- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За "Батковците"
Земете си намерете жена вместо да се занимавате с 14-15 годишни.
На 25 години амфета и излиза за 15 годишна, и ми се праи на отворен щот бил възрастен.
СМЕШКОООО СМЕШКООО
С 15 годишна си щот всяка мацка на твойте години знае че никъв акъл нямаш в главата и за тва не се занимават с тебе.
Вместо се праиш на "cool" покрай по-малките се стегни малко и се дръж кат мъж, вместо да се бъркаш в наще истории.
Бахти тъпия подпис имам
Определено....
спокойно,животът е гаден![]()
I can't stop myself from loving you <3
Има няколко въпроса по които ВСИЧКИ явно трябва да се изредят да повтарят едно и също мнение.
ТОП 5 :
1-Фешъните колко никой не ги поняся и в същото време всички са "такива".
2-Емотата - същата работа като при ФеШъЪънчеТатЪъЪЪ...
3-Сексът на 13 и колко необразовани сексуално са малките кифли (така е , но не се ли изморихте с тая тема...)
4-Метъли и чалгари - смях в залата - облечени в черно с тежък грим металяги слушащи тайно Преслава пред компа и...обратното...
5-И батковците , които ходят след пиклите и пиклите , които им се връзват.
Мисля , че е крайно време да спрете с еднообразните си теми.
Вече има 867867676 такива , търсете като толкова искате да изкажете свежото си , нечувано до сега мнение.
Ае със здраве!!!![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
поредната комплексарска тема..
напоследък само такива отварям... чак на себе си започнах да се дразня![]()
и аз тва им викам уе
Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Има право автора![]()
Такиа мърльовци и мен ме дразнят...
Суетата.Моят любим грях.
Ама нали се сещате, че не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я е далДокато има просещи си го 13 годишни кифли ще има и взимащи си го 25 годишни батковци :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Еха .. тва ми хареса +1Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
+1Първоначално написано от emily_1234
![]()
И те да го духат като са толкова загорели.Първоначално написано от GossipGirl89
Бахти тъпия подпис имам
права си...но в слу4ая проблема е 4е 25 годишните батковци се фукат и се мислят за голямата работа защото са забили 15 годишно моми4енце а за това никой не им е виновенПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
I can't stop myself from loving you <3
темата е несъдържателна.
има една понякога вярна поговорка.
хубавите ябълки прасетата ги ядат.
замислете се малко.
Щастието е като да си пикаеш в гащите.
Всички го виждат, но само ти го усещаш.
еми квото и да говорим...нещата не се променят
винаги ще си има педофили, които ''обожават'' 14-годишната си приятелка...
а и винаги ще има момичета, които да са достатъчно глупави, за да им вярват
така е^^ имаше една дума: Усмихни се. Утре ще бъде по лошоПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Права е авторката. Наистина няма смисъл да се занимават с момичета на 14-15. Но пък ако момичето го иска вече си е нейн проблем. Грозна гледкааааааа....Ей за т`ва форума е пълен с теми "бременна съм, помогнете!" - защото тия 25 годишните се хващат с момичетата за секс, не за друго.
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Аз съм на 16, а приятелят ми е на 18. Не е с мен, защото друга няма да му върже. Просто характерите ни си пасват, имаме много теми за разговор винаги, коато сме заедно, обичаме се истински и това щастие продължава вече година (да чукна на дърво). Зависи си от хората. Така и не го схванахте. Нон стоп ръсите хейтърски теми как еди кой си тип хора бил еди какъв си и тн... Всичко е от човек до човек и всеки случай е индивидуален. Всяка история е различна. Стига ръсихте глупости.
Оооо айде айде... като че ли малките мърли не се бутат...Не са само големите виновни... и все пак съм съгласна и с автора...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
който както се оредиПървоначално написано от LudoMlado
<N>
А ве не разбрахте ли ,че повечето момчета и мъже са лайнари , кво се учудвате? Чак вече взех да не мога да ги понасям.Хванал някаква пикла и ми се прави на газар , айде бегай на село .
+1. И този момент го имаПървоначално написано от nicolepcd
![]()
В последно време всеки се бърка в работата на другите. Всеки обвинява и се чуди как да изтъкне колко по-добре е той и колко по-света вода ненапита е. Странно ми е.
А тия теми вече са скучни.![]()
автора май го е яд нещо, че не може да си намери и той някоя такава 13 годишна, и е започнал да се отчайва![]()
![]()
![]()
![]()
<N>