.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    мочетата на твоята възраст умират да ходят с по-големи момичета и кой знае колко ти завиждат Щом тя иска да се....дай и го кажи че искаш тя да те ОПРАВИ не ти нея
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

покажи и темата или направо и го кажи това което си го написал ...
    сигурен съм 4е ще те разбере
    I wake up I talk myself to sleep
    I can't do much but follow
    You are the one
    You are the one
    But you bled like the sun
    Yea you bled like the sun
    And heaven

Голям фен
    Град
    Варна
    Тои пък ако вземе че наистина и покаже темата , тя директно ще го скъса .Ще си каже къв пък е тоя дет сам едно решение неможе да вземе че пита по разни форуми хората ко ще му кажат .
    Както се казва хвани си кака да те отрака , ама ти маи не се подаваш на отракване та затуи по хубу си хвани някои гадже по малко от тебе че и 15 годишните искат секс вече като невидели.
    Хваниси там някоя 14 годишна дето и тя да е дествена че поне да сте двамата.
    Таман като се сетиш че ти се прави секс вече , тя да нее готова и да я чакаш да видиш тогава какво е.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lonelysoul
    сега ще разясня аз сам девствен тя нее аз сам на 16 тя на 18 но заедно сме от 2 месеца но несечувствам готов за това а неискам да я загубя незнам
    Момчееееее, ти си късметлия! Не изпускай шанса! Не знаеш ли поговорката: "Вземи си кака, да те отрака!" Не се притеснявай, тя има повече опит, довери й се. И бъди сигурен, че след 1-2 пъти ти ще я гониш да правите любов (секс). Съветвам те да не се маеш, а да стогнеш до кулминацията в една връзка. Пак казвам, късметлия си, че по-голямо момиче ти е обърнало внимание. Не я изпускай!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ами ако не искаш още да правите полов акт обгръщай я с повече внимание,целувай я,гали я,за да се почувства значима за теб.Прави и комплименти и когато почувстваш,че си готов действай.Една жена не съди дали я обичаш само по това дали правите секс или не

Брех.. аз си мисля, че си някой изрусен сельо, ама кфо да се прави.. чукай там, че иначе приятелите ти ще ти се смеят.
    Само глупакът повтаря старите грешки с надежда за нов резултат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си