- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Много нерви...
Здравейте.
От известно време не мога да понасям нашите.Постоянно ме ядосват с техните глупусти.Не знам дали е в мен проблема на 16 съм почти 17, а те ме занимават с техните простотии.Вече нямам желание да живея като гледам и тоя скапан свят на около и че живея в държавата България и те допълнително ме изнервят.Даите някакви съвети кво да прая ... минавалили сте през такъв период и т.н
Не им обръщаи внимание.. гледаи си твоите занимания и не се меси в техните ако те започнат да се месят в твоите просто се прави че го слушаши не се товари излишно с простотиите им
Не им обръщай внимание, всичко си минава с времето
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Подкрепям.Първоначално написано от Neftochimic
Щом и държавата вече ти е виновна ... не всичко е песен,на вън също не е песен,стига с тия филми! Не може всичко да се получава на тепсия,бориш се - оцеляваш,бездействаш (както правиш) - проължаваш да хленчиш => без резултат!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
просто не им обръщай внимание и толкоз![]()
Много па си нервен, бе! Само ще те светна, че под държава се разбира хората! Така че докато има идиоти като теб, които се нервират на държавата, ще има и такава държава от кретеноподобни, постоянно цапащи и с претенции без покритие хора.Първоначално написано от MrSex
Don't tell me what I can or can't do !
Какво разбираш под "те ме занимават с техните простотии"?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз на това се чудя?Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Родителите ти мислят доброто и едва ли всичко, което ти казват са дрънканици.
Хахахах, щом като отсега се оплакваш, понеже видиш ли вашите те занимавали с глупости и света бил гаден, представям си до какъв психически и нервен срив ще се докараш, когато ти се наложи наистина да се сблъскаш със света... А след като толкова мн неща ти се струват скапани нали знаеш каква е процедурата- вземаш се в ръце и променяш това, което не ти харесва, с хленчене нищо не се оправя.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
За кво да се боря? Да уча да уча и пак да уча и накрая да вися на някои блог като слагам стиропор или дограма.В тая държава отдавна няма бъдеще за младите.Първоначално написано от MrUndaztood
мина му модата на тва ;] измисли нещо новорежи си вените...
така е ние сме виновни ... политиците пълнещи джобовете си с наши пари всичките цигани които крадат, убиват и прочие нямат нищо общо с затъващата в ла*на държава.Много па си нервен, бе! Само ще те светна, че под държава се разбира хората! Така че докато има идиоти като теб, които се нервират на държавата, ще има и такава държава от кретеноподобни, постоянно цапащи и с претенции без покритие хора.
Те да ми говореха за неща от живота... аз като им говоря тяхната реплика "да, добре" и не ме чуват въобще.Какво разбираш под "те ме занимават с техните простотии"?
И аз на това се чудя? Surprised
Родителите ти мислят доброто и едва ли всичко, което ти казват са дрънканици.
аз ще взема всичко в мои раце само да стана на 18.Хахахах, щом като отсега се оплакваш, понеже видиш ли вашите те занимавали с глупости и света бил гаден, представям си до какъв психически и нервен срив ще се докараш, когато ти се наложи наистина да се сблъскаш със света... А след като толкова мн неща ти се струват скапани нали знаеш каква е процедурата- вземаш се в ръце и променяш това, което не ти харесва, с хленчене нищо не се оправя.
Пубертет е![]()
И аз бях така преди време, но отминава.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И пак не са разбира за какво толкова ти "мрънкат"...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Пубертет....![]()
да не си в депресия нещо а ?!?Не търси вината в родителите си или в държавата която не ти е виновна за нищо...потърси вината в себе си...щото явно нещо ти има.
![]()
Don\'t let it melt before you\'ve enjoyed it!
Еми добре, не си доволен, но с оплаквания нищо няма да промениш. Вземи се в ръце и промени нещата, които не ти харесват..доколкото е възможно. Живота не е идеален, но за теб ще бъде непоносим докато не погледнеш от по-хубава страна. Не харесваш държавата...ми тогава учи езици и се 'спасявай', но и там няма да ти се нрави живота. И наистина ако сега ти се струва гадно, помисли как ли ще е когато поемеш много повече отговорности и задължения...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.