Hiii! Търся партньор за спортни танци от София. А съм на 15 години и тренирам от половин година. Повече харесвам Стандартните танци. Ако има желаещи да пишат на майл: olga_m04@abv.bg![]()
този подходящ ли е, има добра фигура иначе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
или този
той тренира от две години и има супер фигура на тялото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Ах, прекрасен е. Просто щом го видях и си го представих как танцува виенски валс![]()
Ама питам сериозно. Ако някой иска да се занимава сериозно със танци- да пише![]()
оооо той е цар на виенския валс, айде бе мила кво чакаш той е роден за твой партньор, айде недей отчайвай момчетоПървоначално написано от lingling
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е...да...ама съм раздвоена.... дали пъвия или втория. и двамата са бая привлекателнити кой би ми препоръчала? ах, не мога да откъсна поглед от тях
![]()
първия е по красив и снаженПървоначално написано от lingling
той е от Тутракан
![]()
![]()
![]()
тутракан....ех аз съм от София, ноооо любовта изиска жертви, нали?![]()