- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За "Батковците"
Кво само обвинявате големите като,че тия пикли нямат глава на раменете си да мислят ?! Да не би "батковците" насила да ги карат да са с тях ?! И не знам за тях колко се кефят ама тия малки фръцли са 1000 пъти по-доволни,че са се харесали на някой батко...
Евала![]()
Ама така си е. Деградация отвсякъде!
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
само не разбрах кое й е комплексарското на тематаПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
+ 1525637474Първоначално написано от emily_1234
![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Нали вас не ви засяга и знаете,че е тъпо.Мислете за себе си,оставете ги другите да правят каквото искат.Не е ваш проблем.Колкото и да се опитвате да повтаряте едно и също нещо,просто няма да го промените!
Винаги е било така и ще продължава да бъде.Бтв имам двама приятеля които на 17 години тръгнаха с 13 годишни приятелки.Единия ве4е ходи с нея 3та година и по вси4ко ли4и 4е се оби4ат и си вярват един друг.А за тия "батковци" които си търсят тъпи 13-14 годишни пар4ета ще кажа едно КАК НЕ ВИ Е СРАМ!Ако видя някакъв такъв със сестра ми ще му отрежа главата![]()
И двете!
![]()
Абе то хубаво си направил темата ама мислиш ли, че някой ще се вслуша с казаното?
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
всяка малка пикла иска да е с голям батко и си мисли че е голямата работа ама кат си изяде хуя ша разбере![]()
Да но разлика 2 години е допустимо... а неква 14 годишна да ходи с 24-25 годишен..... това са 10-11 години..Първоначално написано от Bellatrix
ACϟDC
абе важно е любов да има![]()
![]()
Бившата ми беше 11 години по-млада от мен, но все пак над 20. Ненормалното е когато голям мъж ходи още с дете.Първоначално написано от FlashMX
Първоначално написано от VilleBaby
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Според мен пък е точно обратното..и все пак..така и не разбрахте,че всичко зависи от хората..а и сегашните момичета на 14-15 са толкова наивни,а тези на по 20 са курвари,така че са префектната комбинация...и все пак..даже и да имат една година разлика,ако момчето е курвар,а момичето свястно,кво правим
Ние с приятеля ми имаме разлика..не е някаква фрапираща,но пак той си има 18,даже повече,а аз съм малолетна,но това не ни пречи да се разбираме добре...и караници си има,но това няма общо с възрастта,а с характера според мен
За гъзария е тъпо.Ако ти харесва даден човек възрастта няма да ти пречи,а и все пак не мисля,че някой е толкова повърхностен,че да гледа само годините..
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
като се обичат да се вземат, като ги кефи - да се фукат,мен не ме бърка,мисля,че и на вас не трябва да ви пука![]()
с една тема няма да ги спрете то тва са чувства не могат да се контролират има вярно некфи дето гледат да си направят кефа с по младо други пък наистина се влюбват определено не всички са еднакви .... аз предпочитам да съм с някой или на мойте години или с две три по голям ама всеки е различен
Батковците от махалата ти обраха връстничките и ти остана на сухо, аПървоначално написано от LudoMlado
Жалък си.
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Не 'батковците' са тъпи, а момичетата, които им се връзват.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
авееее мен не ме бъркааааа че са с малки момичета ,а че се праят на газета кви жалки пряители имаш туй унуй там се гаврят с пряителите и и се мислят за биячи кут се праят на малки ама един път ще му мяукам мяукам кът коте и кут се обърне в гръб ще му еба гъза по курвенската
всички момичета,които са от Русе да ми пишат :]]]
на вас какво ви пука кой с кой е.. колко е голям и т.н.. Живейте си вашия живот. Аз лично не съм имала по голям приятел от 3 год разлика. Но все пак не бъдете толкова ограничени. Живота си е техен и изоб6то нз как то4но ви се праят на гъзета и тн..На мене 6то не ми се праят. А ако някой по-голям "батко" ви сваля и това ви дразни.. ми имате уста. Кажете му 4е не се инт от него. Лесно е и просто.. а вие изписахте 100000 коментара за една глупост !!! Не мисля 4е това е проблем.
![]()
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!