.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Айде пак се самонавивате...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

която няма иска до плуда плучи ли я иска друга .....не се эанимаваи саме щи ти боли
    Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание

Град
    V.Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Видяла си някаква жена и си помислила, че е женен ли? Пхах, май слухът е плод на глупостта ти, не на несигурността.
    Не ,май глупостта е твоя ! Не просто съм видяла жена и съм го решила... той излезе и после се върна с нея а тя с дете на ръце. Какво да си помисля а ... плюс това един човек ми подметна че е зает... но аз не съм убедена в това. Благодаря на всички за коментарите. Дори на тебе въпреки злобата която влагаш. Коментара ти само породи въпроси в мене... " защо хората се чувстват по-велики като се държат невъзпитано и грубо с другите ? " Въпрос без отговор !
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Откажи се от него... а и като е женен няма смисъл
    Someb0dy told u..how much i Love u !?

Голям фен
    "Какво да правя сега.. ???" Стой на компа и пиши по форумите

Град
    V.Tyrnovo
    Утре съм на кафе с него.. луда работа. Нз как стана.. аз му казах че май не му е приятна компанията ми и май ме отбягва.. и той вика глупости бе и ми вика ай на рд-то на моя приятел в Органза (дискотека) и аз се съгласих.. но после му отказах като казах 4е е изникнало не6то. (нямах пари) и днес си говорихме малко и се разбрахме за кафе утре. да става каквото 6те... Мерси отново на всички ви. Дори на негативните коментари
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Супер фен Аватара на nymphadora
    заради такива като тебе и идиоти като него съществуват разводите
    как така не можеш да се спреш?!просто трябва да си го изкараш от главата!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И мен един така се опиташе да ме свали...Обаче си бях купила поничка... И като ме скиваше ми викаше "О,прелест как сме днес"... Напълно луд човек.Обаче вече не го срещам и по-добре всъшност.Разбери дали наистина е женен и след това реши какво да правиш.

Град
    V.Tyrnovo
    [quote="nymphadora"]заради такива като тебе и идиоти като него съществуват разводите
    как така не можеш да се спреш?!просто трябва да си го изкараш от главата!
    [/quo

стига викаааааа.... !!!!!!!!! да не съм го завела в леглото си.... !!!??? Плюс това няма да развеждам никого. Излизам с него за да разбера истината.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    айде и утер да кажеш какво е станало има ли си приятелка(жена) .. и кво е станало на кафето айде стискам палци и успех миличка

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    айде и утер да кажеш какво е станало има ли си приятелка(жена) .. и кво е станало на кафето айде стискам палци и успех миличка
    +1 Аз също
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

До преди 2/3 месеца бих ти казала давай смело, но сегааа... ако наистина е женен или връзката му е от повече време по-добре недей. Aко нещата м/у вас се получат след време ,като се привържеш силно кам него ще страдаш много заради това ....
    Щастието може да е само миг, но носи цяла вечност от вълнения във себе си. А защо ли точно онази любов, която не можем да имаме, се помни така дълго. Може би точно, защото завинаги остава копнеж...

Вече очакваме отзиви относно срещата. Таман се наточих и аз да напиша нещо ама като гледам вече е късно.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И аз чакам с нетърпение да кажеш как е минало и дали е женен Стана ми много интересно и любопитно ;d
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    V.Tyrnovo
    ами неотидохме на кафе... понеже се разминахме и нищо не се разбрахме. И днес той идва при мене и вика какво стана с кафето. Казах му как стоят нещата и той каза добре добре. Но все пак настоява. Днес ми каза злато.. И понеже говорихме за магазина в който работя.. и той почна да говори как това и онова не било хубаво.. и аз му казах "добре то май нищо не ти харесва тука" и той каза " тукаа само ти ми харесваш !" Оф накрая колкото и неловко да е ще го питам направо.

Голям фен
    с риск мн хора да искат да ме линчуват след това което ще кажа.... Давай момиче, изживей го !

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    с риск мн хора да искат да ме линчуват след това което ще кажа.... Давай момиче, изживей го !
    съгласна съм нека слуша сърцето си ако това иска нека това направи по добре да гледа своето щастие

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    съгласна съм нека слуша сърцето си ако това иска нека това направи по добре да гледа своето щастие

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    но помни едно винаги бади психически настроена ако момчето не се окаже стока

Град
    V.Tyrnovo
    Благодаря ви ... Наистина много мило ... 6те кажа какво е станало... засега изчаквам за да не прозвучи от нищото въпроса ми. Но все повече се отпуска пред мене... ще го питам скоро и ще ви кажа какво става Мерси още веднъж мацки

Цитирай Първоначално написано от natity91
    Благодаря ви ... Наистина много мило ... 6те кажа какво е станало... засега изчаквам за да не прозвучи от нищото въпроса ми. Но все повече се отпуска пред мене... ще го питам скоро и ще ви кажа какво става Мерси още веднъж мацки
    чакаме :P

ами зависи как стоят нещата между него и жена му...ако са разделени или пред развод...действай ако пък са си нормална двойка не им съсипвай брака...продължи напред
    az sam edna me4tatelka zagubila sebesi.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си