- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аз взех!
Оооо айде честито ! И ако може да не ме премазваш ще си просто номер 1![]()
Да благодаря, интересен факт е да се отбележи колко са корумпирани всички.. Инструктора ми спомена, че може да ми уреди изпита предварително срещу сумата от 50 лева, защото "те си искали своето" .. и спомена, че само 1 от всички изпитващи от ДАИ не взимал подкуп.. Аз си замълчах де.. и не се възползвах от тази оферта, защото нашите викат, ако ти дам пари да си вземеш книжката така и после се блъснеш, все едно ние сме те пратили в болницата.. Хм след като си взех изпита, инструктора ми вика, чест ти прави, че сам си взе книжката.. и като прибавим факта, че имам приятели, които взимат книжка в момента и ми разказват колко е "трудно" като си с връзки се отчайвам.. ( листовки се взимат със 7 грешки, при положение, че на 5та те късат, или караш 5 мин на изпита по кормуване. и тн.) После защо има толкова ПТП-та..
![]()
![]()
The Spark
кажи на Ева да ти даде едно кръгче с бялото м6
Поради тази причина се явих 2 пъти. Първият път изпитващият ми искаше 150лв. Отказах и не ме пусна. На вторият път за щастие беше друг галфон и не ми поиска пари.
честито. ебаха ли ти майката тия от БЧК![]()
ахахахаПървоначално написано от 5StaR
ахахахаха
На 3 април направих една година книжка. Много грубо се изрази
По темата: Честито и умната!
Честито за книжката! Успех и внимателно! И да оживееш след БЧК, който го направиха 6 часа( аз за 4 щях да умра...а вие)
Имам предвид, че повечето са на 14-15-16г затва.Първоначално написано от EeeBobii
мерси
А за БЧК-то .. да, аз бях одавна де, ама 6 часа умрях, добре че бях с приятел.. ама то беше смях като правихме дишане уста в уста на куклите![]()
The Spark
Честитоо, сиа накарай баща ти да ти вземе едно порше напий се катастродирай и остани без един крак и ще ти кажа и браво![]()
Ае със Здраве![]()
Моля да пускаш тема когато се качваш в кола и да казваш през какъв маршрут ще минаваш да не вземе да се засечем
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
ЕЕеех ти си Цъки, учителя на Къци..Първоначално написано от EroSennin
The Spark
Айде, лека и безаварийна
ПЗ:
ICE CUBE - GANGSTA RAP MADE ME DO IT
Страхотен нисък басс, баш за колата, който не може да се усети с обикновени колони качествено![]()
Аз го усещам в момента![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