искам само да попитам-нали сложих си аватар4е ама като си гледам мненията или не6то от тоя род не го виждам,смисал такав не ми излиза.Знам,че може би има теми ама не намерих точния отговор.
да това го видях но не можах да разбера това:отиваш на ''ДИНАМИЧЕН АВАТАР'',после капираш линка,от картинката ,която си си харесал,с десен бутон на mouse,после го постваш на ''ДИНАМИЧЕН АВАТАР'' и наркая натискаш бутон ''ПРАТИ'', и си готов.
защото на мен не ми излиза никакаж динамичен аватар и бторо не разбрах за какав линк става дума
Натискаш там кадето ти пише "Настройки на форума" и там даваш надолу.И пише "динамичен аватар".Ето там се слага линка към картинката или снимката която искаш да ти е за аватар.Картинката или снимката е качваш ето тукwww.prikachi.comи след като я качиш ти излиза линк към нея.Него го слагаш точно там кадето ти обясних по горе,след това даваш на "прати" и е готово.
Трябваше само 1 път да напишеш мерси .Няма нищо,разбра ли какво трябва да направиш?Би трябвало да си разбрал.Айде ся си избери какво да сложиш за аватар и е готово .