- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли, че всички жени са леки ?
Хмм Наполеон беше казал: ''Всички жени са курви, освен майка ми, но и тя е жена, така че..."
Въпреки това сега всички са различни.. Но определено МОМИЧЕТАТ са много по-леки от жените..
Това е като разликата МОМЧЕ - МЪЖ![]()
За всеки е различно...но повечето малки момичета в днешно време отиват на зле...и от там момчетата си мислят че всички са такива...да ама неее!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
м ми хубаво жените са курви,апък за мъжете е похвално същото поведениеайде ся...повечето от мъжете мислят не с която глава трябва,така че ако тръгнеш да им вярваш
има и свестни момичета и момчета,ама малко трудно се срещат напоследък;]
Разбира се, че не. Има жени, които немогат или нямат възможност да полагат грижи за теглото си и така се откроявят леките жени и тежките![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Не мисля, че всички момичета са кур*и, но пък мисля, че във всяка жена има капчица коварство и по принцип, когато една жена успее да заплени мъжа, след това го изхвърля, когато й омръзне, а мъжът си остава прецакан за цял живот и не иска да види повече женско лице-това е кръговратът, а любовта е оръжието на жената, срещу която за съжалене и мъжете нямат защита.![]()
Разбира се,че не.Не се водете по глупави клишета.Всеки човек е индивидуален.Няма еднакви хора на тази земя.Това,че светът се напълни с подобни момичета,не значи,че няма и свестни.
Не
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
аз лично не се мисля за ку*ва
кой кво казва да не казвам на кое ми е
разбира се, че не всички са леки.....ти как мислиш??
вярно има такива дет са даат веднага
или велики сърцеразбивачки....(оле...от части съм от тях)
ноО...що няма въпрос ''мислите ли, че всички момчета са женкари??''
сички велики плейбои...олее...вижте маа хоих с нея..и*ах я и и казах ''чао''![]()
wtf??
но за всички си има изключения, има мнооого ку*ви, но и много свестни момичета![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
така и аз да се изкажаПървоначално написано от AFT
не е така,наистина си е индивидуално,не може всички да ни слагат под общ знаменател! Това,че едно момиче е направило еди какво си,не значи,че всички сме като нея..или обратното с момчетата,това,че едно момче е еди какво си,не значи,че всички са такива.И аз много се ядосвам от такива неща,като кажат нещо такова.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
А що ме цитира не мога да разбера? о.О
"Вие сте уникални. Точно като всички други."![]()
Харесва ми как във всяка тема всеки държи да подчертае че има изключения, и тези изключения са неговите близки или той самият. Тук стана форума на изключителнитеВсъщност излезе че леките жени или не съществуват или са малцинство. Странно как тогава се е насадило мнението че "всички са леки"?
Всъщност всеки човек може да бъде "лек", стига да бъде "погъделичкан" на правилното място, нали? И всеки си има такова място. Различно и уникално, като всички останали... А пък да си "лек" не е само в сексуалният контекст. Ако лицето Хикс иска нещо и го получи лесно от лицето Игрек(понеже знае къде да "погъделичка"), то лицето Игрек от гледна точка на Хикс(и другите около него) е "леко".
Айде, да ви ударя контра - аз съм "лек". Ако дойдете и кажете правилните неща, подкрепени с правилни действия, можете да ме накарате да направя доста неща които иначе не бих направил за вас![]()
А вие тежки ли сте?![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Добре, разбрах вече че темата ми е глупава и че заглавието не е написано като хората и се извинявам за това. Това е една тема която ме вълнува напоследък и затова попитах и за вашето мнение. Мерси за отговорите. Не беше нужно да ме обиждате.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ако искаш да не те обиждаме, другия път ползвай Търсачката.
има и леки, има и по 100 кила жива мръвка
ъ не ,аз не съм от тоа тип
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от glamouros
ехехе...ся..кви обиди кви чудеса...
толкоз ли ти пука непознати как ще тре обидят??
просто мнения на умни и не чак толкова умни хора
П.П аз съм от вторите!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!