.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен

Маска за СУХА коса

ох, хора напоследък забелязвам, че косата ми е станала много безжизнена- няма блясък и е суха на пипане. жал ми е за нея, сериозно хах. тя по принцип си ми е суха, ама и аз с тия преси и глупости си продължавам.. пуф.. кажете някоя хубава маска, от която сте доволни, щото така не мога да я трая
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Аз уж оня ден си взех няква маска за изправяне на косата.Оказа се обаче,че нищо не стана.Както и да е,поне косата ми миришеше хубаво и беше мекичка.Иначе някаква така дето ти искаш не знам,но потърси си някаква за подхранване...за изтощена коса.Има много видове,намери най-подходящата за теб.А понеже си написала,че ползваш преса на мен моята фризьорка ми препоръча на Лонда един балсам дето уж е за професионална работа и пак пише,че изправя косата...но е също и за предпазване косата от пресата.Слага се на мокра коса и не се отмива.Струва около 15 лв.

Мега фен
    ми да, точно някаква подхранваща и възстановяваща ми трябва. а иначе аз уж ползвам Loreal Hot Liss и кристали от време на време, ама не помагат явно.. а може ли снимка или цялото наименование на този продукт на Londa?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Еми ето моето е четвъртото отгоре на долу http://www.londa-professional.de/ind...b3fdab6befa5d0

Повечето "купешки" маски за коса не омагат кой знае колко ... ( това го знам от професионален фризйор , който работи в германия ) За по - одбър ефект си вземи Стимулант за коса на Икаров струва 5-6 лева и върши много по - добра работа.

Супер фен Аватара на galu6a
    виж някоя бабешка рецепта
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Голям фен Аватара на joannalof
    За СУХА коса съм чувала за масло от жожоба Има го в аптеките, евтино и просто се втрива в косата
    За изтощена коса - аз ползвам шампоана на Пантен (червения) + кристали

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    виж някоя бабешка рецепта
    хах да и аз за тва си мислех, ама пък ме мързи да се цапам с кви ли не щуротии, само че да забъркам нещо, което не съм сигурна, че действа по- лесно ще е да си купя.

Dark_Angel_F, стимуланта на Икаров какво точно прави? в смисъл само за подхранчане ли е или има и допълнителни ''екстри'', като повече обем примерно...понеже аз обем си имам ;д а и да не почне да се омазнява по- бързо се тревожа

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Стимуланта на Икаров придава блясък, обем, мекота и здравина на косата и засилва растежа .

Кристали си вземи "Black"
    Аз понеже моята коса много я третирам и мн ми се беше изтощила(даже вземах някви ампулки ).Откак започнах да ги използвам косата ми е жива

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Стимуланта на Икаров придава блясък, обем, мекота и здравина на косата и засилва растежа .
    юхууу, той бил многофункционален, бе и все пак все още се чудя дали някоя маска няма да е по- добър вариант.
    иначе тая седмица непременно ще намеря време да ида на фризьор, ще си резна 1 пръст (коса, не пръст от ръката :Д:Д), по принцип така винаги се съживява

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    ени адър айдиас?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен
    Град
    sofia
    Моята коса също е много суха. Наскоро си взех на Елсев маската и балсама с пчелно млечице и направо се преродих с тях. Много добре ми се отразява на косата

Пробвай с домашни маски. Аз отскоро започнах да си правя и косата ми е много по-добре. Също така маските на Глис кюр са добри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си