- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Много нерви...
За кво да се боря? Да уча да уча и пак да уча и накрая да вися на някои блог като слагам стиропор или дограма.В тая държава отдавна няма бъдеще за младите.Първоначално написано от MrUndaztood
мина му модата на тва ;] измисли нещо новорежи си вените...
така е ние сме виновни ... политиците пълнещи джобовете си с наши пари всичките цигани които крадат, убиват и прочие нямат нищо общо с затъващата в ла*на държава.Много па си нервен, бе! Само ще те светна, че под държава се разбира хората! Така че докато има идиоти като теб, които се нервират на държавата, ще има и такава държава от кретеноподобни, постоянно цапащи и с претенции без покритие хора.
Те да ми говореха за неща от живота... аз като им говоря тяхната реплика "да, добре" и не ме чуват въобще.Какво разбираш под "те ме занимават с техните простотии"?
И аз на това се чудя? Surprised
Родителите ти мислят доброто и едва ли всичко, което ти казват са дрънканици.
аз ще взема всичко в мои раце само да стана на 18.Хахахах, щом като отсега се оплакваш, понеже видиш ли вашите те занимавали с глупости и света бил гаден, представям си до какъв психически и нервен срив ще се докараш, когато ти се наложи наистина да се сблъскаш със света... А след като толкова мн неща ти се струват скапани нали знаеш каква е процедурата- вземаш се в ръце и променяш това, което не ти харесва, с хленчене нищо не се оправя.