.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Протеини

Протеини

Та имам въпрос на 14 години съм и ходя на фитнес и сега май ще си взимам протеини искам да ви попитам какво Ви е мнението за тези и въобще според вас вредно ли е на тази възраст да си взимам протеини ?

Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Еми трябва да ходиш редовно а не един два пъти в седмицата
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Ходя всеки ден освен сряда и неделя .
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

ъп

Защо ти е да ги пиеш ? би тряло да ти кажат храна с която да натрупаш маса и с тренировки да стане мускул химията не ти трябва... особено за малчо на 14 ( )
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Еми не качвам ям ям ям ям ям и съм 50 кила през 2 часа ям просто не качвам явно ми трябва нещо такова

Супер фен Аватара на Shia
    Протеините ти дават енергия,която ти помага по-лесно да натрупаш мускулна маса.

На 14 няма смисъл да пиеш,протеините не са за надебеляване.Имай в предвид,че спреш ли тренировките туй всичкото дет си го качил като мускули от протеините...увисва...омеква .....

Рано ти е

Сега влизаш в пубертета и сега започваш да растеш,след няколко години ще нарастнеш и на гръб и на гърди,сега ще си жилав

Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Еми не качвам ям ям ям ям ям и съм 50 кила през 2 часа ям просто не качвам явно ми трябва нещо такова
    консултурай се с инструктора :/

фитнеса не е болест че да пиеш хапчета заради него...!!!
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

Това не са хапчета а хранителни добавки ...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Протеини

Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Та имам въпрос на 14 години съм и ходя на фитнес и сега май ще си взимам протеини искам да ви попитам какво Ви е мнението за тези и въобще според вас вредно ли е на тази възраст да си взимам протеини ?

стани поне на 17 и тогава почвай,
    ама ако си решил да пиеш протеин от сега,
    говори с фитнесин инструктора където ходиш да тренираш
    <N>

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Civilizationruller
    Защо ти е да ги пиеш ? би тряло да ти кажат храна с която да натрупаш маса и с тренировки да стане мускул химията не ти трябва... особено за малчо на 14 ( )
    ти си МНОГО ЗЛЕ!
    протеина не е химия, бтв не е вреден,
    сеш ли са?!
    <N>

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Цитирай Първоначално написано от Civilizationruller
    ти си МНОГО ЗЛЕ!
    протеина не е химия, бтв не е вреден,
    сеш ли са?!
    малък е за такива глупости
    то кат не е химия какво е :/

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Протеините ти дават енергия,която ти помага по-лесно да натрупаш мускулна маса.

На 14 няма смисъл да пиеш,протеините не са за надебеляване.Имай в предвид,че спреш ли тренировките туй всичкото дет си го качил като мускули от протеините...увисва...омеква .....

Рано ти е

Сега влизаш в пубертета и сега започваш да растеш,след няколко години ще нарастнеш и на гръб и на гърди,сега ще си жилав
    тренирай си редовно и след няколко години ще си си натрупал мускулна маса естествено без такива неща просто имай търпение

брат- тия българските протеинчета вътре нямат нищо,,, или BestBody (bb), или някой от американските друг.

Европейските имат по малко вътре- защото се спазват некви норми....

ти си на 14 години според мен 5 пъти на ден ядене и 2 пъти протеин са ти достатъчни за да качваш килца

Аз когато качвам взимам един насипен американски + едни гранули и пия по 4-5 литра вода и качвам 3 килца на месец.Това го правя само зимата.

Креатин не си взимай, тия креатини дето са по аптеките по 10- 15 лва са ебати стероидно съдържащите, пиеш и на 3тия ден имаш пъпки.... Ем си прецакваш дроба , ем никакъв ефект.

Ако наистина искаш да стане нещо от теб не дей сили 1вата година изграждай

Мерси Значи от написаното разбрах ,че още ми е рано са протеини.

По принцип, това е хранителна добавка и може да се приема и на 10 години кат си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си