.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

пъпки еполатор

Съжелявам,ако повтарям темата..ами за пръв път използвах епилатор..и излязоха някакви отватителни пъпчици,който за толкова многобройни,даже мисля че където имало косъм сега има пъпка намазах ги със бебешко кремче..ако някой може да ми препоръча нещо по-ефикасно и се чудя дали скоро ще се махнат и моля бз подигравателни коментари...
    все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mi te 6te iz4eznat.a nqkoi moje da sa podkojni kosmi ili takiva koito se obr16tat i rastat nav1tre.ako sa takiva az moite gi iztiskvam za da izkaram kos1ma ili se eksfolirai i qko t1rkai s po gryba g1ba v banqta za da izlqzat.
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Ще изезнат, първите няколко пъти ще излизат, но после се махат не се притеснявай .
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ох...не се стресирай ще се махнат до няколко дни...мажи ги там с нещо
    Аз по принцип когато излезна от банята си ги махам с епилатор и така не ми излизат пъпчици но този път на сухо си ги махнат и ми излезнаха... няма кой знай какво за притеснение... пък и те са дребни и не си личат слагай пудра и тфа е... като толкова те притесняват .... и ги мажи с некъф крем .. но и без него ще се махнат
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на galu6a
    да и аз за пръв път като използвах на кракат ми излязоха ,но нищо страшно минават бързо
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

При мен попринцип така си става.Почервенява и стават малки червени пъпчици.Ама веднага след епилирането ги мажа с лосиона ми за тяло и до 10 мин кожата ми се успокоява.

da i az imax i za dva 4asa minaxa :P . pri vseki e razli4no ama... mislq 4e 6e ti mine mn burzo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си