.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Голям фен Аватара на glamouros

Мислите ли, че всички жени са леки ?

Нека първо започна с извинение. Надявам се, че темата която пускам няма да ви се стори глупава или безсмислена. Просто имам нужда да разбера какво мислят и другите по един въпрос който напоследък не ми дава мира. Моля ви споделете дали мислите че жените/момичетата са наистина толкова лоши и по ваше мнение имат ли толкова грехове колкото им приписват. Напоследък всеки който попитам казва само най-лоши неща за няшия пол. Че били само к**ви, изполвачки, нагаждачки, не знам още какви... По мое мнение всичко е много индивидуално.
    Съгласни ли сте с думите на Наполеон, че всички жени са к**рви.
    Мен специално ме ядосват подобни изказвания.
    Благодаря ви предварително за отговорите.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    40 Miles from the Sun
    Не. Както не всички мъже са прасета. За жалост, тук има само МОМЧЕТА и МОМИЧЕТА, а не жени и мъже. Тц, не се научихте...

Не естествено ! Има адски много свестно момичета
    Не страдам от психично разстройство-наслаждавам му се !

Bloodstain on a blue vein
    Take it with no shame
    Love tracks on a loose train
    Bloodstain

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не.
    Нищо не е на 100 процента.

А такива обобщаващи
    твърдения са тъпи.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Дано не ви досадя. Докато се ровех из нета намерих това :
    Деф) Една жена е курва в сексуалният смисъл ако е осъществила сексуален контакт с поне двама мъже.

(Деф) Една жена е курва в несексуалният смисъл ако тя се съпреживява вътрешно като курва в сексуалния смисъл или прави тъй наречените "курвенски номера" (определението е с жаргонен произход).

(Деф) Една жена е общо курва ако е или курва в сексуалният или курва в несексуалният смисъл.

(Th) (Теорема на Наполеон - Филип): Всички жени са курви!

Доказателство (на Филип):
    Знаем, че всяка нормална жена рано или късно съзрява за полов контакт.
    => всяка жена е годна за бъде курва в сексуалният смисъл.
    В несексуалният смисъл е очевидно, че всяка жена е годна да бъде курва.

Да допуснем, че съществуват жени, които не са курви, т.е. никога не са правили секс с мъже или не са курви несексуално.
    Нека жената "Х" не е курва. По чисто логически изчисления е лесно да се убедим, че тя спада в някоя от следните категории:

(1) Тя е визуално отблъскваща или има физически недъзи. В такъв случай тя не е курва в сексуалният смисъл понеже мъжете отбягват контакт от нея
    => тя следва да има комплекси на сексуална тематика
    => тя вътрешно желае да е курва
    => тя е курва в несексуалният смисъл.
    => тя е курва

(2) Тя няма сексуални контакти с мъже или води целенасочено живот без сексуални връзки (например лесбийка, феминистка)
    => Тя очевидно e лишила поне един мъж от сексуална връзка
    => това е курвенски номер спрямо мъжете
    => тя е курва в несексуалният смисъл
    => тя е курва

Убедихме се, че жената "Х" не правеща секс с мъже е курва. Сега нека разгледаме жените, които правят секс с мъже. Те са най-общо две категории:

(3) Правила секс с повече от двама мъже в живота си
    => по дефиниция тя е курви в сексуалният смисъл
    => тя е курва

(4) Правила секс само с един мъж
    => има два варианта:

(4а) Тя го е напуснала веднага или след кратко време
    => тя просто го е използвала
    => тя е курва

(4б) Тя е обвързана задълго с него =>

(4а - 1) тя или го ревнува
    => го лишават от сексуална свобода - спада към курвенските номера
    => тя е курва

(4а - 2) тя не го ревнува
    => показва, че не интересува какво става с партьора й
    => тя е курва

от (1)(2)(3)(4) => получихме противоречие и не е възможно да съществува жена, която не е курва
    => всички жени са курви!

С това теоремата е доказана.

