- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Windows 98 проблем
Откъде да знам, аз не ползвам Prtition MagicПървоначално написано от beretta92sd
Можеш единствено да пробваш. Едно време докато още ползвах FAT32, такива екстри като рисайз на FAT партишън, който да изисква промяна размера на клъстъра, без загуба на данни беше някъде в сферата на научната фантастика
(ще да е било към 99-та, може и 2000-ната... ама оттогава "всичкото диск със МиСи ми е на НъТъФъСъ"
)
Първо - ако ти е важна информацията - бекъпПървоначално написано от beretta92sd
Да не стане играчка-плачка.
Второ, за да се оттъреш от темподобни глупости, просто разкарай тотално остарелият FAT32. Конвертирай го във NTFS. Доколкото си спомням имаше такъв туул в самият Win98. Start -> Programs -> Accessories -> System tools -> и там вече трябва да я има... Convert нещо си... с синьо-виолетова иконка ако не се лъжа :P Блах, откога не съм пипал 98-чкаС конверта не губиш информация.
След като минеш на NTFS - той си се рисайзва както си искаш, накъдето си искаш, по какъвто начин си искаш и не те занимава с размер на клъстера - при него всичко кисне на 4к per cluster.
ПП. Я хвани да споделиш за тия грешки дето ти ги дава, че аз "на сляпо" давам някакви идеи, дето кои ги знае дали изобщо се доближват до реалността![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!