.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: танци

танци

Hiii! Търся партньор за спортни танци от София. А съм на 15 години и тренирам от половин година. Повече харесвам Стандартните танци. Ако има желаещи да пишат на майл: olga_m04@abv.bg

Супер фен Аватара на Dumb
    Пусни още 743829 теми!

този подходящ ли е, има добра фигура иначе
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

или този

той тренира от две години и има супер фигура на тялото
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Ах, прекрасен е. Просто щом го видях и си го представих как танцува виенски валс
    Ама питам сериозно. Ако някой иска да се занимава сериозно със танци- да пише

Цитирай Първоначално написано от lingling
    Ах, прекрасен е. Просто щом го видях и си го представих как танцува виенски валс
    Ама питам сериозно. Ако някой иска да се занимава сериозно със танци- да пише
    оооо той е цар на виенския валс, айде бе мила кво чакаш той е роден за твой партньор, айде недей отчайвай момчето

е...да...ама съм раздвоена.... дали пъвия или втория. и двамата са бая привлекателни ти кой би ми препоръчала? ах, не мога да откъсна поглед от тях

Цитирай Първоначално написано от lingling
    е...да...ама съм раздвоена.... дали пъвия или втория. и двамата са бая привлекателни ти кой би ми препоръчала? ах, не мога да откъсна поглед от тях
    първия е по красив и снажен той е от Тутракан

тутракан....ех аз съм от София, ноооо любовта изиска жертви, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си