Забележка №1: Оригиналната формулировка на Наполеон "Всички жени са курви с изключение на майка ми" само по себе си съдържа противоречие, тъй като тя е жена (това противоречие е поправено от Наполеон с добавката "да не забравяме, че и тя е жена", но в настоящото изложение е по-уместно да перифразираме твърдението в по-чист вид).

Забележка №2: В доказателството е използвана логическата конструкция if-else която използва за условие чисти булеви изрази. Ясно, е че по този начин всички възможни варианти са изчерпани.

Не мисля че е правилно нещата да се изопачават така.
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Да казват каквото искат нали пак до нас опират.Както има момичета който не ги е срам от нищо някви безкруполни така има и момичета,които са си на ниво има и прекалено срамежливи.

Естествено,че не.

Както момчетата мислят за нас,така и ние си мислиме,че всички са някви свалячи загоряли за ебане.Но винаги има и изключения,просто по трудно се намират свестните хора

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Дано не ви досадя. Докато се ровех из нета намерих това :
    Деф) Една жена е к***а в сексуалният смисъл ако е осъществила сексуален контакт с поне двама мъже.

(Деф) Една жена е к***а в несексуалният смисъл ако тя се съпреживява вътрешно като к***а в сексуалния смисъл или прави тъй наречените "курвенски номера" (определението е с жаргонен произход).

(Деф) Една жена е общо к***а ако е или к***а в сексуалният или к***а в несексуалният смисъл.

(Th) (Теорема на Наполеон - Филип): Всички жени са к**ви!

Доказателство (на Филип):
    Знаем, че всяка нормална жена рано или късно съзрява за полов контакт.
    => всяка жена е годна за бъде к***а в сексуалният смисъл.
    В несексуалният смисъл е очевидно, че всяка жена е годна да бъде к***а.

Да допуснем, че съществуват жени, които не са к**ви, т.е. никога не са правили секс с мъже или не са к**ви несексуално.
    Нека жената "Х" не е к***а. По чисто логически изчисления е лесно да се убедим, че тя спада в някоя от следните категории:

(1) Тя е визуално отблъскваща или има физически недъзи. В такъв случай тя не е к***а в сексуалният смисъл понеже мъжете отбягват контакт от нея
    => тя следва да има комплекси на сексуална тематика
    => тя вътрешно желае да е к***а
    => тя е к***а в несексуалният смисъл.
    => тя е к***а

(2) Тя няма сексуални контакти с мъже или води целенасочено живот без сексуални връзки (например лесбийка, феминистка)
    => Тя очевидно e лишила поне един мъж от сексуална връзка
    => това е курвенски номер спрямо мъжете
    => тя е к***а в несексуалният смисъл
    => тя е к***а

Убедихме се, че жената "Х" не правеща секс с мъже е к***а. Сега нека разгледаме жените, които правят секс с мъже. Те са най-общо две категории:

(3) Правила секс с повече от двама мъже в живота си
    => по дефиниция тя е к**ви в сексуалният смисъл
    => тя е к***а

(4) Правила секс само с един мъж
    => има два варианта:

(4а) Тя го е напуснала веднага или след кратко време
    => тя просто го е използвала
    => тя е к***а

(4б) Тя е обвързана задълго с него =>

(4а - 1) тя или го ревнува
    => го лишават от сексуална свобода - спада към курвенските номера
    => тя е к***а

(4а - 2) тя не го ревнува
    => показва, че не интересува какво става с партьора й
    => тя е к***а

от (1)(2)(3)(4) => получихме противоречие и не е възможно да съществува жена, която не е к***а
    => всички жени са к**ви!

С това теоремата е доказана.

Забележка №1: Оригиналната формулировка на Наполеон "Всички жени са к**ви с изключение на майка ми" само по себе си съдържа противоречие, тъй като тя е жена (това противоречие е поправено от Наполеон с добавката "да не забравяме, че и тя е жена", но в настоящото изложение е по-уместно да перифразираме твърдението в по-чист вид).

Забележка №2: В доказателството е използвана логическата конструкция if-else която използва за условие чисти булеви изрази. Ясно, е че по този начин всички възможни варианти са изчерпани.

Не мисля че е правилно нещата да се изопачават така.

