.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Допълнения към симс- как?

здравейте
    имам играта симс 2 и реших да си инсталирам и допълненията free time и seasons

нооо..нещо ен става.. трябва да заредя някъв файл с даемон туулса за да тръгне,ама не става
    ето кво ми излиза

http://prikachi.com/files/713652C.jpg

а ето и нещата в папката,от която предполагам че трябва да маунта

http://prikachi.com/files/713648R.jpg
    LoLLipoppp

няма ли крак?

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Това ли са всички файлове? Покриваш ли изискванията? Мисля че трябва да има файл с разширение .mds или .iso след това слагаш крака в папка намси коя си и трябва да тръгне. /папката мисля че беше различна за всяко от допълненията, но като стигнеш до там ще кажа/

Град
    Русе
    Ами първо да те питам ти ли си инсталирвал/а основната игра, защото ако не си, смятам, че няма да можеш да се оправиш. Имам всичките допълнения и аз инсталирах първо Сийзънс, но не можех да включа основната игра. Теглила съм допълнението от замунда, но отначало изобщо не потръгна.Паникьосах се и изтрих всичко (и основната игра), след това го инсталирах наново пак и работеше. Просто не виждам друго решение. Ако ти се струва сложно, недей, но и аз опитах всичко ама не стана.

опрайх се
    обаче..... не знам,ама като пусна играта и като тръгна да строя,да слагам предмети мига някво и за някви секунди сичко изчезва..и така с всяко нещо,което слагам..супер изнервящо е някой знае ли кка да го оправя
    LoLLipoppp

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    Слаба видео карта!
    И аз мисля сащото и на мен така ми се случваше с стария комп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си