- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подмишници
Здравейте!Бихте ли ми препоръчали някой ефикасен продукт против изпотяване под мишниците но ако може да е без аромат?
защо пък да е без аромат?!![]()
аз ползвам на нивеа и съм доволна.
ако искаш изобщо да не се изпотяваш..пробвай OdorEx..струва около 7-8 до 9 лв..мн е добро..преди мн се изпотявах..обичах да нося само бяло и черно..за да не си личи..вече нямам проблеми..но не прекаляваи..използваи го примерно лятото и пролетта..когато наи-много се потиш..а зимате недеи..защото е вредно.но върши уникална работа..чак не можех да повярвам..![]()
Утиваш до пикадили -> Секция с дезодоранти -> харесваш си някой рол-он
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Всеки 2-ри ли ще пита защо без аромат ? Естествено , че за да използва парфюм. Супер оригинално ще е Нивеа с Гучи.![]()
Envoi moi ! ;]
искам без аромат защото сега когато ми пристигнат душ гела и спрей за тяло или парфюма ми не мога да сммесвам милизмите![]()
на Dove са много готинки, но миришкат приятно![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Dove.По принцип има аромат,но като се изпотиш не миришеш на нищо. :P
Аз използвам на Rexona.Доволна съм а и аромата е много лек и почти не се усещта.
хора..тя иска просто да не се изпотява..?Няма смисъл да и препоръчвате дезодоранти..колкото и хубаво да мерише един дезедорант или рол он..тои мн рядко намалява..отделянето на пот!!
+1Първоначално написано от Mihailova
аз използвам Фа и на ейвън съм имала ,орифлейм![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Аз ползвам Rexona мини стик против изпотяване от може би вече 8-9 год и мога да кажа че е страхотно. Има лек аромат, но като се изпотиш не мирише така че да ти пречи на парфюма... ползвам си най-различни парфюми без броблем с Rexona-та![]()
МОМИЧЕ СЪМ!
Имам един малко тъп въпрос
Това на Виши ме зайнтересува,искам да попитам каква му е цената? За да знам с колко парички да отида да не се изненадам![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
на леокрема рол-он-ите са хубави![]()
Ами в магазина, от който си го взимам е 8.40 .. не знам за другаде как върви.![]()
Имам на Avon, Dove,Vollare,FM group,Oriflame и трябва да ви кажа,че от никой от тях не съм кой знае колко доволна.Може би най-става този на FM group,но той е с миризма.За някой без миризма просто не се сещам.Най-добре отиди в някакъв голям магазин за козметика,където можеш да помиришеш всичко,да разглеждаш,ако трябва 1 час и все нещо трябва да си намериш.
и аз използвам на Vichy 30лв. е. caseoftheex,колко мл. е,че е толкова евтино?![]()