Голяма логика...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Непостоянно
    Глууууууупости на търкалета .
    И стига копираници от нета .. собствено мнение нямате ли бе хора

Мега фен
    ква е тая теорема на филип ли къв е там... пффф егатииии безсмислиците по неговата логика всички, които мислят и/ или правят секс, са курви. да, ама няма мъж, който да не прави и/или мисли за секс => всички мъже са курви. айде, всички сме курви, радвайте се и си живейте живота.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от woshata
    Имам собствено мнение, което вече споделих. Потърсих вашето и дадох пример. Критиката ти по мое мнение не е на място. Лека вечер.
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Имам собствено мнение, което вече споделих. Потърсих вашето и дадох пример. Критиката ти по мое мнение не е на място. Лека вечер.
    Ми аз не говоря само за теб .. но както и да е . Може и да не съм права в случая .
    Ае

Естествено, че не!!! Не мога да разбера как може някви мнения в някакъв сайт да ти повлиаят толкова много ... Всичко си зависи от човека, сама прецении за себеси и майната им на другите \/

Град
    София
    НЕ
    THE TRUTH IS OUT THERE

Абсолютно не.

Град
    somewhere over the rainbow
    Глупави теми.
    Липса на друга работа.
    Намрете си хоби.
    Ще взема чинията на микровълновата и ще си я счупя в главата.

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Искрено ме разсмя ;д (bow)

не всички са леки... има и по 200 килограма, другото щом Наполеон го е казал...
    An Evil Man

не всички са леки... има и по 200 килограма, другото щом Наполеон го е казал...
    An Evil Man

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не всичи момичета са такива
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Разбира се, че не всички жени са леки! Това е същото като при нас с теорията, която до ден днешен продължаваме да развиваме, а именно, че всички мъже са еднакви. При тях е същата теория само че за жените... Но не всички са еднакви. Макар че като претърпиш разочарование, без значение от чий пол, всички ти изглеждат еднакви и ги поставяш под общ знаменател... Но въпреки това - не всички са еднакви! Има добри и свестни както мъже, така и жени просто в днешно време да намериш такъв/такава е като да търсиш игла в купа сено
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не.
    Има сякакви жени, това, че даден мъж попада на определен тип по никакъв начин не уеднаквява останалите.

п.с-интересно ми е какъв ли би бил света без курвите
    мъжете все плюят срещу тях, все ги обиждат, но накрая именнo c такава свършват/и в буквален и в преносен смисъл/
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

1-о мом4етата се хващат с курвите а после се оплакват 4е вси4ки
    моми4ета били курви.... еми като не харесвате курвите си хващайте свястни моми4ета-не е толкова трудно да ги разграни4иш от другите.ама после пък ще по4нете да се оплаквате 4е трудните моми4ета не пускат лесно...пффф,няма угодия
    не вси4ки моми4ета са лесни-просто мом4етата си хващат такива "секси" мацки а след това се оплакват...еми вие какво о4аквате-като си хванете курва и после тя изведнъж да се промени.и като вземете малко да се влюбите в нея и хайдее намразихме вси4ки моми4ета....пффф
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на gabsit000
    Не може да слагате жените под общ знаменател...всяка жена си е сама по себе си различна,индивидуална... разбира се,че не всички сме безгрешни..винаги се пробужда "кучката в нас",но не всички ходят от мъж на мъж,изневеряват на гаджетата си,са небрежни и т.н... мъжете попринцип казват на една жена,че е кучка или курва когато не им пусне ..като някво извинение,че не ги е огряло ..и така .. това е моето мнение

Град
    Paradise
    Не. Айде стига вече. Тия теми започват да писват. Естествено, че не всички сме леки к**ви. Защо според теб хората са индивидуални? Всички ли носим розово? Не, нали? Ами и не всички отваряме крака на първата среща...
    ПП. И също към другата част на форума: и мъжете не са еднакви. Има свястни момчета. И мили и грижовни и влюбчиви. Ако всички мъже са свине, както често чувам: откъде се появяват толкова често връзките от по година-2-5-6...? Явно някой има чувства...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си