- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За "Батковците"
Еми то нали сега едните са "кифличките" ходещи с "батковците", а другите са "различни" и "непукисти", които обаче само се месят в живота на първите, за да се възмущават и накрая нищо не постигат. Малоумна работа е за мен това.Първоначално написано от natity91
![]()
Stay up all night with the stars *
И теб кво те е*е , с извинение , кво правят другите , бе ?
Нали ти не си от тях ? Нали не се хващаш с батковци ?
И да пишеш и да не пишеш се в г*з ... Никой няма да те послуша ..
Всеки решава кво ще прави и никой няма право да му казва ..
Щом са решили , че ще бъдат с по-малка значи така ще бъде ..
И от къде си сигурна , че тръгват само защото е малка и ще им върже ?
Да не би да си минала всички батковци и да го разбра тва ?
Яй стига глупости .. Голям праз , че се хващали с по-малки .. Еми като им
харесват ще се хващат ...Всеки има прави да прави квото и с КОЙТО
си иска .. Тва че ти не го одобряваш , не значи че не е така ..
"Момичетата , които се връзват са тъпи " , ти пък как разбра ?
Тва че половината са такива , не значи ,че всички са такива ..![]()
Много ме нервят някви като започнат да ми се правят на умни ..![]()
Живей си живота , недей гледай другите ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Първоначално написано от vesSynkaa
+1 ]] Напълно съм съгласна !! И айде стига само едно и също
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Да,ако въпросния батко е толкова велик,то щеше да му върже и някоя негова наборка.Е да,ама не-някакъв си там селски ''пич'' се мисли за мнега велик,защото виждаш ли ходи с някаква пикла на възрастта на малката му сестричка.Та,докато той търчи и разкарва с колата на баща си своето ''мило'',наборите му вече си имат сериозни приятелки,че даже и деца.В същото време ''гаджето'' му е на седмото небе от щастие,когато ''хубавеца'' й се обади по телефона и тя почва да се фука на ляво и на дяно,че ходи седи кой си,а кифлите на нейната възраст се прехласват от възторг за напредъка на милата си наборка.
Просто ми е чудно този свят на къде е тръгнал.
евала!!!!Първоначално написано от LudoMlado
Твърде лесно слагате всичко и всички под общ знаменател.Може да е трудно да се повярва,но има 15-годишни момичета,които мислят доста по-трезво и от 25 годишни такива.Всичко е до човек.Съгласна съм за 25-годишните тъпанари,които гонят по-малки момичета,защото няма кои да им върже,но и при тях си има изключения.Грубо звучи окачествяването и слагането на етикети по този начин.Не може всички да са еднакви и да влизат в нечий стандарти и рамки.
Горката ти ... Твоят 25 годишен любим амфета-маниак те е зарязал заради поредната 15 годишна ебл*ва кифла![]()
![]()
Каква трагедия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АЗ не мога да разбера защо им се връзват на такива отворковци,дето само знаят да се правят на големи и яки пичове,а всъщност са кръгла нула.
За мен такива момичета са много зле.И мойта приятелка само им се връзва на такива дето само искат да я минат веднъж....
Не се унижавайте бе,момичета!!!!Занимавайте се с някой горе долу около ваще години или поне ако се занимавате с батковци/25.../,поне да ви уважава,а не да ви иска само за секс.
Първоначално написано от AFT
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.