.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Приятелката ми...

последния път когато се усамотихме с приятелката ми както си прекарвахме пряитно заедно говорихме си и тн тя ме пита (какво трябва да направя че да те възбудя вече си мисля че нете привличам физически ни наи малко) , Аз и обеснявам че неискам да избързваме че мисля че е рано и тн но тя продължава да е убедена че нещо нея харесвам неискам тя да си мисли така незнам. Как да и докажа че греши наистина тя мн ме привлича полудявам само като я погледна но неискам да избързвам с нещата но неискам тя да остане с грешно впечатление и да си мисли че нея харесвам , защото така може да реши да скъса с мен поради неини заблуждения та как да и покажа че наистина съм луд по нея упитвам се но неискам и да прибързвам към полов контакт и тн неискам да я загубя поради подобно недоразумение
    Life is simple we make choices and never look back.

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Теб просто те е страх от самия акт.Действай няма от какво да се страхуваш.

И ПОЛЗВАЙ ПРЕЗЕРВАТИВ!!!!

Град
    Свищов
    щом тя е готова според мен няма причина да чакаш.

мен също ме молят- ама аз не отказвам пробвай и ти

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jenichka
    щом тя е готова според мен няма причина да чакаш.
    +1 и да не забравиш презерватива!

Действай
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

От колко време сте заедно? Мисля, че това е хем добре, хем зле. Теб ще те огрее секса, но както виждам не си с нея заради това, което е похвално. Но тя да дава зор един вид за това ... не ти ли изглежда малко ... нимфоманско??? И сори пич, но по това, което е казала ми прилича но к**ва ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Paradise
    На по колко сте? Девствени ли сте?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не виждам нищо лошо в това едно момиче да е по-сексуално и да си иска. Това не е курва

Голям фен
    Град
    Варна
    Тя си проси да я оправиш ти се дърпаш мале мале , накрая ще стане таке че тя щете скъса че нея задоволяваш или може да те помисли за гей.
    Кво чакаш като ти се натиска и го иска го правите няма са дърпаш .

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не виждам нищо лошо в това едно момиче да е по-сексуално и да си иска. Това не е к***а

Може да не е, но звучи к**венско ... Няма сериозно момиче, което до си проси да го оправят, нали?
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

сега ще разясня аз сам девствен тя нее аз сам на 16 тя на 18 но заедно сме от 2 месеца но несечувствам готов за това а неискам да я загубя незнам

Цитирай Първоначално написано от Lonelysoul
    сега ще разясня аз сам девствен тя нее аз сам на 16 тя на 18 но заедно сме от 2 месеца но несечувствам готов за това а неискам да я загубя незнам
    Обеси се!!! Поне като висиш с надървен кур на въжето, ако е курва шси го полигави

Обеси се!!! Поне като висиш с надървен "мъжки полов орган" на въжето, ако е к***а шси го полигави
    Какво да кажа кретените ги има навсякъде

Голям фен
    Град
    Варна
    ДО xplay
    Защо пък да е курвенско когато едно момиче е гадже с някои и поиска от приятеля си секс .
    Какво курвенско намираш в това , аз примерно ако моита гадже ми каже че и се прави секс , няма да и откажа.
    А и обичам такива момичета които нечакат на готово когато на момчето му хрумне че му се прави секс да и каже .
    Щом на момичето и се прави секс си казва а не чака , аи все пак тя е на 18 , и е логично да и се прави секс.
    Секса в една връзка не е само когато момчето пожелае.Инициатива и от страна на момичето трябва да има, да си поиска когато има нужда да бъде задоволена.

А по темата няма какво да чакаш ако искаш да си девствен за свадбата си , по хубу късай с тази какичка щото нее за тебе изглежда.Щом неси готов да я задоволиш.
    Щом си иска трябва да и угодиш.
    Като неможеш я отстъпи на някои друг , които няма да и отказва да спи с нея.Всеки си има нужди а тя изглежда има нужда да прави секс.
    Ти още незнаеш какво и затуи неможеш да го разбереш.

Цитирай Първоначално написано от Lonelysoul
    Обеси се!!! Поне като висиш с надървен "мъжки полов орган" на въжето, ако е к***а шси го полигави
    Какво да кажа кретените ги има навсякъде
    Кай къде са да ги избия

Град
    Под масата
    Съответно тя сигурно не знае че си девствен?
    Човек не се страхувай от секса... превъзмогни първия път! Помисли си след това как няма да те бърка и ще се развиваш,ще ставаш по-добър Нима мислиш да си умреш девствен? Все пак тя е на 18,нормално е да си има нужди! Представям си за нея това каква обида е (16 годишен да я реже). Пък ако знае,че ще ти е първата,ще се зарадва повярвай И разбирам,ако наистина не искаш да прибързваш (похвално е,че не си с нея заради секса),но като тя е свикнала на нещо,то е вече като нужда и наистина не виждам причина да не се утоли,особено ако това носи риск за връзката ви
    dance

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Не виждам нищо лошо в това едно момиче да е по-сексуално и да си иска. Това не е к***а

Може да не е, но звучи к**венско ... Няма сериозно момиче, което до си проси да го оправят, нали?
    Боже нема си връзка това , което каза
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    София

И защо да си проси, че не разбрах!? Как по-точно разбра, че проси? А и в крайна сметка тя щом е тръгнала с него и са 2 месеца заедно, значи е решила, че може да прави с него секс. Все пак няма да се гледат 2 месеца просто така!

Момче, разбери че както ти имаш нужда да биеш през 2 дена чикии, така и тя има нужда от секс. След като я имаш защо не я задоволиш? Така и на двамата ще ви е приятно. И да - секса не е страшен и не е срамно нещо или нещо за гордост!
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Paradise
    Съгласна съмс beretta92sd, с моя ходим от година, какво все да го чакам той да каже и заповяда ли? Аз да не съм му роб? Като съм в настроение и за него, и за мен е по-хубаво. Плюс това не знам момче, което да не се радва момичето да поеме инициативата поне от време на време.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Съгласна съмс beretta92sd, с моя ходим от година, какво все да го чакам той да каже и заповяда ли? Аз да не съм му роб? Като съм в настроение и за него, и за мен е по-хубаво. Плюс това не знам момче, което да не се радва момичето да поеме инициативата поне от време на време.
    +1

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66

Боже нема си връзка това , което каза
    м не е курвенско... на теб(xplay) ако ти с еправи секс ще чакаш на приятеля ти да му кефне ли?? най - малкото ще му намекнеш.. а той може би с е еизплашил щото е девствен споко ; )

Cruel Intentions

Град
    Варна,Младост
    Абе пич опичй си акъла и действай
    чети по надолу
    --------------------------------------------------------
    Слънцето няма цяла вечност да те радва.
    Живей един път,но както трябва.
    Граби със шепи,обичай всеки.
    Краят не тежи ако дните ти са леки.
    За утре не мисли,побързай да живееш.
    Днес от люлката до гроба следвай следвай своя интерес,
    накрая винаги те чака дупка за адрес.

Град
    Варна,Младост
    Абе пич опичй си акъла и действай
    чети по надолу
    --------------------------------------------------------
    Живей един път,но както трябва.
    Граби със шепи,обичай всеки.
    Краят не тежи ако дните ти са леки.
    За утре не мисли,побързай да живееш.
    Днес от люлката до гроба следвай следвай своя интерес,
    накрая винаги те чака дупка за адрес.

Абе наистина в някой случай не е хубаво да избързвате ама май и двамата сте готови

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си