- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми...
мочетата на твоята възраст умират да ходят с по-големи момичета и кой знае колко ти завиждат Щом тя иска да се....дай и го кажи че искаш тя да те ОПРАВИ не ти нея![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
покажи и темата или направо и го кажи това което си го написал ...
сигурен съм 4е ще те разбере![]()
I wake up I talk myself to sleep
I can't do much but follow
You are the one
You are the one
But you bled like the sun
Yea you bled like the sun
And heaven
Тои пък ако вземе че наистина и покаже темата , тя директно ще го скъса![]()
.Ще си каже къв пък е тоя дет сам едно решение неможе да вземе че пита по разни форуми хората ко ще му кажат .
Както се казва хвани си кака да те отрака , ама ти маи не се подаваш на отракване![]()
![]()
та затуи по хубу си хвани някои гадже по малко от тебе че и 15 годишните искат секс вече като невидели.
Хваниси там някоя 14 годишна дето и тя да е дествена че поне да сте двамата.
Таман като се сетиш че ти се прави секс вече , тя да нее готова и да я чакаш да видиш тогава какво е.![]()
![]()
![]()
Момчееееее, ти си късметлия! Не изпускай шанса! Не знаеш ли поговорката: "Вземи си кака, да те отрака!" Не се притеснявай, тя има повече опит, довери й се. И бъди сигурен, че след 1-2 пъти ти ще я гониш да правите любов (секс). Съветвам те да не се маеш, а да стогнеш до кулминацията в една връзка. Пак казвам, късметлия си, че по-голямо момиче ти е обърнало внимание. Не я изпускай!Първоначално написано от Lonelysoul
Ами ако не искаш още да правите полов акт обгръщай я с повече внимание,целувай я,гали я,за да се почувства значима за теб.Прави и комплименти и когато почувстваш,че си готов действай.Една жена не съди дали я обичаш само по това дали правите секс или не
Брех.. аз си мисля, че си някой изрусен сельо, ама кфо да се прави.. чукай там, че иначе приятелите ти ще ти се смеят.![]()
Само глупакът повтаря старите грешки с надежда за нов резултат.