.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    ми явно е някакъв друг .. нз на моя пише 48 часова защита, некви иновации, пък иначе на самия рол-он, т.е. на оригиналния етикет всичко е написано на гръцки

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз съм доволна от Rexona,Dove,и едни рол-они на Avon

Мале, всички сте адски зле!Момичето пита нещо, което да спре потенето й.ОДОРЕКС й трябва.
    Точка.
    ала бала

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    Аз използвам на Rexona.Доволна съм а и аромата е много лек и почти не се усещта.
    +1
    +2

Защо ли всички теми са спамят излишно... с безмислени отговори..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Joro951
    Мале, всички сте адски зле!Момичето пита нещо, което да спре потенето й.ОДОРЕКС й трябва.
    Точка.

ODOREX!!! Ще останеш мноооого доволна!

OdorEx наистина е най-големият!Няма кой знае какъв аромат...Аз го пробвах и направо си се накефих на резултата..Продава се по аптеките.Успоредно с него използвам и Rexona ии съм доста доволна...
    You can be the ghost in my hall
    You can be the smile I don't want
    I will be the fly on your wall
    You can be the distance in between
    You can be everything I need ..

Град
    Nqkyde tam
    Аз освен козметика знам и един друг номер...след всяко къпане да си слагаш сол подмишниците...може да звучи неприятно но ако го правиш редовно има ефект ...иначе аз също съм доволна от NIVEA stic

Вземи си Odorex deo...спира потенето веднага

Цитирай Първоначално написано от LiliS
    и аз използвам на Vichy 30лв. е. caseoftheex,колко мл. е,че е толкова евтино?
    мила,недей да лъжеш ,че е 30лв ... използвам Виши (зелената капачка) от 2 години и е от 11 до 13 лв. !!!
    Най скъпият продукт против изпотяване на Виши е 17лв. и това е мъжкият рол-он !

За Одорекс знам ,че е вреден,защото не е хубаво да си спираш потенето и да възпрепядстваш секрецията. лично аз не съм пробвал и не бих честно казано именно поради тази причина . важното е да не миришеш гадно и да нямаш обилно потене ,както при някой хора )) Сигурен съм ,че ролката на Виши ще ти свърши невероятна работа .Има съвсем лек ,приятен аромат и опредлено предпазва.Не съм чул оплаквания от нея!
    Тяло за ГРЯХ и глава за БИЗНЕС

Вземи си Odorex - наистина има страхотен ефект. Аз си го взех за 7, 80 мисля ,че ще останеш доволна и почти няма аромат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си