Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
режи си вените...
Подкрепям.

Щом и държавата вече ти е виновна ... не всичко е песен,на вън също не е песен,стига с тия филми! Не може всичко да се получава на тепсия,бориш се - оцеляваш,бездействаш (както правиш) - проължаваш да хленчиш => без резултат!
За кво да се боря? Да уча да уча и пак да уча и накрая да вися на някои блог като слагам стиропор или дограма.В тая държава отдавна няма бъдеще за младите.
режи си вените...
мина му модата на тва ;] измисли нещо ново
Много па си нервен, бе! Само ще те светна, че под държава се разбира хората! Така че докато има идиоти като теб, които се нервират на държавата, ще има и такава държава от кретеноподобни, постоянно цапащи и с претенции без покритие хора.
така е ние сме виновни ... политиците пълнещи джобовете си с наши пари всичките цигани които крадат, убиват и прочие нямат нищо общо с затъващата в ла*на държава.
Какво разбираш под "те ме занимават с техните простотии"?

И аз на това се чудя? Surprised
Родителите ти мислят доброто и едва ли всичко, което ти казват са дрънканици.
Те да ми говореха за неща от живота... аз като им говоря тяхната реплика "да, добре" и не ме чуват въобще.

Хахахах, щом като отсега се оплакваш, понеже видиш ли вашите те занимавали с глупости и света бил гаден, представям си до какъв психически и нервен срив ще се докараш, когато ти се наложи наистина да се сблъскаш със света... А след като толкова мн неща ти се струват скапани нали знаеш каква е процедурата- вземаш се в ръце и променяш това, което не ти харесва, с хленчене нищо не се оправя.
аз ще взема всичко в мои раце само да стана на 18.