо ти харесва да си сама, набереш скорост в учението и изобщо в ЖИВОТА и се случва да срещнеш някой тъпоумник с чаровна усмивка и айдее. ; )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от therocky
    Моля, пак заповядай

хах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си