Хах ами... Като за начало мислех, че любовта от пръв поглед е възможна само по филмите
Моята история изглежда много невероятна...
Когато Го видях за първи път почувствах не само пеперуди в стомаха, а сякаш танк премина през мен. Толкова много чар, красота, перфектно тяло и усмивката му... сякаш беше излязъл от холивудски филм.. Тогава си спомням, че си бях лепнала една огромна усмивка (докато го гледах)
Тогава той ме погледна.. Просто един поглед ме накара уф.. (чувствам се глупаво докато разказвам) ... таа един поглед ме накара да отида веднага при него. Първо се запознахме, а след това ТОЙ ме покани да излезем
Не знам, може би отначало бях тотално привлечена от външността му, не можех да не мисля за него.. непрекъснато, не ми излизаше от мислите..
След като го опознах видях и що за човек е.. Страхотен
След първата ни среща вече усещах, че не мога и да дишам без пресекулки докато не е покрай мен.. Чувствах се глупаво и му го признах, а той... ух.. той каза, че и при него е така
И още сме заедно.. Всяка минута, всяка СЕКУНДА докато съм с него усещам пеперудите, замайването и всички останали неща. Не знам защо ми влияе така..
Но знам, че всичко с него е като на филм.. а аз не вярвах, че такива работи стават и в реалния живот