.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Моля, пак заповядай
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Бях същата работа аз!Седам да уча сериозно този път и някаф задник с претенции идва да ми се бърка в живота....Обаче сега ела да ме видиш.Достатъчно амбициозна станах, за да се поддам на някакав ходещ вибратор да ме провали...отново!Нивгич!!!Пр сто целта е да се изолираш!Не развляй "friends with benefits" с любов! Успех!
    epic fail

А какво му е лошото че си се влюбила?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    избиис и го от главата

Град
    Стара Загора
    стига си ме викала де... мамка му та мамка му ето ме тук съм... ПАК
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от therocky
    Моля, пак заповядай

ЪЪъъм мисля че малко си се вманиачила за Доброто ти бъдеще като знаеш че неможе да сте повече от приятели , тогава не си губи времето да мислиш за него ... Пък и тои не е единствен а ако се оправдаваш че неможеш да го забравиш , ще ти мине споко , това са само внушения

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не виждам причина да не може да се съчетаят ученето с връзка примерно. И аз и приятелят ми сме кандидат-студенти тази година и успяваме да си разпределим времето, за да не си пречим. Даже мога да твърдя, че заради мен той учи по-усилено от преди. Всичко е въпрос на самодисциплина.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на babity
    Е, те това е! Чукне ли ме хормона и се влюбвам... Като ме отпусне - вече не съм тоолкова влюбена. Наслаждавам се на малките ни мръснишки срещички не повече от два пъти месечно за да не ми пречи и се наслаждавам на приятните моменти с него. В останалото време си гледам животеца и те така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си