- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без изход...
Здравейте хорица! Имам следния проблем: регистрирах се в аха и там ми писа едно момче на 18г. Нали харесахме се, менкахме си скайповете че даже си оговорихме и среща! Сичко мина добре но едно нещо само ме човърка... майка ми не знае нито за регистрацията ми в аха нито пък че съм си говорила с до едно време непознат! Тя е твърдо против да се регистрирам в такива сайтове пък камо ли и снимки да си слагам, а още по малко и срещи да си оговарям. Та какво имам в предвид: искам да стана гадже с това момче, но няма как да го скрия просто. Трябва да й кажа, но ме е стах. Тя е ена... като.. абе просто ще ме попилееказвайте предложения. ще се радвам на помоща ви
![]()
Първо ти на колко години си?
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
на 14
Според мен си малка за 18 годишен. Не се впускай в такива авантюри, защото батковците умеят вземат това, което искат (ако ме разбираш какво имам в предвид)
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
може би си права. е има и други момчета все пак но...
Е, ако толкова го харесваш и кажи. Ама според мене си малка за него...
ами аз искам да й кажа ама мисля че нама да доживея да й разкажа всичко![]()
Аз съм момчеи не те съветвам напълно да го отрежеш, но бъди предпазлива и не търси сериозни връзки. На 14 години човек е още дете. Гледай да си изживееш детството докато можеш, защото няма да имаш друга възможност да го направиш.
Пук аз ако ти бях родител и аз нямаше да одобря да излизаш с толкова голям (зависи какво е момчето все пак)![]()
Дано съм помогнал
Кажи и, че са ви запознали общи приятели и ако настоява да се срещне с него се съгласи. Може да ти е неприятно, но тя може за много по - малко време да разбере що за човек е той и да ти спести едно невероятно разочарование.
Излъжи!
Кажи че го познаваш и бля бля бля, и че в позледствие защото е мил, чаровен и много добър си го харесала..![]()
ох мерсиблагодаря ви много за помоща!
Боже господи .................................................. . Така като те гледам по-добре гледай още малко филми преди да тръгнещ по пътя на любов , гаджета и т.н ..Страх те е мама да не разбере .. Щом мама не дава , няма да го правиш .. Тцццц
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
И по - добре! Мама е права в 90% от случаите!Първоначално написано от summerlove66
Нормално да е против. Все пак момчето е на 18.. внимавай! Откъде знаеш какъв може да дойде на срещата.
Stay up all night with the stars *
Идеално .. 14 годишно момиченце на среща с 18 годишно непознато момче![]()
.. Продължавайте
![]()
на тази възраст е нормално човек да иска да си има гадже. и да прави сте че не е било разумно да си оговарям среща... ами ако беше някъф дърт чичко![]()
Никой не е казал , че не е нормално .. Но гадже да речем от твоя клас или на твоята възраст .. На 15 или поне момче , което познаваш .. А не някакъв непознат от сайт за запознанстваПървоначално написано от prostonqkfa
![]()
мхммммм разбрах. ок благодаря ви много. Няма да тичам подир него. Сичко ще си дойде на мястото. а относно мамчето... ще поизтрия някой разговори и е време да й кажа за регистрацията си.
Добре де , не можеш ли да й кажеш, че сте се запознали, чрез общи познати?
ммм мога да пробвам.
![]()
![]()
къде си тръгнала... той със сигурност си мисли за неща, за които ти едва ли си готова все още... не казвам, че заради тва излиза с теб, но на тия години нали не очакваш да ходите на сладкарница и после да играете на площадката??? Пък и щом мама не дава, не мислиш ли, че е за твое добро ? Що не си изживееш детството, ще ти дойде времето и за гадженца и за други неща...
но нз ти си преценяваш кое е по правилно за теб :P
Каде си тръгнала на среща с някъв непознат при това с 4 години по -голям от тебе?! Толкова ли не можеш да излезеш с приятели и да си намериш гадже, а трябва от нета да търсиш?
Той ли ти писа първи?![]()
какъв е проблема ?!Първоначално написано от vlubeno_momi4e***
аз преди години например се запознах със сегашния си приятел в скайп.. на всичкото от горе той е с 6 години по-голям от мен, ама какво ... ?!
![]()
по темата: просто кажи на майка ти, че си си харесала едно момче от тези сайтове докато си разглеждала (не казвай за регистрацията) и си го потърсила.. в последствие сте си паснали и искате да се запознаете на живо..
ако не проработи и кажи, че ще вземеш и някоя приятелка с теб.. при мен преди години така минаваха номерата...
И кво като и кажеш, че си се регистрирала в някъв сайт, щото си сдухана и не можеш да си намериш гадже иначе??? На път съм към нервна криза...![]()
An Evil Man