Значи ето какъв е проблемът ми.. Приятелят ми скъса с мен преди седмица, стана внезапно.. лошото е, че на мен си ми беше добре с него и не исках да се разделяме. Той ми каза, че причината не е в мен, просто в момента не искал да си има приятелка и няколко пъти спомена, че не е заради друго момиче, а когато го попитах дали е изпитвал нещо към мен той каза: „Да, до преди седмица, но нещо в мен се промени”. Познаваме се от доста време, той преди време ходеше с моя приятелка и с него бяхме мн добри приятели по това време, споделяхме си всичко.. В последствие те скъсаха и той ми призна, че от доста време ме харесвал, аз му отговорих със същото и така се получиха нещата. Всичко си беше супер, а накрая.. какво стана и аз точно не можах да разбера.. Наистина ходихме само 2 месеца, но мн се привързах към него, да не кажа, че започнах да се влюбвам.. а това е първото момче към което съм изпитвала нещо..  А като причина за раздялата ни също изтъкна факта, че мн се бил променил от миналото лято и вече неможел да се държи добре с момичетата.. не искал да страдам и той да е причината.. нз нз какво да правя, каза ми че иска да сме приятели като преди, но не знам дали ще мога.. всеки път се надявам, че пак може да се получи нещо.. Виждаме се доста често, но вече не е същото.. а аз дори не си правя труда да го избягвам, напротив, точно обратното.. но имам нужда да го виждам и да е близо до мен.. моля, помогнете ми, мн съм объркана и нз как да постъпя..

PS. Не съм сигурна, че е изтъкнал истинската причина, за раздялата ни и все търся къде съм сгрешила.. :s [/b]