Цитирай Първоначално написано от xplay
Действай Прави като мен - опитвай от (почти) всичко! Казвай на (почти) всичко ДА. После каквото стане ... ако е женен смятай колко е верен на жена си Може пък това да са само слухове, че е женен. Следващия път като дойде в магазина го питай: Как е жена ти И да видим какво ще ти отговори
За какво?Няма абсолютно никакъв смисъл да продължава откъдето и да го погледнеш.Ако приемем,че е женен(а ниене знаем със сигурност)и въпреки това развали взаимоотношенията им,то тогава на нея ще и е толкова верен,колкото и на жена си.
Първо не разбирам как може да не ти е кофти,че той ще се раздели с нея заради теб."Щом ме е харесал,нека се разделят и какво като другата жена страда."Дори да му е само приятелка коя си ти,че да се появиш отникъде и да развалиш всичко.Ясно е,че много го харесваш,но ще е най-добре да го забравиш.
Отделен въпрос,че той може да е от онези мъже със "слаби сърца",които намират някое момиче за симпатично и не могат да не се закачат с нея.Постепенно се превръща в игра и накрая има едно:"Ама,аз не исках да приемаш всичко толкова насериозно"