Здравейте на всички. Ето какво ме мъчи страшно много и искам съвет, да чуя какво мислите вие за6тото аз съм на кръстопът.
Всичко започна с това, че откриват студио за красота точно зад магазина, в който работя. Хората си правят сами ремонта очевидно , за да не плащат на работници. И така... запознах се с един от служителите в този салон - масажиста. Той е очарователен ! Още първия миг си казах "ехаа колко е хубав " и така той идваше за дребни неща в магазина. На мене все повече ми харесваше и очаквах да дойде всеки ден да ремонтира за да го видя. Той ми говореше много мило, усмихваше се, смигаше ми. Усещах,че ме привлича много. Преди няколко дена разбрах, че и той ме харесва. Аз го виждам как ме гледа.. но освен това маникюристката казала на майка ми (без да знае 4е тя ми е майка) 4е "техния плейбой" ме е харесал и постоянно гледал към магазина. Даже щял да падне. Той като ме видя да ям сладолед се зака4и и ми вика " ауу 4е хубав сладолед.. ммм ако може6е и аз си бих хапнал." аз му викам ела и той ми поклати глава и се усмихна.. изобщо си се зака4ахме. До тук вси4ко изглежда ОК нали??? Идва ло6ото... най- ло6ото... ТОЙ Е ЖЕНЕН !!! разбрах го скоро... не съм виждала халка и се надявам мн силно да му е само приятелка и да няма брак. Ина4е мом4ето е младо. И сега си се зака4аме по малко но мн тънко... Но за мене не6тата ве4е са зле.. искам да го виждам, мисля за него, като го видя дори стомаха ми се свива... май се влюбвам. Още не съм убедена как стоят не6тата наистина но ако е вярно.. какво да правя - да напусна работа за да не го виждам, да си изплача очите и да го забравя... или да остана и да изживея не6то забранено и после пак да ме боли???? Вмомента седя с кутия сладолед пред компа и се чудя за6то се слу4ва това... от 3 год не съм се влюбвала.. нямаше мом4е което да ме грабне. а сега отново изпитах това вълнение ... неискам да го губя ! КАКВО ДА ПРАВЯ... БОЛИ МЕ !!!